Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kauneusmessut + arvonta

Tämän vuoden Kauneusmessuilla voi kuulkaas tavata meikäläisen! :) Nojoo, ei sillä että pitäisin itseäni minään ”nähtävyytenä”, mutta jos jotakuta kiinnostaa tulla höpöttelemään tai kyselemään meikkivinkkejä livenä niin Kauneusmessuilla se onnistuu. Ja Kauneusmessuthan ovat Helsingin Messukeskuksessa 21.-23. lokakuuta.

Lavera pyysi minua osastolleen esittelemään meikkejä, ja otin iloisena tarjouksen vastaan. Mahtavaa päästä tekemään töitä messuilla! Tällaista työkokemusta minulla ei vielä olekaan. :) Minut siis löytää Laveran messuosastolta 1 E 37. Olen paikalla perjantaina klo 11-18, lauantaina klo 11-17 ja sunnuntaina klo 11-16.

Sain Laveralta arvottavaksi kolme kappaletta messujen pääsylippua + Lime-vartalovoidetta. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, kuinka kauan olet seurannut Karkkipäivä-blogia, ja minkä vuoksi lähinnä blogia luet (siis esim. meikkien, luonnonkosmetiikan, kauhukynsien, yleisen kosmetiikkahöpinän vai jonkun muun takia.) Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 9.10.2011 klo 21.00 saakka.

P.S. Ja tämä messukeikkahan ei muuten millään lailla vaikuta riippumattomuuteeni täällä blogissa! :) Tulen aina ja edelleenkin kertomaan tuotteista puolueettoman mielipiteeni – niin myös Laveran tuotteista. Onneksi myös Laveralla arvostetaan sitä. :)

Kommentit (236)

 1. minna

  Alku vuodesta aloin lukemaan blogia. Eniten blogissa kiinnosta tuote-esittelyt.

 2. mustikka

  Oon lukenu blogia viime syksystä lähtien maatessani sairaalassa :) Ihastuin ulkoasuun tosi paljon ja mukavia vinkkejä ja paljon tuotteita esittelyssä ja arvostelussa niin tulee samalla itsekkin kokeiltua :) Jatka samaan malliin!

 3. Tuulispää

  Löysin Indiedaysin blogit n. vuosi sitten. Karkkipäivässa kiinnostaa eniten luonnonkosmetiikkaa koskevat jutut ja meikkivinkit. Täältä saan vinkkejä ja varmistusta mm. meikkien ostoon.

 4. NG

  Blogiasi olen seurannut kesästä lähtien, en tarkkaan ottaen edes muista, miten tänne päädyin. Mutta kiva on ollut lukea! Eniten olen nauttinut meikkisävyjen ja luonnonkosmetiikan keskusteluista – ja kukapa vastustaisi ihania kynsikuviasi :)
  Suuri mascarakeskustelu herätti kysymyksiä eri maailmankuvien ja näkökulmien kohtaamisesta. Avartavaa nähdä, kuinka rajoittunut oma käsityskykymme usein on :)

 5. MiLLieX

  Mä vasta löysin tämän blogin ja lueskelin muutamia postauksia.
  Se sai mut kiinnostumaan vielä enemmän kosmetiikasta, ja kokeilemaan erilaisia juttuja, ja jos kello ei olis jo näin paljon niin menisin samantien kauppaan ostamaan muutamia juttuja jotka oon kokenut hyödyllisiksi/ihaniksi/muuten vaan musta have- tuotteiksi ! :)
  Jään ehdottomasti seuraamaan sua !

 6. Chris

  Olen lukenut blogiasi ties kuinka kauan, varmaan 2009 kesästä asti. Olen vain tosi laiska kommentoimaan, enkä olekaan kuin vaan muutamaan postaukseen kommentoinut. Tykkään lukea keskusteluaherättäviä juttujasi, esimerkiksi aurinkorasvajutut (joihin jopa jätin kommenttia) ja yleisesti meikkijuttuja. Kaikki kivat meikkikuvat on herkkua, mutta on myös kiva lukea arvioitasi tuotteista, kun tietää että ne on puolueettomia. Olen välttynyt pariltakin aika varmalta hutiostokselta, kun olen lueskellut arvioitasi ja on the other hand lukenut jutuista, joita en aikaisemmin tiennyt paljoakaan, mutta olen nyt todella kiinnostunut (esim. mineraalimeikkipohjat). Yleisestikin luen lähes poikkeuksetta jokaisen tekstin blogistasi:)

 7. Salla

  Olen lukenut Karkkipäivää vajaan vuoden. Tykkään lukea blogistasi kosmetiikkamaailman uutuustuotteista ja tuotearvosteluista :)

 8. Piper

  Voi mahoton, blogia on tullu jo luettua parisen vuotta :) löysin blogisi juuri ennen kun muutit Indiedaysille ja jäin koukkuun nimenomaan tuote-esittelyihin. Erityisesti olen ihastunut viimeisimpään Make-up for dummies -sarjaasi, suurkiitos siitä! Vaikka en ole ehkä niin ”tyhmä” meikkaaja, olen innostunut kuulemaan ammattilaisen mielipiteitä eri tuotteista ja siitä mikä on ”hyvää perus meikkiä” :D

  Paljon tsemppiä ja ihanaa syksyä!

 9. Eve

  Eksyin lukemaan blogiasi vuosi sitten etsiessäni ideoita silmämeikkiin. Kiitos ihanista vinkeistä ja mahtavaa syksyä! :D

 10. Johanna

  Satunnaisesti olen lukenut meikeistä noin vuoden ajan.

 11. Lokakuu

  Olen lukenut Karkkipäivää lähes vuoden ajan. Ammattimainen ja monipuolinen meikkien käsittely sekä oivalliset meikkivinkit koukuttivat heti. Kaikki aiemmatkin postaukset tuli luin läpi.
  Erityisesti meikkivinkit, tuotekokeilut ja värikkäät silmämeikit ovat blogin mielenkiintoista antia.

 12. Mira

  Löysin blogisi joskus noin 1,5 vuotta sitten, kun etsin ideoita meikkaukseen, joka alkoi näyttää joka päivä samalta. Ennen luin paljon kauneuslehtiä, mutta vaihdoin ne lähes kokonaan blogisi lukemiseen. :)

  Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin tänne, mutta ajattelin nyt kokeilla, koska parhaimmat messut koko vuoden aikana on juuri nämä Kauneus-messut.

  Luen blogiasi kaikkien osa-alueiden vuoksi, mutta eniten olen kiinnostunut meikkiarvosteluistasi sekä opastuksistasi. Tykkään silmäillä herkullisen näköisiä meikkauksiasi ja opettelen niitä myös joskus itse perässä. Aina kun blogiasi lukee, tulee hirveä meikkikuume ja halu mennä ostamaan kaikkia ihania eri värisiä luomivärejä ja kynsilakkoja!

  Kiitos hienosta blogista ja hienoa, että jaksat jatkaa tätä vielä! (PS. olen pyrkinyt VHH-ruokavalioon kesästä lähtien, mutta vielä en ole täysin onnistunut. Sinun karppauskirjoituksista sai myös kivoja ideioita!)

 13. Laura

  Aloin lukemaan blogia kun aloitit bloggauksen täällä Indiedayssilla. Kävin alkuun vain satunnaisesti täällä, mutta sitemmin käyn aina tsekkaamassa mitä uutta postausta tänne on tullut. Koska olen kuitenkin vasta 16- vuotias, eikä meikkauskokemusta ole kuin muutama vuosi saa täältä hyviä vinkkejä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.