Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kauneusilta

Viime torstaina meitä kokoontui 25 lukijaa ja minä Tampereen Sokokselle Ravintola Herkkuun meikkauksen ja yleisen kivan jutustelun merkeissä. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Sokoksen ja Lumenen kanssa. Lumene tarjosi tilaisuuteen meikit.

      LumeneKauneusilta_Sokoksella

Kauneusilta_kollaasi

KauneusiltaIMG_7081

Sokoksen Kosmetiikan myyntipäällikkö Suvi Manninen ja Lumenen edustaja Sirkku toivottivat meidät tervetulleiksi.

KauneusiltaIMG_7041

Tarjolla Sannin ykkösherkkua… ^_^

KauneusiltaIMG_7075

Blurrailin varmuuden vuoksi niiden kasvoja joita meikkasin, kun yksi teistä meikattavista toivoi jälkeenpäin etteivät kasvonsa näkyisi, mutta valitettavasti en pystynyt enää jälkikäteen yhdistämään nimimerkkiä kasvoihin kun osanottajia oli niin paljon. Laitattehan muutkin heti viestiä jos toivotte kasvonne blurrattavan.

Kauneusilta_kollaasi2

Kaksituntinen kului kuin siivillä meikkiopastusten parissa. Ensin mietin vähän jännittyneenä että uskaltaako kukaan edes tulla eteen meikattavaksi, mutta ensimmäisen ”rohkean” jälkeen tulijoista ei ollut pulaa. :) Oli ihan älyttömän mukavaa päästä taas pitkästä aikaa tekemään meikkiopastuksia, tärähdän heti liekkeihin kun pääsen selittämään lempiaiheestani! Tätä on todellakin ollut ikävä vanhasta työpaikastani.

Vedenkestävä Intense Liner oli illan suosituin tuote – eikä varmaan vähiten siksi että itse olen siihen niin ihastunut että hehkutan sitä kaikille. :)

idKauneusiltaIMG_7117

KauneusiltaIMG_7114

Illan aikana tehtiin niin arki- kuin iltameikkiäkin, etsittiin sopivia huulipunasävyjä ja katsottiin miten erilaisilla peitetuotteilla saa freesattua kasvoja hyvinkin pienillä toimenpiteillä. Myös nuden sävyinen kajal herätti monissa ihastusta. Itse luotan ihon sävyiseen sisärajaukseen jokapäiväisessä meikissäni, ei vain ole yksinkertaisempaa tapaa herättää silmät ja saada koko ilme näyttämään raikkaammalta. Lumenenkin valikoimaan on tänä keväänä tullut nude-kajal.

KauneusiltaIMG_7104

”…valkkaisin mieluummin hänelle vähän viileämmän ruskean sävyn…”

:)

Kauneusilta_Sanni

Kiitokset vielä kerran kaikille; Sokokselle tilaisuuden järjestämisestä, Lumenelle meikeistä ja teille lukijoille siitä että saavuitte paikalle ja loitte niin mukavan ilmapiirin! :) Minulla oli tosi mukavaa ja vaikutti siltä että teillä muillakin!

Kommentit (13)

 1. Sini

  Näyttääpä kivalta! Oisko mitään toivoa saada jotain vastavaa Helsinkiin päin? :)

  • Sanni

   Oisko mitään toivoa saada jotain vastavaa Helsinkiin päin? :)

   En osaa sanoa mutta ei se varmaankaan mahdotonta olisi. :) Täytyisi olla joku yhteistyökumppani tietysti, jotta paikka järjestyisi.

   En muuten tiedä miksi, mutta jostain syystä miitti pääkaupunkiseudulla tuntuu ”pelottavammalta” ajatukselta kuin maakunnissa, jotenkin pääkaupunkiseutulaiset vaikuttaa niin fiineiltä verrattuna meihin maakuntalaisiin. ^_^

 2. Pinja

  Vaikuttipas mielenkiintoiselta illalta! Voi kun joskus pääsisikin sun meikattavaksi Sanni! :) Tarvetta olisi meikkaajalle kun lauantaina on yo-juhlat! :)

  • Sanni

   Heh, olen muuten tekemässä YO-juhlameikkiä lauantaina entiselle hoitolapselleni…! ^_^ *onko ehkä pikkuisen vanhus olo* :D

 3. Minä vain

  Pakko taas kysellä.. Olen katsellut upeita luomivärikuvia sivuiltasi vanhoja ja uusia. Muistan lukeneeni sulta että oot sanonu että aplikaattorilla saa eniten pigmenttiä mutta että häivytät siveltimillä. Mutta siis otetaan nyt joku kuva missä vaikka 3-4 väriä. Miten laitat nämä värit? Kaikki ensin aplikaattorilla ja sitten häivytys vai miten? Haluaisin niin oppia. Eilen kun tein meikkiä yritin vetää luomea jotta sain hyvin väriä kun silmät niin syväl mielestäni jne. Olen yrittänyt ottaa oppia kuvistasi ja jopa pohjustajaakin tilasin netistä. Mutta siis olisi IHANA nähdä postaus miten videolla oikeasti laitat näitä värejä!!

 4. Mari

  Kysyisin vielä huulimeikistä. Kauneusillassa kerroit pohjustavasi huulimeikin, mutta mulla meni aivan ohi, että mikä se tuote oli? Oliko se vain huultenrajauskynä vai joku erillinen pohjustustuote?

  • Sanni

   Pohjustan huulet huultenrajauskynällä, oikein muistit :)

 5. Suvi

  Saako toivoa postausta? Kovasti kaipailisin tutorialia fiftari/pin up -henkiseen meikkiin. Tai jos osaat vinkata toiseen blogiin josta sellainen löytyisi niin olisin kovasti kiitollinen.

  • Sanni

   Moikka!

   Koetin sulle jo googlata kivoja tutorialeita mutta nettiyhteys laivalla tökkii pahasti.

   Pinterestistä löytyy paljon inspiraatiokuvia ja niiden kautta voi löytyä tutojakin:

   http://www.pinterest.com/misshappsa/rockabilly-pin-up-hair-and-makeup/

   Minäkin varmaan tuollaisen tuton saisin aikaiseksi, mutta en uskalla luvata että ehdin tehdä sellaisen ihan lähitulevaisuudessa. Netistä löytyyy varmasti pilvin pimein loistavia aiheeseen liittyviä tutorialeita. :)

   • Suvi

    Miten en itse tuota pinterestiä keksinyt. Kiitos vinkistä! :)

 6. Karoliina

  Pakko kommentoida että olet todella kaunis näissä kuvissa!

  • Sanni

   Kiitos :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.