Kauneusfriikit kokoontuivat

4. joulukuuta tapahtui sellainen historiallinen (?) juttu, että suomalaisia kauneusbloggaajia kokoontui ensimmäistä kertaa viralliseen miittiin. Itselläni oli tosi lähellä että en päässyt koko tapahtumaan (ja yhden kaverin YO-juhlatkin piti jättää sen takia väliin, nyyh), mutta onneksi sitten kuitenkin pääsin paikalle sillä tilaisuus oli aivan mielettömän hauska ja antoisa.

Kiitokset tapahtuman eteen hurjasti vaivaa nähneille järkkääjille Pandalle, Lenorelle, Sonialle ja Shinylle, sekä Minnalle ja Betelle! Minunkin nimi tuolla järjestäjien joukossa on jostain syystä vilahdellut, vaikka en voi ottaa kunniaa mistään muusta kuin parin sponsorin hankinnasta.

Lenore ja Panda in action.

Tapahtumassa oli vieraina edustajia L’orealilta, Duroylta ja Polhemilta, ja saimme kuulla mm. Garnierin tammikuussa lanseerattavasta BB-voiteesta (kuvassa), Essien kynsilakoista, Duroyn siveltimistä ja Gel Spa -jalkakylvystä.

Cailapin siveltimet puolestaan liittyivät…..

…meikkitaiteilija Mariela Sarkimaan, joka puhui meille urastaan ja unelmien toteuttamisesta hurjan inspiroivasti! Täytyy sanoa että hän on kyllä todella hyvä esiintyjä. Mariela kertoili työkokemuksistaan mm. Barcelonassa ja Karibian risteilijällä niin eloisasti ja kiinnostavasti, että sitä olisi kuunnellut vaikka toisen tunnin! :)

Mariela esitteli myös syksyllä ilmestynyttä Make Up Bible -kirjaansa, sekä Cailapin kanssa yhteistyössä luotuja nimikkosiveltimiään.

 

Illan yllätysesiintyjä Kristiina Wheeler kirjoittaa nimmareita.

Iloiset blogikollegat (ja entiset työkollegatkin! :)) Sanni ja Virve.

Gel Spa -jalkakylpy tuntui ihanalta. Nämä olivat jotain tosi halpoja, ihan Prismoista löytyviä uutuustuotteita. Minä sain kokeilla laventelin tuoksuista rauhoittavaa versiota, ja olo oli kyllä kevyesti unelias kylvyn jälkeen. :)

Vähänkö vain nauratti kun mun jalat näytti kylvyssä ihan homeisilta! ^_^ Osa geeliä muodostavasta jauheesta ei sulanutkaan vaan jäi ihoon homeen näköisiksi länteiksi.

Suloinen Shiny jakaa lahjakasseja.

Osallistujat saivat ihan älyttömän määrän tavaraa goodie bageissaan. Itse en ottanut kassia vastaan kun en ehdi käyttää nykyisiäkään kosmetiikkajemmojani….

Virvellä ihana ilme!

Kyllä kosmetiikka on hauskaa! <3

Oli kyllä niin mukava päivä että miitti oli ehkä elämäni nopeiten kuluneet seitsemän tuntia. Paikalla oli runsas 20 bloggaajaa, ja osa blogeista oli minulle entuudestaan tuntemattomia. Oli tosi kiva nähdä kasvoja eri blogien takana, ja tutustua ylipäänsä ihan uusiin blogeihin. Ensi keväänä uusiksi? :)

Kuvat: Jussi Kivimäki – paitsi kuvat 13, 11, 12, 7 ja 9, jotka ovat miitin osallistujien ottamia Canonin laina-Ixuksella.

Kommentit (22)
  1. Passion for Nails
    16.12.2011, 12:38

    Pitää kyl ottaa uusiks keväällä! :) Oli muutenkin niin kiva nähdä kaikkia ihmisiä kenen blogeja lukee jne.

  2. Mäkin laitan kohta kosmetiikkablogin pystyyn, jos tällasta hauskuutta on luvassa! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *