Katsokaas tätä..!

Nivea Creme to the rescue! Kyllä! Tulokset ovat jo nähtävissä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen nyt käyttänyt Nivea-voidetta viikon verran silmänympärysiholla, ja johan lähtivät kuivuuden synnyttämät juonteet pehmenemään ja ”sulamaan” pois!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat puhuvat puolestaan. :)

Rypyt07102013

Okei, varmastikin myös sään muutos on vaikuttanut suotuisasti ihon kosteustasapainoon. Ilmahan muuttui käytännössä viileäksi viikon keskivaiheilla, enkä ole enää keskiviikon jälkeen ollut vahvassa auringonporotuksessa.

Mutta, pystyin itse asiassa näkemään rasvaisemman voiteen vaikutukset jo parissa päivässä. Nuo viikko sitten kuvatut juonteet, jotka olivat paistatelleet ihollani jo jonkun aikaa, lähtivät pehmenemään heti kun vaihdoin kevyen Clarins-voiteen Nivean ”mineraaliöljytahmaan”. Toki voi spekuloida, olisiko yhtä paksulla kasviöljypohjaisella voiteella ollut sama vaikutus. Veikkaan, että todennäköisesti kyllä.

Tässä tapauksessa huomasi kuitenkin konkreettisesti, kuinka oikealla kosmetiikkavalinnalla on väliä. Jos olisin jatkanut Clarinsin käyttöä, olisi silmänympärysihoni edelleen kuin pergamenttia.

Ehkä jonkun ryppyinen iho saisi välittömän avun samalla lailla pelkällä voiteen vaihdolla..? Sitä luulee käyttävänsä riittävän kosteuttavaa voidetta, mutta aina se ei pidäkään paikkaansa.

Itse en ole koskaan aiemmin kokenut näin konkreettista kosmetiikan vaikutusta ihollani. Aika hienoa! :) (Ja voin ilmeisesti huokaista helpotuksesta siitä, etteivät ”aurinkorypyt” jäänetkään pysyviksi… ^_^)

Kommentit (31)
 1. Näin lähes kolmekymppisenä huomaan kehon sisäisen kuivuuden ekana silmänympärysihostani (tai ainakin olen kehittänyt tällaisen teorian tarkkailtuani ihoani turhan kosteiden viini-iltojen jälkeen…).

  Paksun rasvan avulla pahimmat rypyt silottuvat, mutta olen miettinyt varsinaisen silmänympärysvoiteen virkaa tässä asiassa. Onko sen avulla tarkoitus pitää yllä ihon kuntoa ja paksumpia rasvoja tulisi käyttää vain hätätilanteissa vai kuinka? Mikä on sinun mielipiteesi?

  1. Voiteen koostumus valitaan ihon ”janoisuuden” ja muiden tekijöiden perusteella, jos iho on jatkuvasti kuiva (niinkuin kuivalla ihotyypillä), on syytä käyttää koko ajan täyteläisempää = paksumpaa rasvaa sy-iholla. Sillä kuivalta iholta puuttuu nimenomaan rasvaa, vähäöljyinen ja vesimäinen rasva ei tällöin auta.

   Jos iho on normaali eikä sitä kiristele (eivätkä juonteet hyppää säätilojen vaihdellessakaan esiin), voi käyttää ohuempaa silmänympärysvoidetta tai vaikka geeliä tai seerumia.

   Normaali-ihoiselle nämä Nivean kaltaiset ”jankit” ovat normaalioloissa tarpeettomia – eivät välttämättä tee hallaakaan mutta eivät mitenkään hyödytäkään sillä sy-iho ei kaipaa sen sisältämiä rasvoja. :)

 2. Mun nahka on kyllä tykännyt kun kolme vuotta sitten ostin hätäpäissäni Nivean kasvorasvan. Ei ole tarvinut vaihtaa sen koomin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *