Karkkipäivä
Karkkipäivä

Karkkipäivä tulkitsee: Lancôme Declaring Indigo


Aaron De Meyn suunnittelema Lancômen syyslook on mielestäni todella makea. Kun näin mainoskuvat halusin välittömästi päästä kokeilemaan silmämeikkiä koti”laboratoriossani”. Look on ollut suosittu tulkinnan aihe muissakin blogeissa, suomalaisista ainakin Sikri ja HeidiB ovat esitelleet Declaring Indigon inspiroimia meikkejä.
Minulla ei ole mainoksen meikkiin käytettyä Indigo Royauté -palettia, mutta arsenaalista löytyy vastaavia sävyjä. Tai ainakin melkein. Lancômen paletissa on kaksi eri tummansinistä ja kaksi erisävyistä kultaa. Minä käytin omaan versiooni kahta eri sinistä 120-paletista sekä kultaa L’orealilta ja Pure Luxelta.

Tämä ei ole mikään tutorial, mutta huvitti kuvata vähän meikkauksen vaiheita.

Pohjasta lähdetään. Tämä näyttää ihan törkeältä, mutta se ei haittaa sillä pohja peittyy puuterimaisten luomivärien alle. Tässä olen levittänyt silmän sisäpuolikkaalle Indeliblen voidemaista Nude Frost -luomiväriä ja ulkonurkkaan ja luomivakoon Yves Rocherin Laventeli-puikkoluomiväriä. Joku tummansininen pohja ulkonurkassa olisi tietysti toiminut parhaiten mutta niillä mennään mitä kotoa löytyy! :)

Seuraavaksi aloin hahmottelemaan sinisellä varjostusta. Tämä on minulle epätyypillinen aloitustapa sillä aloitan aina sisänurkasta. Ajattelin kokeilla tätä tyyliä nähtyäni Bjootin blogissa kuvia Aaron De Meystä meikkaamassa. Olen muuten ehkä pikkuisen kade Bjootille kun pääsi tuohon De Mey -tapaamiseen..!

Tässä vaiheessa huomasin että tahmea puikkoluomiväri ei sittenkää ollut paras mahdollinen pohja, sillä sen tahmeus vaikeuttaa häivytystä. Sininen jumittui juuri siihen mihin sen levitin.

Seuraavaksi levitin kultaisen sävyn sisänurkkaan. Töpöttelin ensin L’orealin Sand Laméta luomen puoleenväliin saakka ja sitten Pure Luxen Driftwoodia ihan silmän sisänurkkaan ja alaluomelle.

Tässä vaiheessa näytti tältä. Huomaatte että levitin vaaleansinistä Laventeli-pohjaa liian ylös, ja sitä näkyy ikävänä rajana tummansinisen yläpuolella. Vaalea korostussävy kulmaluulla vielä oikein korosti sitä. Ei hyvä. Nyt meikistä puuttuu enää sininen rajaus yläluomelta, musta sisärajaus alaluomelta ja ripsiväri.


Valmis!


Aargh tuo vaaleansininen raja…. Mutta kaikesta oppii! :)


Mitä te tykkäätte Lancômen syyslookista? Onko joku ostanut tuon Indigo Royauté -paletin tai muita look-tuotteita? Mua houkuttaisi se indigonsininen kynä….

Kommentit (7)

 1. milipili

  Haluaisin tuon paletin, mulla on kyllä sinisiä, muttei mitään tarpeeksi kultaista. Lancomen luomivärit vaan eivät niin innosta, eivät ole kummoisia ne jotka omistan.
  Niitä kyniäkin katselin, vaikka samanlaisia omistan, mutta kun ….

  Nätin meikin olet tehnyt.

 2. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihana! En ole ostanut mutta se glitter-mascara kiinnostaisi kyllä :D Tuskin raaskin kylläkään…

 3. Charming Nails:

  Mä tahdon tuon Indigo paletin :)

 4. Anonymous

  Sininen ja kulta näyttää kyllä ihanalta yhdessä :)

 5. Sikri

  Tuostahan tuli niiin hieno!!!
  Kyllä, käyn päivittäin himoitsemassa palettia Sokkarilla, ja aina myyjä tulee kysymään, voisiko auttaaa. "Eikummää vaan tätä palettia tässä ihailen". Olisikohan syytä ostaa jo oma kappale tuota… :D Ihanat värit siinä on, mutta oikeasti -tulenko käyttämään kultaa ja sinistä?? Hankin ennemmin sitten paletiin jossa on enemmän sävyjä kullasta ja sinisestä…

 6. Anonymous

  Queen of blending oli tehnyt myös kyseisen paletin innoittamana video tutoriaalin. Hänen käyttämänsä face frontin oli jopa huonotasoisella videolla aivan vastustamattoman näköinen. En ole kyseisestä sarjaa kokeillut enkä siitä mitään pahemmin tiedä, mutta ostoskoriin lähti :)

 7. Silja

  Aivan upea silmämeikki, pidän eritoten tuosta rehellisen sinisestä väristä.

  Myös aikaisempi tiikerimeikki oli upea(:

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.