Karkkipäivä
Karkkipäivä

Karkkipäivä tulkitsee; Kicks Spring Looks

Kicksin asiakaslehdessä on minusta aina tosi kauniita meikkikuvia. Kevätnumero ei ollut poikkeus. Lehdessä oli kolme hempeän pastellista, yksinkertaista lookkia joissa rajaukset oli unohdettu ja annettu pelkkien sävyjen puhua puolestaan.

Violetti lookki oli -ei kovin yllättäen- suosikkini. Luomelle on levitetty kahta sävyä, joista sisempi on vedetty ylös kulmakarvoihin saakka. Tällaista varjostustyyliä näkee paljon lehdissä, mutta oma mielipiteeni on että se sopii paremmin kuvausmeikkeihin kuin arkeen. Näyttää kuvassa tosi kivalta, mutta itse ainakin näytin oudolta kun olin levittänyt violetin sisänurkkaan. Tällainen varjostushan oli myös Tiptoesin taannoisessa Fake It Till You Make It -kilpailussa.


Sisänurkassa MAC Lotusland, ulkonurkassa MAC Parfait Amour, kulmaluulla MAC Shroom. Kuvassa mallilla näyttäisi olevan hyvin kapea, lähes näkymätön rajaus ripsirajassa. Itse en saanut omaani yhtä näkymättömiin.

Vaaleanpunainen lookki toimii etenkin kun silmien parina on rohkean pinkki suu. Vaaleanpunainen luomiväri yksinään saa useimmat vähän itkettyneen näköisiksi, joten jos haluat kokeilla tällaista meikkiä niin laita aina sisänurkkaan vaaleaa tai ihonväristä luomiväriä.


Luomen sisänurkassa ja kulmaluulla MAC Shroom, loppuluomella kahta eri vaaleanpunaista kerrostettuna Manly 120-paletista. Sisärajaus IsaDora Inliner Kajal Blonde. Huulilla MACin ihana Pink Nouveau, josta on oma postauksensakin. Poskilla varjostuksena Dr. Hauschkan aurinkopuuteri ja punana Yves Rocherin Pehmeä Roosa. Huomaatte kuinka mun silmä todella kaipaa rajausta! Normaalisti en osaisi pitää tällaista lookkia

Korallioranssi/limelook on myös aivan ihana!! Hurjan yksinkertainen, ja silti jotenkin todella persoonallinen.

Kokeilin ensin kevyemmän version jossa laitoin liikkuvalle luomelle L’oreal Natural Peach -sävyn. Alaluomen ulkonurkassa Pure Luxe Sprout. Sisärajauksena jälleen IsaDora Blonde.

Halusin kuitenkin lisää väriä, joten lisäsin persikan päälle Mad Mineralsin mandariinioranssia Trust Fundia. Nam!Tykkäättekö tällaisista lookeista? Mikä on suosikkisi?

Kommentit (18)

 1. Anonymous

  Musta ehdottomasti paras oli lila. Ite en niin tuosta pinkistä välittänyt, vaikka pinkki kuuluu lempivärieni joukkoon, toisin kuin oranssi, mutta silti tuossa meikissä toi oranssi näyttää todella hyvältä ! :)

 2. Ruu

  kaikki on kauniita, mutta alin on ehkä käytettävimmän näköinen, vaikka violetti onkin iki suosikki meikkiväreissä :D

 3. milipili

  Eka on kaunein ja viimoinen kanssa. Minusta pinkkien kanssa käy hyvin musta rajaus, paremmin saan sen pinkin esiin.

 4. Anonymous

  Oranssi-lime look=ihan paras. ===)))
  /Cecilia

 5. Minttu

  Violetti on kivannäköinen, itekkin ihastunut violettiin :) mutta jotenkin tämä viimeinen vie huomioni :D

 6. badbomben

  Pidän kaikista mutta ehdoton suosikki minullakin on liila. Kaikissa jotain kivaa. Kicksin lehdissä on usein kivaa silmäpornoa:)

 7. Anonymous

  pinkki enhdottomasti. oon nyt just ihan hulluna siihen :')

 8. Hanna

  Viimeinen on ihana, tykkään sävyistä tosi paljon. :) Vaaleanpunainen kyllä minusta toimii ilman rajaustakin, tulee jotenkin herkkä ja tyttömäinen look.

 9. Panda

  Jälkimmäinen on oma suosikkini ihan väriensä ja yksinkertaisuuden puolesta. Ihastelin kyseistä meikkiä kotia tulleesta mainoslehdestä ja tuota meikkiä on myös itse kokeiltava ehdottomasti seuraavan kerran :).

 10. HeidiB

  Kaikki on nättejä, vaaleanpunaine on ihanan raikas ja hento, mutta viimeinen on ehdottomasti mun lemppari! En oikein omista voimakkaita persikkaisia tai oransseja luomivärejä, jotenkin olen kaihtanut niitä tosi pitkään, mutta hiljalleen alkaa olla sellainen fiilis, että niitäkin voisi uskaltaa kokeilla.

 11. Emelii

  Minustakin persikka-lime -yhdistelmä oli kivoin, ja siitä hillitympi versio ehkä arjessa käyttökelpoisin. Pinkki silmämeikki näytti yllättävän kovalta. Mutta kaikki oli kiinnostavia.

  Lilat ja pinkit olivat selvästi kylmiä ja persikkaiset lämpimän värisiä meikkauksia. Olen itsekin vaalea ja sinisilmäinen (tosin mulla on erikoinen tummahko ihonväri) ja käytän kylmiä ja lämpimiä värejä ihan fiilispohjalta. Valokuva ja valaistus tietenkin muuttavat vaikutelmaa. Näyttäisi, että sua pukee sittenkin lämpimät sävyt paremmin.

  Olisi kiinnostavaa joskus lukea mietteitäsi kylmien ja lämpimien värien käytöstä meikkauksessa.

 12. JLCHARLOTT4

  Oi tuo korallioranssi/lime on aivan ihana!! :D Taidankin illalla innoittamanasi väsätä tuollaisen! :D

 13. Charming Nails:

  Kaikki on ihania. Ihailen kyllä värienkäyttöäsi ja kekseliäisyyttä :)

 14. Miia-Kristiina

  Nuo meikit näyttää jotenkin paremmilta sun silmissäs tai kuvissas, kuin Kicksin lehdessä, mistä lienee sitten johtuu. Korallioranssi oli kuitenkin lemppari!

 15. Siny

  Korallioranssi/limelook oli kyllä mun mielestä kaunein! Ja vieläpä tuolla kunnon oranssilla (eli kun lisäsit väriä) :)

 16. Inkivääri

  syysviiru – kylmien ja lämpimien sävyjen erot on mielenkiintoisia! Itse olen siinä "onnellisessa" asemassa että mulle sopii molemmat, eli olen siis jossain lämpimän ja neutraalin välimaastossa, mutta joillekin selvän kylmän/lämpimän sävyisille ihmisille ei missään nimessä sovi "väärän lämpötilan" sävyiset meikit.

  Lämpimät sävyt pukee mua parhaiten, mutta olen myös kerran kuullut analyysin jonka mukaan lämpimät sävyt tekee musta vanhemman ja "tunkkaisen" näköisen, kun taas viileät nuorentaa ja tekee ilmeestä raikkaan.

  CN – jopas lohkaisit, eihän tässä ollut mun kekseliäisyydellä osaa tai arpaa kun kopioin meikit lehdestä..! ^_^ Mutta kiitos kuitenkin muru!

  Miia-Kristiina – olen kyllä vahvasti eri mieltä, etenkin kun mallin silmien muotoon sopivat erittäin hyvin nuo rajauksettomat meikit ja mulle taas ei, mutta kiitän mukavasta kommentista! :)

 17. Kirsikkatomaatti

  Kiva kun teit noista meikeistä postauksen, toi viimeinen meikki mitä ehdotit mulle näyttää upealta! :) Ehdottamasti menee toteukseen valmistujaismeikkiin!

 18. Efiina

  Ihastuin heti ensi näkemältä Kicksin kuvastossa tuohon pinkkiin meikkiin, mutta nyt nää sun tulkinnat nähtyäni tuo oranssikin meikki vei mukanaan :)

  Oranssin meikin myötä pääsen myös käyttämään ruohonvihreitä Pure Luxeja pois kun enää muutoin osaa vihreää meikissä käyttääkään.

  Oranssi meikki voi jopa jotenkin onnistua omin avuin, mutta miten ihmeessä saan tuon pinkin toimimaan mulla :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.