Karkkipäivä Special!

Noniin, nyt sitten upean arvonnan pariin!

Grimasin maahantuoja Markku Purho Ky antoi minun valita itse sävyt tähän 12 sävyn Karkkipäivä Special -luomiväripalettiin, joka teillä on nyt siis mahdollisuus voittaa.

(Kuvan voi klikata isommaksi)

Kävin Kauneusmessuilla Grimasin osastolla hipelöimässä nappeja ja tekemässä päätökseni. Valitsin palettiin jo valmiiden suosikkieni lisäksi neljä sellaista sävyä joita en itse omista, mutta jotka laatunsa ja toimivan sävynsä puolesta sopivat täydentämään palettia. Tarkoitushan on, että paletilla saisi mahdollisimman monipuolisia meikkejä neutraaleista värikkäämpiin. :)

Valitsemani suosikkisävyt ovat:

 • Tummanvioletti 574 (matta)
 • Violetti 571 (matta)
 • Tummanharmaa 713 (helmiäinen – se THE smokey-sävy!)
 • Hopeanharmaa 710 (helmiäinen)
 • Kullanvihreä 740 (helmiäinen)
 • Kirkkaanvihreä 743 (helmiäinen)
 • Tummansininen 733 (helmiäinen)
 • Taupe 784 (helmiäinen – loistava sävy beigen tilalle arkeen, taittaa hieman liilaan)

Ja täydentävät neutraalit sävyt:

 • Tummanruskea 566 (matta – ei taita yhtään punaiseen, sopii erinomaisesti esim. kulmaväriksi)
 • Persikka 753 (helmiäinen – todella kaunis persikan sävy, näitähän ei hurjasti markkinoilta löydy)
 • Luonnonvaalea 580 (matta – käytännöllinen perussävy)
 • Valkoinen 704 (helmiäinen – toinen käytännöllinen perussävy)

Kaikki valitsemani sävyt ovat loistolaatuisia ja pigmenttisiä.

Yleisen kuulostelun perusteella vaikuttaisi siltä, että ”suuri yleisö” pitää enemmän Grimasin mattalaadusta. Itse olen tämän teemaviikon ja testisävyjen jälkeen edelleen toista mieltä. Helmiäissävyt ovat minusta parempia, vaikka toki mattalaatuakin tarvitaan. Helmiäiset ovat pehmeämpiä ja häivyttyvät paremmin. Mattalaatu on aina (merkistä riippumatta – no okei ehkä lukuunottamatta MACin Matte2 -laatua) kuivempaa ja ”jauhoisempaa” kuin helmiäinen, eikä sillä mielestäni saa yhtä kaunista pintaa kuin hieman hohdetta sisältävillä sävyillä. Kyllä, Grimasin tummat mattasävyt ovat paikoin pigmenttisempiä kuin helmiäissävyt, mutta aina ei ole tarvetta sille kaikkein syvimmälle varjostusvärille.

Ja miten arvontaan voi osallistua? No, edelliseltä teemaviikolta tuttuun tapaan kertomalla, että mikä viikon meikeistä oli suosikkisi. :) Ilmoita viestissä myös sähköpostiosoitteesi sille tarkoitetulla rivillä, ja keksi mielellään itsellesi joku nimimerkki.

Osallistumisaikaa on ensi lauantaihin (29.10.) klo 21.00 saakka

Markku Purho Ky tarjoaa Karkkipäivä Special -paletin myös myyntiin nettikaupassaan. (Minä tai Karkkipäivä-blogi ei hyödy mahdollisista tilauksista millään lailla, toim. huom.!) Jos arvontavoitto ei osu kohdalle ja paletti vaikuttaa kiinnostavalta, voi luomivärit lunastaa itselleen 45€:n erikoishintaan (norm. hinta näillä napeilla 56,87€). Yhdelle napille tulee hintaa 3,75€. P.S. Nettikaupassa viljellään huumoria. ;)

Kommentit (804)
 1. Vihreä valkoisilla tekoripsillä! Se on vain ihan käsittämättömän ihana. Kunnon keijukaismeikki <3

 2. Suosikkini ehdottomasti oli oranssi-violetti meikki upeilla irtoripsillä. Täydellinen ”bilemeikki”.

Kommentointi suljettu.