Karkkipäivä
Karkkipäivä

Karkkipäivä silloin ennen: SE väripaletti

Moni alusta saakka mukana roikkunut lukija muistaa varmasti tämän postauksen joka aiheutti aikoinaan varsinaisen Manly-villityksen! Minullahan oli todella pitkään tuossa sivupalkissa kestolinkki eBay’n Manly-tarjontaan koska sain niin paljon kyselyitä paletin saatavuudesta.

Manlymeikki

Juttu: Man(ly), what colours!

Hullua että tästäkin on jo neljä ja puoli vuotta..! Muistan kuin eilisen kun kuvasin palettia Maarianhaminan kämppäni parvekkeella. :) Koko Manly-huuma tuntuu nyt jotenkin liikuttavalta… Näitä megapaletteja kun löytyy nykyään vähän vaikka mistä. Manly oli kyllä silloin muinoin tärkein leikkikaluni värien maailmassa ja innosti aivan mielettömästi erilaisiin meikkeihin. Voi niitä aikoja..! <3

Manly_paletti_detail

Blogini nimihän on tullut alunperin siitä, että koin jokaisen päivän olevan minulle kuin ”karkkipäivä” kun sain aloittaa sen leikkimällä meikeilläni. :) Tämä lause koreili sivupalkissakin blogin alkuaikoina. Blogin osoite oli Blogger-aikoina EyeLoveMornings.blogspot.com (ja hei – osa teistä lukijoista tulee muuten vieläkin blogiin sen osoitteen kautta..!) ^_^

* * Sanni viettää tällä viikolla nettilomaviikkoa ja blogissa esitellään poimintoja arkistoista * *

Kommentit (10)

 1. Aurora

  Mua kiinnostaisi tietää, mitä Manlylle nykyisin kuuluu, vieläkö on ahkerassa käytössä vai onko jäänyt kaapin nurkkaan pölyttymään? :)

  • Sanni

   En ole käyttänyt pitkään aikaan… Mutta joka kerta kun avaan meikkipöytäni vetolaatikon niin siellä se mua tervehtii. :) Eli ei ole kadonnut unholaan.

 2. Nimetön

  Millaine inc näissä on? Hälytyskellot soivat päässä kun hong kongista tulevat et ovatko yhtä myrkyttömiä kuin Suomesta ostettavat meikit? Että tilaanko? :-D

  • Sanni

   Eivät tosiaankaan välttämättä ole EU:n kosmetiikkadirektiivien mukaisia nämä HongKong-meikit, eli omalla vastuulla… ;)

   Inci näyttää tältä:
   talcum powder, kaolin, mica, magnesium stearate, titanium white powder, colorant, pearl lustre pigment.

   Juuri tuo ’colorant’ -kohta on arveluttava, siinä kohtaahan pitäisi lukea väripigmentit niiden CI-numero-nimellä. Sanon siis ihan suoraan että näiden turvallisuudesta ei voi mennä takuuseen, mutta toisaalta Manly-paletteja on myyty netissä jo niin monta vuotta, että jos niistä moni olisi jotain oireita saanut niin tieto varmasti olisi jo levinnyt kulovalkean tavoin.

 3. Teija

  Hei tässä olisi postaustoive! Tuntuu et tarjolla on vaikka minkälaista pohjustusvoidetta ja tehotippaa yms. meikkiä varten, ja olen ihan hukassa että MITÄ tuotteita OIKEASTI kannattaa hankkia, mikä on vain huuhaata. Olisiko sinulla kiinnostusta tehdä sellaista postausta missä olisi meikkiä varten perustuotteet, en tarkoita että tarvitsisi edes tuotemerkkejä mainita. Tavallaan sellainen (niukka) peruslista, ei mitään ”ylimääräisiä” purnukoita (ja kyllä, on tapauskohtaista mitä kukin tarvitsee, mutta you see my point? :) ) millä saa aikaiseksi meikin. Oon aikeissa päivittää kosmetiikkaani, ja olisi hyvä saada siitä järkevä ja todellisia tarpeita vastaava. Tuntuu että jokaista tuotetta mainostetaan siihen malliin että et pärjää ilman tätä. Luultavasti pärjään? Blogiasi seuranneena olen varma että saan sinulta selkeimmän ja rehellisimmän vastauksen, kosmetiikkaosastolla kun alkaa kysymään niin niillä ei ole kuin myynti mielessä. Ymmärrän toki senkin ;)

  • Sanni

   Olisiko sinulla kiinnostusta tehdä sellaista postausta missä olisi meikkiä varten perustuotteet, en tarkoita että tarvitsisi edes tuotemerkkejä mainita.

   Sen tyyppinen postaus löytyykin jo, kaksiosaisena:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/09/29/make-up-for-dummies-nain-kokoat-perusmeikkiarsenaalin/
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/10/03/make-up-for-dummies-nain-kokoat-perusmeikkiarsenaalin-2/

   Tosin tämä ei ole ehkä niin niukka peruslista mitä olisit kaivannut! :)

   Minun niukka peruslistani on tällainen:

   * Meikkipohja
   * Peiteaine
   * Silmämeikin pohjustusaine
   * Ripsiväri
   * Kulmaväri
   * Ruskea-beige-vaalea -luomiväripaletti
   * Ruskea ja musta eyeliner
   * Roosa ja persikkainen poskipuna
   * Klassisen punainen huulipuna
   * Persikkainen huulikiilto

   Ihotyypistä riippuen joku tarvitsee perussettiinsä myös mattaisena pitävän, meikin kestoa lisäävän koko kasvojen pohjustustuotteen. Oma ihotyyppini pärjää ilman primeria.

   • Teija

    Kiitos, kävin katsomassa linkit ja näistä on apua kyllä!

 4. V

  Hankin juuri omani – sattumoisin juuri sinun takiasi/ansiostasi :D Oon onnellinen siitä että luovuus pääsee vihdoinkin kukkimaan silmämeikissäkin <3

 5. Jenna

  Moikka!
  Mulla olis hakusessa joku hyvä semmonen neutraalisävyinen paletti.
  Elikkä hyviä vaaleita, neutraaleja ruskeita ja harmaita ja tummia sävyjä. Sävyjen olis tärkeetä olla pigmenttirikkaita ja pehmeästi häivyttyviä ja muihin sävyihin ”sulautuvia”. Kestäviä tietty:) Ehkäpä mieluummin hakusessa mattoja sävyjä.
  Oliskohan sulla suositella jotain hyvää? Hintalaatusuhteen olis hyvä olla kohdillaan, mulla ei ole tarvetta maksaa brändistä:-)

  Kiitos etukäteen!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.