Karkkipäivä Bloggerissa ja Facebookissa

Google Reader / Friend Connect -palvelu lakkasi toimimasta WordPressin blogeissa maaliskuussa, ja tätä myötä katosivat Googlen Käyttäjäraatilaatikot kaikista Indiedaysinkin blogeista. Monet tykkäävät kuitenkin seurata blogeja Bloggerin hallintapaneelin kautta, joten laitan tähän itseni kaltaisille blondeille tarkoitetut ohjeet miten liittää Karkkipäivä Bloggerin lukulistalle.

(Itsehän en tätä siis ollut tajunnut blogin siirtyessä vuonna 2010 Indiedaysiin, ja luulin että Bloggerissa voi seurata vain toisia Blogger-tilejä. Joku ystävällinen lukija sitten valotti minulle asian laidan… ^_^)

Jos siis seuraat blogeja mieluiten Bloggerin hallintapaneelin kautta, niin Karkkipäivän voi liittää sinne näin:

Avasin pitkällisen harkinnan jälkeen Karkkipäivälle vihdoin myös Facebook-sivun. Tämä ihan vain tarjotakseni yhden lisätavan seurata blogipäivityksiä. Facebook-sivulla ei tule olemaan mitään sellaista sisältöä mitä ei olisi itse blogissakin, eli Facebookittomien lukijoiden ei tarvitse pelätä että he ”menettäisivät” jotain. (Osa lukijoista oli aiempien Facebook-pohdintojeni yhteydessä huolissaan siitä, että blogin liittyessä Naamakirjaan alkaisin siellä julkaista omia, erillisiä FB-postauksia.) En myöskään tule tarjoamaan FB-lukijoille mitään erityisiä ”Tämä arvonta vain Facebook-seuraajille” -tyyppisiä juttuja, joita näkee joskus muissa blogeissa. Blogin sisältö on sama kaikille tasa-arvoisesti, seurasi blogia sitten minkä tahansa kanavan kautta. :)

Karkkipäivästä voi tykätä Facebookissa täällä. :)

…ja jos joku osaa kertoa miten saan liitettyä blogin sivupalkkiin sellaisen FB:n ”Tykkää”-napin, niin olen iloinen ja kiitollinen. ^_^

Kommentit (11)
  1. Tykätty!

  2. Sellaisen Fb-laatikon saat sivullesi, kun klikkaat fb-sivun asetukset > apuvälineet > käytä yhteisöliitännäisiä. Sieltä sit valkkaat sopivan. :)

    1. Kiitos :)

      (…paitsi että mä en näköjään saanut sitä suomenkielisenä, höh)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *