Karkkipäivä
Karkkipäivä

Karkkipäivä Bloggerissa ja Facebookissa

Google Reader / Friend Connect -palvelu lakkasi toimimasta WordPressin blogeissa maaliskuussa, ja tätä myötä katosivat Googlen Käyttäjäraatilaatikot kaikista Indiedaysinkin blogeista. Monet tykkäävät kuitenkin seurata blogeja Bloggerin hallintapaneelin kautta, joten laitan tähän itseni kaltaisille blondeille tarkoitetut ohjeet miten liittää Karkkipäivä Bloggerin lukulistalle.

(Itsehän en tätä siis ollut tajunnut blogin siirtyessä vuonna 2010 Indiedaysiin, ja luulin että Bloggerissa voi seurata vain toisia Blogger-tilejä. Joku ystävällinen lukija sitten valotti minulle asian laidan… ^_^)

Jos siis seuraat blogeja mieluiten Bloggerin hallintapaneelin kautta, niin Karkkipäivän voi liittää sinne näin:

Avasin pitkällisen harkinnan jälkeen Karkkipäivälle vihdoin myös Facebook-sivun. Tämä ihan vain tarjotakseni yhden lisätavan seurata blogipäivityksiä. Facebook-sivulla ei tule olemaan mitään sellaista sisältöä mitä ei olisi itse blogissakin, eli Facebookittomien lukijoiden ei tarvitse pelätä että he ”menettäisivät” jotain. (Osa lukijoista oli aiempien Facebook-pohdintojeni yhteydessä huolissaan siitä, että blogin liittyessä Naamakirjaan alkaisin siellä julkaista omia, erillisiä FB-postauksia.) En myöskään tule tarjoamaan FB-lukijoille mitään erityisiä ”Tämä arvonta vain Facebook-seuraajille” -tyyppisiä juttuja, joita näkee joskus muissa blogeissa. Blogin sisältö on sama kaikille tasa-arvoisesti, seurasi blogia sitten minkä tahansa kanavan kautta. :)

Karkkipäivästä voi tykätä Facebookissa täällä. :)

…ja jos joku osaa kertoa miten saan liitettyä blogin sivupalkkiin sellaisen FB:n ”Tykkää”-napin, niin olen iloinen ja kiitollinen. ^_^

Kommentit (11)

 1. Katariina

  Tykätty!

 2. Virve

  Sellaisen Fb-laatikon saat sivullesi, kun klikkaat fb-sivun asetukset > apuvälineet > käytä yhteisöliitännäisiä. Sieltä sit valkkaat sopivan. :)

  • Sanni

   Kiitos :)

   (…paitsi että mä en näköjään saanut sitä suomenkielisenä, höh)

 3. karo

  Itse olen seurannut sinua aina bloggerin kautta :–) Facebook onkin taas uusi tuttavuus siis blogin seurailemiseen, sinne siis! :)

 4. primadonna

  Ääh, tulin tänään kokeilleeksi tuota L’oreal Nude Magique BB -voidetta ja voide on kaikin puolin muuten täydellinen mutta sekaihollani se jää hieman kuivaksi. Onko sinusta sopivaa jos ostaisin voiteen ja laittaisin alle hyvin kosteuttavaa kosteusvoidetta? :/

  • Sanni

   En näe mitään syytä miksei alle voisi laittaa kosteustuotteen :)… Uskoisin itse asiassa, että monet ihmiset tarvitsevat tuon alle erikseen kosteusvoiteen, se tuntuu niiii-in ohuelta.

 5. minttu

  Hei,

  Osaisitko neuvoa miten blogin poistaminen lukuluettelosta onnistuu? Kiitos kivasta blogista, jatkan matkaa :)

  • Sanni

   En valitettavasti osaa :)

 6. Kukkola Piia

  Olen sun blogissa eka kertaa jolisin liittynyt lukijaksikin, mutten osannut. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  • Sanni

   Lukijaksi ”liittyminen” ei lopulta ole sen kummoisempi juttu kuin tulla blogin osoitteeseen ja lukea juttuja silloin kun siltä tuntuu :) Eihän lukijuus sitä tarkoita että blogia täytyy seurata jonkun blogin ulkopuolisen palvelun kuten Facebookin kautta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.