Karkkipäivä
Karkkipäivä

Karkkipäivä 4 vuotta

Ja niin on sitten jo neljäs vuosi karkkipäiväilyä tullut täyteen! Namimeikit vähenee mutta pidot paranee! ^_^ Ainakin näin mä sen haluan itse nähdä. :)

Karkkipaiva_huhtikuut

Katselin joka blogivuoden huhtikuulta jonkun meikin. Sattumalta tuli hyvin violetti-pinkki -painotteiset kuvat. ^_^

Vuoden 2010 huhtikuussa päivitykset olivat täynnään meikkikuvia. Seuraavana vuonna meikkejä oli edelleen paljon, mutta jo puolet postauksista käsitteli ihonhoitoa, hiustuotteita ja jopa sellaista kosmetiikan sekaan eksynyttä aihetta kuin Fear And Loathing In Las Vegas. :)

Viime vuoden huhtikuussa meikkejä löytyi enää neljästä postauksesta. 3-vuotiaan Karkkipäivän jutuissa kerrotiin mm. tonnikalapyöryköistä ja muusta budjettimurkinasta. Ja oltiin päästy siihen, että nämä postaukset olivat meikkijuttuja paljon suositumpia. ^_^ (Tonnikalapullat on yllättäen yksi tykätyimpiä postauksiani koskaan! Edelleen tulee lähes viikottain kiitoksia reseptistä :))

Huhtikuun 2013 jutuissa on sentään taas ollut kivasti meikkisisältöä, mutta sienipiirakat ja quorn-purilaiset ovat tainneet tulla jäädäkseen. :D

Mutta sen pitemmittä puheitta synttäriarvontaan. Koska rakastan tuoksuja, halusin saada tämän vuoden synttäriarvontaan teille jonkun ihanan hajuveden. Ja Dolce & Gabbanan Light Blue Dreaming In Portofino tuntui juuri sopivalta! Se kun vieläpä vie ajatukset etelään turkoosin meren rantaan…. Tykkään tuoksusta itse tosi paljon, niinkuin myös alkuperäisestä Light Blue’sta.

Dreaming In Portofino -tuoksussa on sekoitus litsi-hedelmää, ambreten siemeniä, iiristä ja osmanthus-kukkaa, meripihkaa ja patsulia.

LightBlue_Dreaming_in_Portofino

Nyt mun ajatukset karkaa jo ihan kesään…. :) Ja niinpä, osallistuaksesi synttäriarvontaan, kerro minulle mikä on sinulle täydellinen kesähetki tai ihanin kesämuisto. Haaveiletko itsesi kaukaisille rannoille vai onko kesä parhaimmillaan koti-Suomen mökillä? Onko pic-nic Suomenlinnassa kesää autenttisimmillaan vai lähdetkö mieluummin Lapin tuntureille itikoita läiskimään? Jakakaa ihanimmat The Kesä -juttunne! Minä ainakin haluan jo päästä tästä pölyisestä,  koleasta keväästä kohti kesää ja auringon tuoksua iholla….! <3

Arvontaan voi osallistua torstaihin 25.4. kello 21.00 saakka.

Kommentit (343)

 1. Suski

  Kävely kesämekossa Helsingissä, road trip Suomen halki ja kuikan huuto Saimaan illassa – kesä on niin täynnä mahdollisuuksia, mutta ikimuistoisimman siitä tekee seura jossa sen viettää<3

 2. Katja

  Parasta kesässä on perinteinen juhannus Muumimaailmassa. Ihanan väljää, kun suurin osa ihmisistä on mökeillä tms.. :)
  Naantalissa on aurinko hellinyt joka juhannuksena!

 3. ae

  Valoisat kesäyöt, joissa kuuluu vain lintujen laulu sekä aurinkoiset kesäpäivät maaseudulla, ne ovat täydellisiä kesähetkiä minulle. :)

 4. saara

  Paras kesämuistoni on noin kymmenen vuoden takaa, kun olin pieni tyttö ja parhaan ystäväni kanssa karattiin joenrantaan ilman kenkiä ja vietettiin tähän asti paras kesäpäivä!

 5. Copper

  Ehkä ihanimpia hetkiä on ne, kun herää itsekseen virkeänä aamulla kukonlaulun aikaan, ja lähtee koiran kanssa kävelylle samaan aikaan kun aurinko nousee. On niin hiljaista ja rauhallista, kun ketään muita ei oo liikenteessä.

 6. Kaista

  Kun muistelen miten palelin viime kesänä, on pakko vastata: aivan sama, kunhan aurinko paistaa ja on LÄMMINTÄ!

 7. Gena

  Parasta kesässä on herätä omassa pienessä mökkisaaressa valoisana kesäyönä auringon juuri noustessa. Jäädä siihen kuistille istumaan ja katselemaan, kuinka järvi vielä verhoutuu usvaan ja veden pinta väreilee vain satunnaisesti. Vastarannalla joutsenpari kurkkaa tarkkaavaisesti kuka saaressa liikkuu, mutta rauhoittuu
  todetessaan, että vaaraa ei ole. Mökin pihanurmessa kiiltelee vielä öisiä kastepisaroita ja koko kesän vihreyden ja lämmön voi tuntea tuoksuna nenässään. Kissa kömpii venytellen uniltaan kuistille ja painautuu lämpimänä viereen. Tämä on minun täydellinen kesähetkeni.

 8. ikuus

  Parasta kesässä on ensimmäisen kerran leikatun nurmen tuoksu!

 9. Sennu

  Kyllä kesä on parhaimmillaan ihan täällä koto-Suomessa! Itse en lämmöstä niin kauheasti piittaa, joten ihanin kesähetki on maata laiturilla auringonpaisteessa ja kevyessä kesätuulessa, laineiden liplatusta kuunnellen… Ja välillä voi pulahtaa järveen (:

 10. Millie

  Viime kesän parhaita hetkiä olivat aamulenkit koiran kanssa aurinkoisessa säässä, lenkin jälkeen uinti ja vasta sitten aamupala kahvin kera.

 11. Minttu

  Kesässä on parasta grillaaminen ja se, kun saa vain olla, eikä tarvitse tehdä mitään. Voi vaikka istua laiturilla koko päivän lueskelemassa ja pulahtaa välillä uimaan.

 12. Vetku

  En osaa valita parasta, heitän siis muutaman hetken :-D Monta tuntia kestävä mökkisauna ja välillä lilluttelua järvessä ja terassilla huilaamista, kesän ekat mansikat, kalastus mato-ongella keskellä järveä, festarit, roadtrippi ystävien kanssa, grilliruoka, juoksulenkki vesisateessa tai heti sen jälkeen… listaa voisi jatkaa loputtomiin (-:

 13. Tia

  Parhas kesähetki on joka kesä se ensimmäinen kerta, kun saa heilutella varpaitaan vedessä ja hymyillä onnellisena auringolle. Paras paikka varpaiden lillutteluun olisi tietenkin merenranta, mielellään pehmeällä hietikolla istuen, tai tutun kesämökin järven ranta. Toki tällainen epätoivoinen, talveen kyllästynyt suomalainen tyytyisi myös tylsään uima-altaaseen… Kesä <3

 14. anne holopainen

  kuuma hiekka rannalla ja laineiden liplatus

 15. saya

  Yksi parhaista kesämuistoista on, kun 14-vuotiaana lähdin ensimmäistä kertaa ilman vanhempia ulkomaille. Menimme Saksaan orkesterin kanssa, jonka ikähaarukka oli lähinnä 16-30, eikä meillä tietenkään ollut mitään valvontaa niin kuin esim. koulun retkillä.

  Parhaita jokakesäisiä hetkiä sitten ovat tietysti mökillä ajan viettäminen sukulaisten tai ystävien kanssa.

 16. Kinuski

  Mökillä perheen kesken syöden ja saunoen aurinkoisessa säässä kesä tuntuu parhaimmalta. :)

 17. Snow*

  Rakastan saaristoa, varsinkin Ahvenanmaan ja Göteborgin saaristot ovat huippuja :)

  Käytiin viime kesänä sun inspiroimina Ahvenanmaalla ja oli kyllä sen arvoista. Kiitos vielä
  hienosta blogista ja jatka samaan malliin :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.