Karitea miehille

Kirjoittelin marraskuussa uudesta K Pour Karité -hiussarjasta, josta löysin luonnonkosmetiikan lempparishampooni. Sarjaan kuuluu myös muutama tuote miehille, ja Mr. Karkkipäivää ilahdutettiin maahantuojan toimesta omalla testipaketilla. Paketista löytyi hius- & vartaloshampoo ja hiusgeeli. Kolmas sarjaan kuuluva miestentuote on hiuspohjan kuorinta.

Mieshän ei ole oikein lämmennyt luonnonkosmetiikalle, eivätkä nämäkään tuotteet ikävä kyllä voittaneet häntä puolelleen. Minut ainakin toinen niistä kyllä voitti….! Pakkauksetkin on mielestäni tosi tyylikkäät, ja tästä mieskin on samaa mieltä.

Tuotteissa tuoksuu ihanan raikas piparminttu, ja etenkin shampoo on mielestäni aivan jäätävän herkullisen tuoksuinen! Tuoksu tulee aidosta piparminttuöljystä ja Douglas-kuusesta. Herra Karkkipäivä ei harmi vain jaa minun mieltymystäni mintun tuoksuun, ja niinpä jo pelkkä haju sai hänet nyrpistämään nenäänsä. Itse olen niin koukussa tuoksuun että käyn välillä ihan asiakseni imppaamassa pulloa kylppärissä. ^_^

Tässä miehen käyttökokemukset:

Shampoo: tuoksu on niin voimakas että nenästä putoaa karvat ja silmiä kirvelee. Koostumus on ihan miellyttävä ja shampoo vaahtoaa kivasti. Ei kuitenkaan mikään suosikkishampoo koska tuotteesta jää sellainen yleisfiilis kuin olisi pessyt itsensä tyyliin Pirkan nestesaippualla. Käytän tätä salitreenin jälkeen mutta en esim. silloin kun olen lähdössä viihteelle.

(Bloggaaja-avovaimon huomio: Mr. Karkkipäivällä on taipumus lievään tuotehifistelyyn ja hän tuntuu kaiken kaikkiaan tykkäävän eniten kampaamosarjojen kalliista tuotteista ja pehmeistä koostumuksista.)

Geeli: tuoksu on voimakkuudeltaan siedettävä, mutta piparmintun haju ei ole hyvä. Ei yhtä voimakas kuin shampoossa. Koostumus hieman klimppimäistä. Voisi olla vähän jämäkämpää tehoiltaan. Tuntuu, että kun on kerran laittanut pipon päähänsä niin pito on lähes kadonnut hiuksista. Tuubi tulee kuitenkin varmaan käytettyä loppuun.

Voi tätä meidän herraa. Ei siitä taida tulla luonnonkosmetiikan ystävää. Minusta tuo shampoo on aivan ihanaa, ja voin omasta puolestani suositella sitä lämpimästi piparmintun tuoksusta tykkääville.

Pakettiin oli kätketty vielä tuote meikäläisellekin; K Pour Karité -linjan hiusnaamio.

Naamiossa on muillekin ”naisten” Karité-linjan tuotteille ominainen metsäinen tuoksu. Pakkausteksti lupaa ”kermaisen hoitoaineen tekevän hiuksista kiiltävät ja elinvoimaiset”. Kermaista tämä naamio todellakin on – mutta ei liukasta.

Minulle on tärkeää, että hoitoaine tuntuu hiuksissa liukkaalta ja jättää hiuksetkin liukkaiksi ja silkkisiksi huuhdellessa. K Pour Karité -naamiossa ei ole tätä ominaisuutta. Ainakaan minun hiuksissani. Se kyllä selvittää hiukset kiitettävästi ja jättää niihin selvästi hoitavan ”kalvon”, mutta kaipaamani liukkaus jää uupumaan.

Näin ollen tämä beibi ei kirinyt luonnonkosmetiikan hoitoainevertailussa kärkisijoille. Huipulla haastajia odottelee yhä Sanctumin hoitis! :)

Kommentit (12)
  1. Repesin kommentille: ”tuoksu on niin voimakas että nenästä putoaa karvat ja silmiä kirvelee”

    Virkistävän erilainen ja rehellinen kommetti (verrattuna siihen mitä yleensä kosmetiikkablogeissa on). :D

    Mukavaa, että sulla on näitä hius-aiheisiakin postauksia, just eilen selailin tuota arkistoa ja etsin mitä mieltä sinä (ja lukijat) olet luonnonkosmetiikan shamppoista ja hoitsikoista. Ollaan kavereiden kanssa tekemässä kimppatilausta saksalaisesta violey.com verkkokaupasta ja tilaukseen lähtee nyt todennäköisesti ainakin Laveran Mango Milk Shamppoo ja Santen Brilliant Care Hair Conditioner (sanctum ei ole violeyn valikoimissa). :)

  2. Piparminttu on valitettavasti tuoksu, joka jakaa ihmisiä vahvasti. Itse en ollenkaan lämpene esimerkiksi minttuhyytelölle, voisin yhtä hyvin vetää Pepsodentia lampaanpaistin päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *