Kaisan juhlameikki

Tein viime lauantaina ystävälleni Kaisalle juhlameikin häihin.

08062013juhlameikki

Kaisalla on kauniin ovaalin muotoiset kasvot ja suuret silmät joilla paljon tilaa luomilla. Väritys on viileähkö, silmät vaaleat jäänsiniset.

Räikeillä väreillä irrottelu ei kuulu Kaisan tyyliin, enkä juhlameikkiin mitään kirkkaita värejä mielelläni käytäkään. Klassinen on kaunista ja toimii aina! Valitsin Kaisan sävytykseen viileitä ja neutraaleita sävyjä, ja huulille persikkaisen sävyn. Huulille lämmintä siksi, että Kaisan omat huulet ovat niin punaiset, että pinkkiin taittavalla huulimeikillä huulista voi tulla liiankin punaiset. Tässä meikissä huulet haluttiin pitää nudehkoina, ja persikkainen kiilto taittoi Kaisan omaa huulten sävyä niin että tuloksena oli mieto roosa.

Meikkiin käytetyt tuotteet:

L’oreal Studio Secrets Primer

Estee Lauder Double Wear -peiteaine

Elizabeth Arden Eye Fix Primer

Clinique Perfectly Real -meikkivoide (Kaisan oma)

Make Up For Ever HD Powder

Zuii Mango -poskipuna

Yves Rocher Terre de Soleil -aurinkopuuteri

Dior Eye Show Glam & Glitz Black -luomiväri

Revlon Frosty White -luomiväri

Jemma Kidd Eye Wardrobe Grey -luomiväri

Dior Silver Goddess -luomiväri

Essence Gel Eyeliner Black

IsaDora Inliner Kajal Blonde

Kaisan oma ripsiväri (jonka merkkiä en muista :))

Make Up For Ever Aqua Brow 15

Natural Code Creamy Papaya -huulikiilto

Kaisa_silmameikki_

Koska Kaisalla on todella laajat luomet, pidin varjostuksen tarkasti liikkuvan luomen alueella, en vetänyt  ulkonurkan yli tai luomivakoon. Muutoin meikistä olisi tullut heti dramaattisempi ja silmistä tarpeettoman tummasti korostetut ja suurennetut. Myöskään rajauksesta ei haluttuu intensiivistä tähän meikkiin, joten laitoin sen luomivärien alle. Rajauksella oli lähinnä tarkoitus tummentaa ripsirajaa ja luoda katseeseen syvyyttä.

Luomilla Revlonin Frosty White (sisänurkka ja kulmaluu), vaaleaa platinanharmaata Diorin Silver Goddess -paletista (luomen keskiosa), tummanharmaata Jemma Kiddin Eye Wardrobe Grey -paletista (ulkonurkka) ja Diorin kimaltavaa mustaa voideluomiväriä Glitz & Glam Black (luomen ulkonurkassa varjostuksen alla).

Kulmat tein MUFElta saamallani voidemaisella Aqua Brow’lla – sillä, millä harjoittelin ensimmäistä kertaa MUFEn meikkikurssilla huhtikuussa.

Kaisa__

Ihana kummityttöni! <3

.

Päätin vielä näyttää kömpelön Photarimuokkauksen avulla, millä lailla erilaiset varjostukset olisivat muuttaneet Kaisan meikkiä.

Silmameikki_varjostus2

Vetämällä varjostuksen ulkonurkan yli ja aloittamalla sen viistosti sisempää tulos on savuinen ja näyttävämpi kuin Kaisan juhlameikissä. Ehkäpä vaikutelma on jopa hieman viettelevä. ;)

Silmameikki_banskuvarjostus

Tekemällä suljetun banaanivarjostuksen, eli varjostamalla ulkonurkan lisäksi myös luomivaon, meikistä tulee (mielestäni) aivan liian raskas. Kaisan kaltaisille laajoille luomille ja suurille silmille tällainen varjostus, ainakin tummalla sävyllä toteutettuna, on too much.

.

Mietittekö te koskaan meikatessanne erilaisten varjostusten vaikutuksia? Vai tuleeko useimmiten tehtyä se yksi ja sama perusvarjostus johon olette tottuneet ja tykästyneet? :)

 

Kommentit (23)
 1. Omilla raskailla luomilla ei paljoa vaihtoehtoja ole vaan tuo tumma on aina vedettävä todella ylös, että sen silmän saa esiin.

  Ihanan väriset silmät ystävälläsi kyllä!

 2. Kaunis meikki! Varsinainen kommenttini liittyy kuitenkin ihan toiseen asiaan eli Ahvenanmaahan. Päätimme ystäväni kanssa lähteä mantereelta sinne juhannuksen viettoon, ja nyt mietimme meille sopivinta kohdetta. Aikaa on pe-su, liikumme julkisella liikenteellä ja budjetin pitäisi olla opiskelijaystävällinen. Toivoisimme, että majapaikan ympäristössä olisi mahdollista patikoida tms. Myös oma ruoanlaittomahdollisuus olisi plussaa.

  Mitä paikkaa sinä suosittelisit näillä spekseillä? Katselimme jo Föglötä sillä silmällä, saaristo voisi olla hauska kokemus. Ainoa mikä tökkii hieman on jääkaapin ja ruoanlaittomahdollisuuden puuttuminen majoitusvaihtoehdostamme.

  1. Sopiiko jos palaan tähän tässä viikonlopun aikana? Vastaus vaatii hieman pohdiskelua. :)

   1. Tottahan toki! Ja siis ei tuo ruoanlaittokaan ole mikään ehdoton kriteeri. Lähinnä jännittää että löytyykö pienemmiltä paikoilta (kuten Föglö) millaisia ruokailuvaihtoehtoja – eli ovatko mahdolliset ruokapaikat auki ollenkaan ja jos ovat, mahtavatko hinnat olla katossa?

    1. millaisia ruokailuvaihtoehtoja – eli ovatko mahdolliset ruokapaikat auki ollenkaan ja jos ovat, mahtavatko hinnat olla katossa?

     Degerby’n Seagram-ravintola on tunnettu hyvästä kalaruoastaan, ja vaikkei se mikään luksuspaikka ole, niin manner-Suomen ravintolahintoihin verrattuna Ahvenanmaalla on aina kalliimpaa… Muita Föglön ruokapaikkoja en ole kokeillut, mutta ainakin mainitsemistani Degerby Mat & Cafesta ja Enighetenistä saa ruokaa. Hinnoista en valitettavasti osaa sanoa muuta kuin että varmasti kuitenkin halvempaa kuin Seagramissa, joka on Föglön ainoa varsinainen ravintola.

     Föglöbutikeninkaan aukiolosta juhannuksena en osaa sanoa…. Se on siis Föglön ainoa ruokakauppa ja sijaitsee Degerby’ssa. Juhannuspäivän luulisin kaupan ainakin olevan kiinni, ja aattona lyhyemmällä aukiololla.

  2. Noniin, olen tässä mietiskellyt ja mulle ei ikävä kyllä tullut ihan hirveästi mieleen Maarianhaminan ulkopuolisia vinkkejä toivomillasi spekseillä. Ahvenanmaalla kun on ongelmana julkisen liikenteen harvat aikataulut ja se, että bussilla ei pääse muualle kuin pääreiteille (eli jos turisti on menossa johonkin päätieltä pois sijaitsevaan nähtävyyteen tai majoituspaikkaan, hän ei pääse sinne bussilla). Etenkin kesäviikonloppuisin bussien aikataulut ovat lähinnä vitsi…. :/

   Minulle tuli ensimmäisenä mieleen edullinen ja kiva Kråkskärs Fritidsområde Eckerössä, jonka mökissä vietimme juhannusta kolme vuotta sitten. (Kuvia löytyy tästä postauksesta.) Mutta alue sijaitsee suhteellisen kaukana lähimmästä bussipysäkistä joten teidän pitäisi ottaa Eckeröstä taksi = ei opiskelijaystävällistä.

   Föglö, jota mietitte, on siitä hyvä vaihtoehto että Degerby’hyn (Föglön pääkylä) pääsee suoraan bussi + lauttayhteydellä Maarianhaminasta, ja Degerby’ssa on kaikki palvelut. Se on myös varsin viehättävä pikku kylä. Ympäristön varsinaisista patikkareiteistä en tiedä, mutta itse olen suorittanut alueella oikein kivoja kävelyitä mm. eri rannoille. Mitään patikkapolkua en kulkenut vaan ihan tietä.:)

   Degerby’ssa voi majoittua Degerby Mat & Cafe’ssa (ehkäpä olitte jo sitä katsoneetkin, siellä ei omaa keittiötä) tai Enighetenin Majatalossa (sijaitsee Degerbyn ulkopuolella mutta kuitenkin kävelymatkan päässä). Enighetenissäkään ei ole omaa ruoanlaittomahdollisuutta.

   Sitten on noita mökkimajoituksia kauempana Degerbysta, kuten Gustavsson ja Isaksson, näiden lähellä kulkee näköjään myös lyhyitä 4-5km:n patikkareittejä. Noiden mökkikylien omistajien luulisi voivan Föglön kokoisessa pienessä paikassa hakea vieraat jollain minibussilla Degerby’sta :) Mökeissä se etu että siellä on keittomahdollisuudet.

   Gröna Uddenin Camping Maarianhaminassa olisi teille varmaan kaikkein helpoin vaihtoehto. Siellä on myös pieniä mökkejä, mutta lieköhän ne jo kaikki varattu juhannukseksi…? Grönis on tosi suosittu jussin viettopaikka, itsekin olen siellä yhden jussin juhlinut :) Vuokrattiin se ihana rantasauna.

   Gröna Uddenin mökeissä on jääkaappi muttei hellaa. Ruokaa voi valmistaa Campingin siistissä keittokatoksessa. Jos jäätte M:haminaan, teillä on se etu että kaupat ovat lähellä ja pääsette helposti jalkaisin moniin nähtävyyksiin, ja kaupungissa on jotain ”elämääkin”, toisin kuin hiljaisella maaseudulla. Tosin jos rauhaa juuri kaipaatte, niin sitten Gröna Udden ei ole teidän osoitteenne juhannuksena ^_^

   Olen pahoillani etten pystynyt olemaan enemmän avuksi. Ahvenanmaalla pitäisi tosiaan olla oma auto että pääsisi eri majoituksiin ja nähtävyyksiin Maarianhaminan ulkopuolella. Föglö on saarista ainoa (”manner”-Ahvenanmaan lisäksi) jonne lautta saapuu suoraan pääkylään. Muilla saarilla lauttasatama on auto- tai pyörämatkan päässä asutuksesta.

   1. Kiitos kommentistasi! Tuo autottomuus asettaa tosiaan rajoituksia liikkumisen suhteen, mutta luulen, että kallistumme kuitenkin Föglön puoleen. Saarena siinä on jo meille manterelaisille tarpeeksi eksotiikkaa, vaikka meininki muuten olisikin ”hieman” rauhallisempi ;) Tutkailimme julkisen liikenteen aikatauluja, ja siirtymisen sinne ja takaisin pitäisi sujua myös hyvin.

    Tuo Maarianhaminan leirintäalue olisi varmasti myös toimiva vaihtoehto. Pidän sen mielessä, jos menevämpi juhannus alkaakin tuntumaan houkuttelevammalta vaihtoehdolta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *