Kaikki meikkini

Vihdoin sain kuvattua koko meikkikokoelmani. Uskomattoman rasittava homma raahata kaikki pikku paletit ja napit ja tuubit ja putkilot kätköistään. Ja sitten kaikki takaisin paikalleen. Huokaus. No, nyt se on tehty! :)
Paitsi että eihän tässä tietenkään ole joka ikistä meikkituotettani. En jaksanut kuvata ripsareita (no, ei niitä niin montaa olekaan) enkä myöskään mineraalipigmenttisamplejani. Ne on jo nähty aiemmissakin kuvissa moneen kertaan. Joitain random tuotteita oli myös unohtunut erinäisille hyllyille ja laatikoihin joten nekin jäivät kuvista. Mutta kyllä tässä nyt suurin osa mun meikeistä on. :D Ja eihän niitä niin paljon näytä edes olevan.

Mä olen ollut meikkifriikkeydestäni huolimatta jo parisen vuotta pienessä meikkiähkyssä, eli en kovin herkästi enää osta uusia meikkejä. Mulle tulee paha mieli siitä että en ehdi käyttämään kaikkia nykyisiäkään meikkejä. Välillä sitä tietysti vaan näkee jotain niin houkuttavaa että on pakko ostaa, mutta pyrin mm. olemaan seuraamatta MACin uusia kokoelmia ettei ala karkkihammasta kolottaa.

Mutta pitemmittä puheitta; meikkikokoelmani:


MAC. Yritin koota kaikki, mutta Violet-pigmentti jäi seuraavaan kuvaan.Jotkut Dior-paleteista näyttävät vähän sumeilta koska en jaksanut poistaa muoviläppää.Luonnonkosmetiikkaluomivärit.

Loput poskipunat, hohto- & varjostustuotteet. Mun oli ostettava lempiposkipunaani eli Yves Rocherin Pehmeää Roosaa kaksi jemmaankin kun se sävy jäi pois valikoimasta! Ensimmäinen kerta kun ostan mitään tuotetta jemmaan.


Rajauskynät ja geeli-eyelinerit.


Meikkipohjatuotteet, puuterit + UDPP.

Edit. No, näkyyhän täältä puuttuvan Manly 120 -palettikin…. Ilmeisesti mahdoton tehtävä saada kaikki kokoon. :p
Kommentit (30)
  1. Mitään havaintoa paljonko kaikki meikkisi maksoi ?? :D

  2. Tekee oikein mieli alkaa leikkiä väreillä kun noita kuvia katsoo. Upea kokoelma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *