Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kaikki meikkini

Vihdoin sain kuvattua koko meikkikokoelmani. Uskomattoman rasittava homma raahata kaikki pikku paletit ja napit ja tuubit ja putkilot kätköistään. Ja sitten kaikki takaisin paikalleen. Huokaus. No, nyt se on tehty! :)
Paitsi että eihän tässä tietenkään ole joka ikistä meikkituotettani. En jaksanut kuvata ripsareita (no, ei niitä niin montaa olekaan) enkä myöskään mineraalipigmenttisamplejani. Ne on jo nähty aiemmissakin kuvissa moneen kertaan. Joitain random tuotteita oli myös unohtunut erinäisille hyllyille ja laatikoihin joten nekin jäivät kuvista. Mutta kyllä tässä nyt suurin osa mun meikeistä on. :D Ja eihän niitä niin paljon näytä edes olevan.

Mä olen ollut meikkifriikkeydestäni huolimatta jo parisen vuotta pienessä meikkiähkyssä, eli en kovin herkästi enää osta uusia meikkejä. Mulle tulee paha mieli siitä että en ehdi käyttämään kaikkia nykyisiäkään meikkejä. Välillä sitä tietysti vaan näkee jotain niin houkuttavaa että on pakko ostaa, mutta pyrin mm. olemaan seuraamatta MACin uusia kokoelmia ettei ala karkkihammasta kolottaa.

Mutta pitemmittä puheitta; meikkikokoelmani:


MAC. Yritin koota kaikki, mutta Violet-pigmentti jäi seuraavaan kuvaan.Jotkut Dior-paleteista näyttävät vähän sumeilta koska en jaksanut poistaa muoviläppää.Luonnonkosmetiikkaluomivärit.

Loput poskipunat, hohto- & varjostustuotteet. Mun oli ostettava lempiposkipunaani eli Yves Rocherin Pehmeää Roosaa kaksi jemmaankin kun se sävy jäi pois valikoimasta! Ensimmäinen kerta kun ostan mitään tuotetta jemmaan.


Rajauskynät ja geeli-eyelinerit.


Meikkipohjatuotteet, puuterit + UDPP.

Edit. No, näkyyhän täältä puuttuvan Manly 120 -palettikin…. Ilmeisesti mahdoton tehtävä saada kaikki kokoon. :p

Kommentit (30)

 1. Sivie

  Tukehduin pullaani :D Oletko kenties meikkitaiteilija? Ihan kauheasti kaikkea.. Taidan tulla joskus sun meikattavaksi xD

 2. Steph

  Haha aikas silmämeikkipainotteista, mutta se olikin tiedossa. :D Pohjustustuotteiden vähäinen määrä yllätti, itsellä kun on vaikka kuinka monta meikkivoidetta ja peiteväriä yms (saattaa johtua siitä, että täydellisiä pohjustustuotteita on ollut vaikea löytää…). Mutta ihanilta näyttivät!

  Osaatko sanoa, että saako vastaavia (tai jopa samoja) geeli-eyelinereitä Suomesta? :)

 3. Inkivääri

  Sivie – en ole meikkitaiteilija, ihan vaan hurahtanut harrastaja! ^_^

  Steph – mua ei ole meikkivoiteet koskaan kiinnostaneet, ja etenkin nyt kun olen löytänyt täydellisen mineraalipohjan niin ei ole mitään mieltä ostaa muita meikkipohjatuotteita. Itse asiassa mulla on pari nestemäistäkin meikkivoidetta, mm. töistä saatu Estee Lauderin Nutritious, mutta koska en oikeastaan käytä niitä niin ne unohtui kuvasta. :)

  Noita Indeliblen geelirajauksia saa kyllä Suomesta, olen tehnyt aiheesta postauksenkin, mutta en suosittele ostamaan ko. liikkeestä… Luepa tämä postaus ja pöyristy:

  http://eyelovemornings.blogspot.com/2009/07/geelirajaus-scam.html

  Jos et jaksa lukea niin sanon vain että MSCHICiltä saat samat tuotteet edullisimmin Suomesta.

 4. MissCherry

  OMG! Nyt mua kyllä kiinnostaa, että missä sä oikein säilytät kaikki nämä :D Kun itelläkin on kylppärin hyllyt aina täynnä kamaa, mutta että tälläset määrät jos johonkin pitäis säilöö, niin ei tulis mitään :D

 5. Inkivääri

  MissCherry – säilytyksestä on oma postaus;

  http://eyelovemornings.blogspot.com/2009/11/miten-sailytan-meikkejani.html

  Eivät oikeasti vie paljonkaan tilaa. :)

 6. Missy

  Hei, se Macin ylempi paletti, alin rivi, toinen ja kolmas vasemmalta- mitä ihanuuksia ne mahtaa olla?

 7. Sofia

  osaatko sanoa paljonko macin poskipunat maksaa stockalla? :——))

 8. Inkivääri

  Missy – jos tarkoitat niitä vihreänturkooseja, niin ne on Shimmermoss ja Steamy. Shimmermoss on näistä ehdottomasti parempi!

  Sofia – pitäisi olla 20,50€.

 9. mammeli72

  Mä täällä taas huristelen randomilla sun postauksien seassa kun nukutan poikaa =)
  Yritin etsiskellä Dior-postauksista apuja mutten löytänyt.Kerroppa Dior-kuvan keskirivin toka vasemmalta hurmurin nimi?Ja mahtaako olla vielä saatavilla?
  Miten paljon arvelet meikkien lisääntyneen näistä kuvista.Olet toki meikkipöytääsi esitellyt kuvissa ja videolla, muttei siitä saa niin selkeää kuvaa meikkien määrästä.

  • Sanni

   Kerroppa Dior-kuvan keskirivin toka vasemmalta hurmurin nimi?

   Kyseessä on syksyn 2008 lookkipaletti Earth Tones, se oli LE eikä jäänyt pysyvään valikoimaan eikä sitä siis enää saa… Ellei metsästä eBaysta. Kirkkaasti voimakaspigmenttisin Dior-paletti jonka omistan! Upeat, syksyiset ruskan sävyt.

   Miten paljon arvelet meikkien lisääntyneen näistä kuvista?

   Hmm… ehkäpä n. kolmasosalla…? Hurjan vaikea arvioida.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.