Karkkipäivä
Karkkipäivä

Kaaos

Käyn vain nopeasti heittämässä että en ehdi tänään julkaista tai lukea kommentteja, sillä olen hautautunut suureen muutosprojektiin.

Koko testikosmetiikkavarastoni muutti tänään parvelle, kuvausstudioni muutti parvelta alas olohuoneeseen, olohuoneen senkki menee makuuhuoneeseen ja makuuhuoneen senkille sanotaan hyvästit. Valtavasti tyhjentämistä, täyttämistä, sitä ikuista krääsän karsimista…. Olemme täällä vielä ilta-seitsemältä täyden kaaoksen keskellä.

kaaos_img_5344_2

kaaos_img_5348_2

Julkaisen tänään tulleet kommentit huomenna kun pääsen vähän huilaamaan laivalla. Kiitokset runsaslukuisista vinkeistä joulumusiikkikyselyyni (40 kommenttia odottamassa), kyllä nyt soittolista täydentyy :)

Kommentit (22)

 1. Tuija

  Mukana jälleen!

  • Sanni

   Haluatko kaaoksen studiovalolampuilla vai ilman? :)

 2. TeijaH

  Hengessä mukana!
  (Burning my chaos with midnight oil.)

 3. Charming Nails

  Mukana arvonnassa….eiku siis piti sanoo että teillä ei ole eläimiä :D otapa tämä eläinsirkus sinne riehumaan kuvauslamppujen ja läppäreitten sekaan :D eläimet kyllä karsivat kaiken mahdollisen tavaran ja kaikki pitää olla ovien takana piilossa. Mullakin on tuo kuvauspiste ja kynsipöytä nykyään vaatehuoneessa, siitähän ei mitään tulisi että nuo hyörisi tavaroiden keskellä. Tiputtavat kaiken ja vetävät mennessään johdot yms.

  • Sanni

   Mukana arvonnassa…

   XD <3 <3

   otapa tämä eläinsirkus sinne riehumaan kuvauslamppujen ja läppäreitten sekaan :D

   Hahhah, joo, ei tulisi yhtään mitään meillä :D :D ^_^
   Teillä on onneksi tilaa että pystyy erottamaan eläinvapaita alueita – jos nyt vaikka vain vaatehuone :D Meillä ei ole sitäkään…

   Pian muuten nähdään :) Odotan jo innolla Kuopion joulua <3 <3

   • Charming Nails

    ❤️❤️

 4. Charming Nails

  ps. Muista ne eläinkuosiset Carmexit ;)

  • Sanni

   AiNIIIIIIN….!! Hyvä kun muistutit, en muuten olisi tosiaan muistanut :D ^_^ …ja kannattaa muuten muistuttaa vielä toisenkin kerran, mun pään tuntien :D

 5. Taru

  Apua, järjestelyfiilistelijänä olisin onnessani lajittelemassa ja järjestämässä tuota kaaosta :D

 6. LillyLollo

  Oi! Ihanaa! Mitä teidän häkkivarastolle muuten kuuluu?

  • Sanni

   Häkkivarastolle kuuluu semi-hyvää :) Mies sai siellä raivattua aika kiitettävästi, mutta olisihan siellä edelleen paljon poisheitettävää. Nyt sinne kuitenkin mahtuu jopa sisään :D Täytyy odottaa seuraavaa häkkivarastoraivausintoaaltoa…. Jonka pelkään tulevan vasta sitten kun sinne ei taaskaan mahdu sisään.

   • LillyLollo

    Jokainen pois heitetty tavara on eteenpäin! Hyvä te!

    • Sanni

     Kiitos LillyLollo <3

 7. Jonttu

  Voi että, järjestely ja tavaroiden läpikäyminen on minun lempipuuhaa. Justiin tuossa perjantaina lähti taas tavaroita vähemmäksi. :)

  • Sanni

   Olisikohan sinusta ammattijärjestelijäksi… :D Muuten, muistanko väärin (vai näinkö unta), vai kysyitkö sä joskus tässä viikko sitten jossain kommentissa GAP-paidoista ja niiden istuvuudesta/koosta tai jotain vastaavaa..? En tiedä miten tämä putkahti päähäni mutta yhtäkkiä tuli sellainen olo että nyt jäi joku Jontun kysymyksistä vastaamatta… :D En enää yhtään muista missä postauksessa tuo kommentti olisi ollut…

   • Jonttu

    Kysyin kyllä. :) Oli vielä joku Amerikoista käsin kirjoittamasi juttu.

    Ammattijärjestelijänä olisin tosi huono, kun laitan niin raa’alla kädellä tavaroita pois.

    • Sanni

     No mä voin vastata tässä :D Jos siis en silloin vastannut..? Tosin en muista kysymystäkään tarkalleen :D Liittyiköhän se GAP-trikoiden malliin versus H&M-trikoot…? Nämä mun ostamat GAPit ovat laadukkaamman ja pehmeämmän tuntuisia kuin Henkkamaukat ja materiaali on hitusen paksumpaa. Hihat ja helma ovat pidemmät kuin Henkkamaukan saman kokoisissa paidoissa ja malli on tyköistuvampi ja tiukempi.

     • Jonttu

      Ahaa, kiitos tiedoista. Tuo materiaalin paksuus houkuttelisi, mutta ei kapeampi ja pidempi malli.

 8. Sanna

  Huh. Vaikka ihan oikeasti ymmärrän tämän kosmetiikan määrän johtuen blogista ja kaikesta siihen liittyvästä, mutta onhan tuota tavaraa.. Toisaalta vähän surku, jos haluaisi kuluttaa järkevästi, niin eihän tuota määrää saa yksi ihminen ikinä käytettyä. Mutta minkäs teet, kun testattavaa tulee ovista ja ikkunoista :)
  Ei siis minulle, vaan teille kosmebloggaajille. Itse varmaan kiljuisin riemusta, jos saisin yhdenkin pr-paketin..
  Juu ja tähän arvontaan en osallistu :) koska kaaos ja meillä kissat.

  • Sanni

   Toisaalta vähän surku, jos haluaisi kuluttaa järkevästi, niin eihän tuota määrää saa yksi ihminen ikinä käytettyä.

   Ei niin, eikä sitä oikeastaan ole ajateltukaan käytettäväksi. Niinkuin lehtitalojen ja toimittajien vastaanottamat näytteet… Niitä on tarkoitus testata, kuvata ja kirjoittaa ja heittää sitten menemään. Osa tuotteista varmasti jää myös vastaanottajan käyttöön, kuten minullakin, mutta kellään toimittajalla ei olisi mitään realistista mahdollisuutta pitää tai käyttää kaikkea vastaanottamaansa pr-tuotemateriaalia. Moni varmasti antaa niitä paljon lahjaksi, mutta uskoisin, että osa heittää testattuja tuotteita myös pois koska tavaraa tulee niin paljon ettei kaikkea edes ehdi antaa lahjaksi. Saisi melkein joka viikko olla kavereiden ovella lahjakassin kanssa tai bloggaajana järjestämässä arpajaisia :)

   Moni toimittaja suhtautuu tuotteisiin varmasti aika tunteettomastikin, työmateriaalina. Kun purkki on avattu ja testattu, se on tehnyt tehtävänsä. Minun taas tekee tosi pahaa heittää pois tuotteita joista joku toinen hyötyisi ja ilahtuisi. Siksi minun on vaikea heittää testipurkkeja pois ja siksi…. tilanne kotonani on se mikä on :/

   • Sanna

    Ymmärrän tuon, että tässä tapauksessa saatu kosmetiikka on ns.työväline ja suhtautuminen siihen on jotain ihan muuta kuin tällaisen normikuluttajan näkökulmasta. Jo sillä erotuksella, että kuluttajana kosmetiikka ostetaan (yleensä) omalla rahalla.
    Toisinaan siis kauhistelen jo omiakin varastojani, mutta pientähän se on oikeasti :) Mutta toisaalta ei millään lailla edes verrattavissa sinun tilanteeseen. Jotenkin vain hyvän tavaran haaskiin laittaminen kirpaisee, kun tietää kuinka toisilla tekee tiukkaa saada edes perustarvikkeet shampoot, hammastahnat yms. ostettua. Se ei tietenkään ole sinun ja muiden ”kaltaistesi” murhe. En sanonut siksi.
    Ja luin jo uuden kirjoituksesi. Hyvinhän siellä on järjestelyt edenneet :)

    • Sanni

     Jotenkin vain hyvän tavaran haaskiin laittaminen kirpaisee, kun tietää kuinka toisilla tekee tiukkaa saada edes perustarvikkeet shampoot, hammastahnat yms. ostettua.

     Juuri näin minäkin tunnen, ja siksi en pystyisi heittämään tuotteita menemään vaan lahjoitan eteenpäin. Tosi suuren osan saamistani tuotteista arvon lukijoilleni täällä blogissa (arvioisin että jopa puolet), neljäsosa menee perheelle ja tutuille (mun perhe ei ehtisi käyttää mun antamia tuotteita sitä tahtia mitä haluaisin niitä antaa :D) ja loput jakaantuu hyväntekeväisyyteen ja mun kotijemmoihin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.