K-Beauty Super Sale: Whamisa & Urang -sarjat tarjoushinnoin

Täältä pesee tällä kertaa tukku vinkkejä luonnonkosmetiikan K-Beauty-sarjojen alekamppiksen tiimoilta! Joliella on meneillään K-Beauty Super Sale, josta voi löytää Whamisan ja Urangin tuotteita jopa -50% hintaan. Alennuksessa ovat kummatkin sarjat kokonaisuudessaan, ja aleprosentit ovat alkaen -20%. Tarjoukset ovat voimassa 13.6. saakka sekä verkkokaupassa että Jolien myymälöissä.

Disclaimer: olen töissä sarjojen maahantuojalla. 🌿

Tälläkin hetkellä reissussa mukana <3

Fanitan itse ihan hulluna minikokoisia tuotteita, koska ne

🔥 sopivat mainiosti reissaavaan elämäntyyliini 

🔥 tarjoavat edullisen mahdollisuuden testata tuotteita

Niinpä lähestyn päivän aihetta minikokojen kautta. :) Isommat koot ovat tietysti litrahinnaltaan edullisempia, mutta aivan uutta tuotetta harkitessa yksittäinen kappalehinta merkitsee ainakin itselleni enemmän – olisi tylsää sijoittaa monta kymppiä täysikokoiseen uutuuteen, joka jäisi mahdollisesti käyttämättä jos kävisi ilmi, ettei se sovikaan iholleni.

Alekampanjat tuovat lisäksi kivan mahdollisuuden ostaa minikokojakin lähellä normikokojen litrahintaa, joten jos kuulut niihin jotka kurtistelevat kulmiaan minikokojen hinnoille, alekamppisten aikaan ei ainakaan tarvitse kurtistella. :)

WHAMISAN MINIKOOT

Whamisalla on minikokoja todella monesta tuotteestaan, ja periaatteessa koko Whamisa-ihonhoitorutiinin voi testata minikokojen kautta :)

💕 WATER CREAM -KASVOVOIDE 5,32€ / 3 g (norm. 7,60€) – kevyt kosteusvoide normaalille ja kosteusköyhälle iholle. Suomessa käsittääkseni suosituin Whamisan kasvovoiteista, ja kulttituote myös maailmalla.

💕 NOURISHING CREAM -KASVOVOIDE 5,32€ / 3 g (norm. 7,60€) – täyteläinen kosteusvoide kuivalle iholle. Tämä on oma suosikkini!

💕 EYE ESSENCE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 3,84€ / 3 g (norm. 4,80€) – ohut ja nopeasti imeytyvä kosteusvoide silottaa ja kosteuttaa silmänympärysihoa. Ohueen koostumukseensa nähden hämmästyttävän kosteuttava! Minikoko riittää todella pitkäksi aikaa, hoitovesien ohella saat tämän tuotteen minikoossa eniten rahalle vastinetta! 👍

💕 KUORINTALAPUT 2,40€ / 1 kpl (norm. 3,20€) – yksittäispakatut laput ovat kieltämättä arvokkaita, mutta silti kätevä mahdollisuus, jos haluaa ensin testata tuotteen ennen täysikokoisen pakkauksen ostamista. Täysikoinen pakkaus maksaa 29,40€ ja sisältää 30 lappua. Whamisan kuorintalaput ovat PHA-happopohjaisia ja sopivat myös iholle, joka ei esimerkiksi siedä AHA-happoja.

💕 DEEP RICH TONER -HOITOVESI 10,43€ / 33,5 ml (norm. 14,90€) – onko Deep Rich Tonerin uudistunut koostumus vielä testaamatta? Suloinen minipullo kestää päivittäisessä käytössä varmaan pari kuukautta, ja tarjoaa edullisen tien selvittää, mitä juuri sinun hipiäsi tykkää uudistuneesta kulttituotteesta. Deep Rich -koostumus on kehitetty kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

💕 ORIGINAL TONER -HOITOVESI 10,43€ / 33,5 ml (norm. 14,90€) – normaalin ja pintakuivan ihon Toner tuntuu minun ihollani oikeastaan yhtä kosteuttavalta kuin Deep Rich. Tykkään tämän tuoksusta enemmän! :)

(Olen käyttänyt omaa mini-Toneriani jo kymmeniä kertoja eikä se näytä vajentuvan ollenkaan…! Mystisiä nämä minikoot…! :D) 

💕 REFRESH TONER -HOITOVESI 10,43€ / 33,5 ml (norm. 4,90€) – raikkaan sitruksen tuoksuinen kosteuttava hoitovesi rasvoittuvalle ja sekaiholle. Huom: uudistettu koostumus on alkoholiton. 👌

💕 PUHDISTUSÖLJY 3,84€ / 22 ml (norm. 4,80€) – ahh, ihan parhautta, että myös puhdistusöljystä on minikoko..! Etenkin nyt aurinkovoiteiden huippusesongilla en mene minnekään ilman öljyputsaria (että saan mineraaliaurinkovoiteen puhdistettua iholta). 🙌 Whamisan öljy on makuuni se kaikkein miellyttävimmän tuntuinen puhdistusöljy markkinoilla; ohuin, silkkisin ja kaikkein parhaiten iholta pois huuhtoutuva. Kun matkakoko on tyhjentynyt, täytän sen uudestaan täysikokoisesta. :)

💕 MISELLIVESI 3,92€ / 25 ml (norm. 4,90€) – misellivedellä voi poistaa esimerkiksi silmämeikin tai käyttää kaksoispuhdistuksen kakkosputsarina öljyn jälkeen. Whamisan misellivedessä on yli 74% aloe veraa, eli kosteuttavakin tämä on..!

💕 PUHDISTUSGEELI 4,72€ / 20 ml (norm. 4,90€) – sulfaatiton ja runsaasti hoitavia ainesosia sisältävä vaahtoava puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille, paitsi erittäin kuivalle.

💕 PUHDISTUSVAAHTO 4,72€ / 20 ml (norm. 4,90€) – Whamisan kermaisesti vaahtoava puhdistusvaahto on saippuapohjainen, mikä on hyvä tietää pH:n kannalta. Lievästi emäksisenä se on Whamisan tehokkain vesipohjainen puhdistaja, mutta ei välttämättä sovi herkälle iholle, enkä suosittele sitä kuivalle iholle.

Normikokoinen silmänympärysvoide on niin suuri (30 ml), että kestää varmaan monta vuotta…

💕 SHAMPOO KUIVALLE HIUSPOHJALLE 5,60€ / 20 ml (norm. 7€) – Whamisan hiustuotteet ovat minulla vielä tuttavuuden ulkopuolella, joten suorituksesta tai koostumuksista en osaa sanoa mitään, mutta vinkkaan silti minikoon olemassaolosta :) Shampoo on sulfaatiton, joten sopii minunkin Curly Girl -hoitooni. Täytyy testata nämä lähitulevaisuudessa. :)

💕 SHAMPOO RASVOITTUVALLE HIUSPOHJALLE / 5,50€ / 20 ml (norm. 7€) – sulfaatiton shampoo rasvoittuvalle hiuspohjalle.

Jos teillä on jolla kulla kokemusta Whamisan hiustuotteista, jakakaa ihmeessä, olen utelias kuulemaan :)

Uudesta Kaktus-seerumista ei ole minikokoa, mutta nostan sen esiin, koska siitä on (odotetusti) muodostunut erittäin suosittu Whamisa-tuote. Whamisalla ei aiemmin ollut valikoimassaan lainkaan seerumia, ja ensimmäinen sellainen lanseerattiin tänä keväänä. Yhden superkosteuttavan tähtiraaka-aineen ihme on noussut hitiksi – joko sinä olet kokeillut kaktusnektaria ihollesi..?

🌵 Cactus Inner Skin Moisture Bouncy -seerumin saat Jolien K-Beauty-päiviltä -20% alehintaan 39,92€ / 30 ml (norm. 49,90€).

URANGIN MINIKOOT

Urangilla minikokoja on vain kasvoöljyistä, mutta ne ovatkin sitten se tärkein tuote Urangin ihonhoitofilosofiassa. Öljy + vesikosteus, siinä Urangin ihonhoitorutiini! ❤️ Vesikosteustuotteeksi voi valita ihon tarpeen ja oman maun mukaan kasvoveden, essencen ja/tai seerumin (Urang-maailmassa nimeltään ’ampulli’). Näitä sekoitellaan öljyihin, ja näin voidaan räätälöidä juuri omalle iholle sopiva hoitava cocktail.

(Voide kuuluu Urangin maailmassa vain hyvin kuivalle iholle tai silloin, kun ihon suojavaippa on merkittävästi heikentynyt.)

💕 GLOW OIL -KASVOÖLJY 28€ / 14 ml (norm. 35€) – oma suosikkiöljyni Urangilta. Se on öljyistä ravitsevin ja sopii parhaiten kuivalle ja herkälle iholle. Se on myöskin hyvä hoitava ja kosteuttava ”yleisöljy” kaiken ikäisille, tarkoittaen, ettei se ole ihoa uudistava ja leimallisesti anti-age-vaikutteinen.

Glow Oil sisältää auringonkukka-, jojoba- ja manteliöljyjen pohjan sekä aktiiviaineina kehäkukka-, mandariini-, pomeranssi- sekä kamomillaöljyjä. Vaikutus on kosteuttava, heleyttävä ja rauhoittava.

Glow Oilia on saatavana myös edullisesti täysikokoisena ”päiväystuotteena” (parasta ennen 11/2021), tällainen pullo irtoaa -50% hintaan 31€ / 60 ml.

Glow Oilin kanssa yhdistettäväksi sopivat hyvin rauhoittava ja ultrakosteuttava Cica Soothing Ampoule -seerumi (49,52€ / 30 ml, norm. 61,90€) sekä herkälle ja ärtymään taipuvaiselle, kosteusköyhälle iholle sopiva Blue Power Ampoule -seerumi (55,12€ / 30 ml, norm. 68,90€).

💕 VITAMIN OIL -KASVOÖLJY 28€ / 14 ml (norm. 35€) – Vitamiiniöljy on puolestaan Urangin ”anti-age-öljy. Se on lisäksi hyvin aromaterapeuttinen, eikä sitä eteeristen öljyjensä puolesta suositella herkälle iholle.

Vitamin-öljyn pohja koostuu jojobaöljystä ja uudistavasta ruusunmarjansiemenöljystä. Ikääntyvää ihoa hoitavina aktiiviaineina sekoituksessa on lisäksi laventelin, ruusun, mirhan, frankinsensin ja ruusupuun eteerisiä öljyjä.

Myös Vitamin Oilia saa täysikokoisen ”päiväyspullon” -50% alennuksella; 31€ / 60 ml. Öljypohjaiset päiväystään lähestyvät tuotteet ovat hyvä sijoitus, sillä vedettömissä tuotteissa bakteerit eivät elä. Avaamattomat öljyt säilyvät yleensä käyttökelpoisina vuositolkulla, kun niitä vain ei altista suoralle auringonvalolle tai suurille lämpötilanvaihteluille. 👍 Avattunakin ne säilyvät yleisesti pidempään kuin vesipohjaiset tuotteet.

Vitamin Oilin kaveriksi sopii erinomaisesti Urangin anti-age-vaikutteinen ”tekee-kaiken” seerumi, Pink Everlasting Ampoule (55,12€ / 30 ml, norm. 68,90€). Tämä on oma THE suosikkini Urangin seerumeista.

💕 BRIGHTENING BLUE OIL -KASVOÖLJY 28€ / 14 ml (norm. 35€) – Urangin suosituin öljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta valmistaja suosittelee sitä ennen kaikkea samealle ja rasvoittuvalle sekaiholle.

Pohjaöljyn Blue-öljyssä muodostaa camelliaöljy. Camelliaöljyllä on sekä anti-age- että antioksidanttisia ominaisuuksia, mikä tekee Brightening Blue-öljystä periaatteessa myös anti-age-öljyn. Blue-öljyn sininen väri tulee kamomillaöljyn sisältämästä atsuleenista, joka muuten on erinomainen aine rauhoittamaan ärtynyttä ja tulehtunutta ihoa. Supersimppelissä öljycocktailissa ei muita ainesosia olekaan kuin camellia- ja kamomillaöljyä sekä bisabololia.

*

Onko aasialainen luonnonkosmetiikka sinulle vielä vieras juttu? Lue lisää Urangin ja Whamisan ihonhoidosta näistä postauksista:

URANG – se erilainen korealainen sarja

WHAMISA – kerrostavaa kosteutta

kauneus ihonhoitotuotteet
Kommentit (20)
 1. Mahtavat tarjoukset, välillä harmittaa asua poissa Suomesta niin en pääse hyödyntää sinun vinkkejäsi. Rupesin miettimään, että kun kerta Whamisalla on niin ihanat koostumukset niin mitä jos he lisäisivät repertuaariinsa kasvoaurinkovoiteen…ja pienellä googlailulla selvisi, että heillähän jo on sellainen! Whamisan briteille suunnatuilla nettisivuilla löytyy. Olisipa niin mielenkiintoista kokeilla tuota, japanilaiset ja korealaiset osaavat niin hyvin korkean UVA ja UVB suojakertoimellisten kasvoaurinkovoiteiden valmistuksen siis sellaisten, jotka ovat lisäksi kevyitä ja hyviä meikin alle.

  1. Moikka Emilia!

   Mä olen muinoin testannut Whamisan kasvoaurinkovoiteen, ja se ei ikävä kyllä täyttänyt odotuksia. Koostumus oli sen verran haasteellinen, että se itse asiassa päätettiin jättää kokonaan pois Suomen valikoimasta.

   Kieltämättä todella yllättävää, että ”täydellisten koostumusten” mestari ei pärjännyt aurinkovoiteiden kategoriassa…! Kertoo jälleen siitä, kuinka vaikea formuloitava tuote luonnonkosmetiikan aurinkovoide on. Tämän vuoksi moni lk-merkki ei koskaan lanseeraa aurinkovoiteita.

   Et siis missaa paljon, jos sinun ja Whamisan aurinkovoiteen tiet eivät kohtaa… :D

   1. Oho, todella mielenkiintoista! Mutta kiva olla taas vähän viisaampi kiitos sinun tietopankkisi ja välttää yksi hutiostos :)

    1. My pleasure..! 😊

 2. Hei! Ihan vinkkinä, että Sinunapteekki.fi myy Whamisaa tarjouksessa vieläkin edullisemmilla hinnoilla.

  1. Niinpäs onkin, tuolla paikalla on kyllä hämmentävän edulliset hinnat…! Heillä vain ei tylsää kyllä ole kuin yksi ainoa minikokoinen tuote (puhdistusöljy).

   1. Olen itsekin eksynyt usein Sinunapteekin sivuille ja ihmetellyt heidän hintojaan. Heillä on aina ”alennustila” päällä. Kaikissa tuotteissa. Ja hinnat ovat huomattavasti muita kauppoja alhaisemmat. Olisi mielenkiintoista tietää mihin tuo perustuu. Heillä on myös päiväykset kirjattuna sivuilla, eli kyse ei ole päiväys lähestyy -tuotteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *