Juotavaa kauneutta

Ahkera arpoja täällä taas hei. Olisi taas eteenpäin laitettavaa – kuka haluaa setin kauneusravintolisiä?

Vivania_IMG_1351

Minulle pätkähti Vivania-tuotesetti jonka laitan mieluusti saman tien eteenpäin tilaa viemästä, koska en aio itse kokeilla näitä. Beauty Shot -kollageenijuoma sisältää vieläpä sokeria, joten en välitä testailla.

Kauneusravintolisät ovat oikein perusteltu lisä ihonhoitorutiiniin, sillä sisäisesti nautittuna vitamiineilla ja muilla ravintoaineilla on moninkertaisesti paremmat mahdollisuudet vaikuttaa ihomme kuntoon (ja hiuksiin ja kynsiin) kuin ulkoisesti käytettävillä tuotteilla. Tykkään itse käyttää esim. aurinkokapseleita (todettuani niiden ilmeisen myönteisen vaikutuksen) ja kynsi- ja hiusravinteita, mutta jostain syystä tällaiset anti age -ravintolisät eivät ole koskaan innostaneet. Arvaan, että monia muita kuitenkin kiinnostaa, joten jakoon. :)

Vivania Beauty Shot -juoma sisältää nestemäistä kollageenia, hyaluronihappo ja c-vitamiinia. Tuote lupaa ”edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta”. Hyvien tulosten saavuttamiseksi juomaa suositellaan nautittavan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan, parhaaseen tulokseen 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä.

Pullossa on 500 ml eli se riittää 10 päiväksi. 12 viikon kuuri nielee täten 8 ja puoli pulloa.

Minulle tulee tällaisista tuotteista aina mieleen että mitä sitten? Mitä sen jälkeen kun kuuri on ohi? Jos iho on kokenut jonkun muutoksen parempaan, niin jääkö se tähän nuorentuneeseen olomuotoonsa pitkäksikin ajaksi..? Suuri osa minussa sanoo, että ei varmastikaan. Ja ei kun uutta pulloa kehiin. Toisaalta, jos kuuri todellakin saa selkeitä ja mieluisia tuloksia aikaiseksi, niin ehkä 9 x 19,50€ ei ole monelle suuri hinta sellaisesta ilosta vaikkapa parin kuukauden välein toteutettuna. Kuka minä olen sitä sanomaan :)

Tästä pullo kokeiluun ja käykääs sitten raportoimassa onko nassu alkanut siliämään! ^_^

Vivania Ceramide Anti-Aging -kapselit sisältävät keramideja ja c-vitamiinia ja ne on tarkoitettu kuivalle, herkälle ja ikääntyneelle iholle. Pakkauksessa on 60 kapselia.

Tuoteseloste kertoo: ”kapselit sisältävät patentoitua Ceramosides-uutetta, joka on luonnollinen yhdistelmä vehnästä peräisin olevia keramideja ja glykosfingolipidejä. Uute ei sisällä lisäaineita eikä gluteenia. Nopeavaikutteisella Ceramosides-uutteella on voimakas kosteuttava ja anti-aging -vaikutus suun kautta nautittuna johtuen sen fytokeramidien ja digalaktosyylidiglyseridien yhdistelmästä.”

Tämän vaikutukseen on helpompi uskoa kuin kollageenijuoman. Ravintolisillä ja ravinnon mukana nautituilla rasvahapoilla voi todellakin lievittää kuivan ihon oireita ja vaikuttaa suotuisasti ihon kuntoon.

.

Jos kauneusjuoma ja -kapselit kiinnostavat, huikkaa jotain sen suuntaista kommenttilaatikkoon. :) Arvontaan saa osallistua huomiseen eli keskiviikkoon kello 24.00 saakka. Jätäthän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi.

Edit. Vivaniat voitti Sennu, onnittelut :)

Kommentit (98)
  1. Kiinnostaisi kokeilla, etenkin noita kapseleita.

  2. Joo! Ehdottomasti! Näitä tämänkaltaisia kauneuskapseleita olen tilaillut Valtameren takaa, ja menekkiä on..
    Kuivaihoiselle tarpeen kaikki apu talvisin, ja muutenkin, kun alkaa ylähuulessa jo näkyä ryppyä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *