Jumittunut liilameikkailija

Olen jumittunut hiusvärivaihdoksen jälkeen käyttämään alle 10 luomivärin joukkiota. Tällä hetkellä ei voi kuin olla aiempaa korostuneen tietoinen satojen luomivärien kokoelmastani josta nyt 90% makoilee täysin käyttämättöminä.

Onhan minulla violettejakin luomivärejä niin paljon, että voisin niitäkin vaihdella, mutta nyt olen vain sellaisessa vaiheessa että ei jaksa, käytän samaa suosikkieni joukkoa päivästä toiseen. Arkimeikkini on sanalla sanoen supertylsä mutta ei se mitään. On silti ihanaa meikata :) Ainakin beigekausi tuntuu nyt todella kaukaiselta muistolta.

Violetit_meikit_IMG_5877

Liilojen kärkijoukko asemissaan meikkipöydällä. (…sopivasti myös viimeisin ripsarisuosikkini, Maybellinen The Falsies Push Up Angel, on violetissa hylsyssä ^_^)

Arkimeikkiin laitan koko luomelle Laveran Frozen Lilac’ia tai Yves Rocherin Lilas Violettea, iltameikkiin Urban Decayn Tonicia ja varjostus Sephoran Place To Be -sävyllä. Siihen päälle vielä sisänurkan ja kulmaluun highlight-säädöt ja banaanivarjostukseen lisäsävyä pinkillä tai jollain punertavalla liilalla.

Todella pitkäaikainen geelilainerin aikakausi on nyt myös himmentynyt ja käytän tällä hetkellä eniten Urban Decayn ja Sephoran kyniä joiden jäljen pehmennän usein luomivärillä, tai Sephoran nestemäistä eyelineria. Olen löytänyt ihan parhaat violetit rajaussävyt näiltä merkeiltä. Geelimäinen lainer on hallittavuudessaan edelleen ylivoimainen suosikkini, mutta minulla ei ole tällä hetkellä yhtä kivan sävyistä violettia geelimuodossa kuin kynissä ja nestemäisenä.

LilyLolo_Stardust_IMG_5764

Kuvassa keskiviikon miittiin tekemä meikkini, tämän hetken vakkari ilta/juhlameikkini. (Miittihän vaati totta kai juhlameikin ;D)

Kasvomeikki Lily Lolon tuotteilla. Huomenna on muuten luvassa juttua Lily Lolon eri kuultotuotteista.

Meikki_keskiviikko010217_IMG_5749

Pohjustus Maybellinen voidemaisella Painted Purple -sävyllä (ostin Jenkeistä ja totesin harmi kyllä kuivahtaneeksi, ihana sävy mutta ihan kuiva), koko luomella Urban Decayn Tonic, ulkonurkan ja luomivaon varjostus Sephoran Place To Be, sisänurkassa Yves Rocherin Lilas Violette, luomivaon yläpuolella pinkkiliilaa IsaDoran Blooming Spring -paletista ja kulmaluulla MACin Seedy Pearl.

Yläluomen rajaus Make Up For Everin Aqua Liner, sävy 7. Alaluomen rajaus Urban Decayn 24/7-kynällä, sävy Ether. Etherin jälki on pehmennetty Sephoran Place To Be -luomivärillä.

Luomen keskellä näkyvä sinertävä kimallus on Essencen Crystal Eyeliner sävyssä Blue Heaven.

 Meikki_keskiviikko010217_IMG_5750_2

Ennen tällainen oli arkimeikkini. Nyt olen rehellisesti laiskistunut ja perusarkimeikkini näyttää tältä:

Violetti_meikki_IMG_9911

Useimmiten en jaksa tehdä arkimeikkiin alarajaustakaan, etenkään jos on salipäivä. Mutta kyllä mulla edelleen on aina salilla meikkiä, jopa kevyt huntu mineraalimeikkipohjaa. :)

Näinkin simppeliin yhden sävyn meikkiin voi silti mennä neljää eri luomiväriä (meikkifriikki tykkää laittaa useita nyansseja samaa sävyä koska se on vain kivaa):

Violetit_meikit_IMG_9915

Haaleat vaaleanpunaiset sävyt Estee Lauderin Pink Ice ja MACin Seedy Pearl (jonka kuulin syksyllä jääneen pois MACin valikoimasta, niisk…) kuuluvat myös jumitusmeikkini perustuotteisiin.

Tämä kuva on otettu syksyllä, sen jälkeen Sephoran Purple Stilettos -kynä on jo loppunut ja uusi korkattu. :) Ihan parhaan sävyinen violetti rajauskynä.

*

Violetista puheen ollen, minulla on edelleen aikeissa tehdä blogiin oma Lilac Corner -sarja joka omistetaan ihanimmille violeteille meikki- ja kynsilakkasävyille. :) Miksei hiusväreillekin ^_^ Tai onkohan minulla kuitenkin liikaa ideoita… kun ei kaikkia edellisiäkään ole ehtinyt toteuttaa… :p Mun sarjat tuppaa usein jäämään kesken kun on liikaa aiheita. Nimimerkillä ”Yritän parhaillaan saada loppuun joulukuussa aloittamaani Yhdysvaltojen matkakertomusta…”

 

 

Kommentit (24)
 1. Salmiakkityttö
  4.2.2017, 12:36

  Kyllä on nättiä! Oi, miksi mä en osaa tehdä kunnon värillisiä meikkejä, vaan ne näyttää aina jotenkin oudoilta? Niinpä pysyn kiltisti ruskean, pronssin ja kullan sävyissä.

  Mutta kerro vähän lisää tuosta ripsiväristä. Mun tänhetkinen suosikki on Maybellinen Lash Sensational ja mietin, että pysynkö siinä, vai pitäiskö kokeilla tuota uutta. Osaatko verrata näitä kahta keskenään?

  1. Push Up Angelista on tulossa arvostelu seuraavassa kimpparipsariarvostelussa. :) PUA on ihan erilainen kuin Lash Sensational (sekin suosikkejani), PUAssa on todella ohut harja (käytännössä kampa) ja se enemmänkin erottelee kuin paksuntaa, massaa ei tule kerralla paljon. Jos tiedät L’Orealin Telescopicin niin harja on saman tyyppinen. Tykkään PUAn harjassa siitä kun se on niin tarkka eikä ole käytännössä mitään mahdollisuutta sotkea koska harjakset osuvat vain ja ainoastaan ripsiin, saa kammattua väriä ihan juuresta saakka. Sellaisia megapaksuja räpsyjä tällä ei saa mutta todella tarkasti erotellut ja siistit. Ei paakuta ei sitten yhtään.

 2. Sopivaan saumaan tuli tämä postaus !
  Etsiskelin juuri vähän aikaa sitten , mitä UD: n luomiväriä kehuit Lilojen värien parhaimmistoon kuuluvaksi ja tämä Tonic se varmaan just oli.
  Olen menossa parin viikon päästä Hesaan ja tarkoitus on tuo UD kotiuttaa .
  Maybellinestä on sanottava, että se yllätti positiivisesti kun BetteBoxista paljastui. Just mulle sopiva harja. L’orealin ikisuosikkini Telescopic sai varteenotettavan kilpailijan !

  1. mitä UD: n luomiväriä kehuit Lilojen värien parhaimmistoon kuuluvaksi ja tämä Tonic se varmaan just oli.

   Kyllä, just tämä :) En vain voi kyllästyä tähän.

   Push Up Angelista tuli tosiaan mieleen L’Orealin Telescopic, tosin Telescopiccia en ole itse koskaan käyttänyt mutta harja on saman tyyppinen. Mä pidin ennen tällaisia harjoja jotenkin outoina mutta nehän on mitä parhaimpia erottelijoita ja tekee hurjan siistiä jälkeä :) No, massakin totta kai vaikuttaa. PUAssa on tosi hyvä, paakuttamaton massa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *