Karkkipäivä
Karkkipäivä

Juhlaviikko: keskiviikko. Lavera ja minä.

Tänään arvotaan Lavera-meikkejä.

Muistatteko, kun syksyllä 2013 kadotin laatikollisen Laveran Brand New Editionin testimeikkejä? Kokonainen laatikko katosi kuin maan nielemänä, ja olin jo päätynyt siihen, että sen oli täytynyt joutua jonkun pahvilaatikkopinon seassa roskiin.

Kunnes… aloimme tämän vuoden tammikuussa siivoamaan alakerran varastoa. Sieltähän se laatikko ilmestyi. :D  Vaikka nekin hyllyt oli olevinaan moneen kertaan tutkittu.

Sain itse aikoinaan uudet meikit kadonneiden tilalle, ja joku teistä saa nyt sitten käyttämättömät kappaleet tuon löytyneen laatikon sisällöstä :)

Juhlaviikko_keskiviikko_1

Setti sisältää seuraavat tuotteet:

* Mousse-meikkivoide sävyssä 02 Ivory

* Voidemainen Soft Glowing Highlighter, sävy 03 Golden Shine

* Peitepuikko sävyssä Natural

* Kulmageeli sävyssä Hazel Blonde

* Hohdemaapuuteri/poskipuna, sävy 01 Total Reflection (Lavera-suosikkejani)

* Wet/dry-luomiväripaletit Oriental Brown ja Lavender Couture

* Huulipunat sävyissä Coral Divine (suosikkejani) ja Pink Fuchsia

.

Kuvia Brand New Edition -meikkilookeista:

Oriental Brown -luomiväripaletti & Total Reflection -poskipuna

Lavender Couture -luomiväripaletti & Pink Fuchsia -huulipuna

Oriental Brown -smokey-versio

Osallistut setin arvontaan simppelisti jättämällä kommentin. :) Osallistumisaikaa on kello 00.00 saakka.

Juhlaviikko_keskiviikko_2

Lisäksi arvon setin Laveran sittemmin valikoimasta poistuneita voidemaisia highlightereita. (Minulle on siunaantunut näitä vaikka kuinka…)

Settiin kuuluvat kaikki eri kokoelmissa ilmestyneet sävyt 01 Pearly White, 02 Shining Pearl ja 03 Golden Shine. Pearly Whitea ja Golden Shinea on kokeiltu muutaman kerran, Shining Pearl on iskemätön.

Arvon nämä erikseen, koska voidemaiset highlighterit ovat pienen käyttäjäkunnan erikoistuoteryhmä. Aika rohkeaa luonnonkosmetiikkamerkiltä ottaa valikoimiinsa näin erikoisia tuotteita, mutta niiden poisjäänti ei ole yllätys. Massayleisö ei voidemaisia kuultotuotteita käytä, hyvä jos puuterimaisiakaan :)

Jos haluat osallistua Soft Glowing Highlightereiden arvontaan, kirjoita osallistumiskommenttiisi ’HIGHLIGHTER’.

*

*

Lavera on aiheena myös päivän blogimuistossa. :) Lavera on merkki, jonka kanssa olen tehnyt kaikkein eniten yhteistyötä. Yhteistyömme ei ole rajoittunut pelkästään blogiin, vaan teen heille myös messu- ja tavaratalokeikkoja sekä koulutuksia.

Lavera on myös ensimmäinen merkki, johon uskalsin itse (!) ottaa yhteyttä ja pyytää tuotteita testiin. Jännitti. Halusin alkaa kirjoittaa sarjaa luonnonkosmetiikkamerkkien värikosmetiikasta, ja otin Laveraan yhteyttä meikkien tiimoilta. Tuohon aikaan blogeissa ei vielä mitenkään valtavasti vilissyt PR-tahojen lähettämiä tuotteita. Muistan, kun kerroin paljonko minulla on blogissa päivittäisiä kävijöitä. Luku oli muistaakseni noin 300. :) Taisin olla ensimmäinen bloggaaja  (no, ehkä Kemikaalicocktailin jälkeen ;)) joka kirjoitti Laveran tuotteista.

Pidän kovasti laveralaisten asenteesta, ikinä ei ole tullut sellainen olo että minun odotetaan sanovan tuotteista mitään muuta kuin oma rehellinen mielipiteeni. Esimerkki: vaikka en ole kummemmin vakuuttunut merkin yhdestäkään ripsiväristä, aina minulle lähetetään uudet testiin välittämättä siitä että ”Varmaan se taas mollaa tämänkin”. :D Ihania tyyppejä.

Lavera_marraskuu2009

Ensimmäinen Lavera-postaus ilmestyi Karkkipäivässä marraskuussa 2009. Postauksessa on mm. lukijan toiveesta tekemäni tutorial superhillittyyn, luonnolliseen silmämeikkiin. Laveran luomivärit olivat tuolloin aivan erinäköisiä ja erikoostumuksellisia kuin nykyään. Luomiväreissä ei ollut yhtään shimmeriä ja pakkaukset olivat tyyliltään aika vanhanaikaisia. Pianhan ne sitten kokivatkin totaalisen muodonmuutoksen.

On ollut kiinnostavaa seurata Laveran tuotekehitystä vuosien varrella, etenkin meikkikokoelmaa on päivitetty niin tiheästi että hitaampaa heikottaa :)

Laveran tehdasvierailua odotellessa… ^_^ Siitäkin on ollut puhetta – ehkä jonain päivänä tulevaisuudessa. :)

* * Tiistain arvontapalkinnon voitti nimimerkki Aurinkoinen. * *

Kommentit (711)

 1. mallu

  Mukana arvonnassa :)

 2. ketttu

  ooo! Osallistun!

 3. bisousss

  Oh bless my soul vaan, suuri kiitos Sanni että olet tuonut Laveran elämääni! Ilman Karkkipäivää en olisi koskaan löytänyt perille Laveran herkulliseen maailmaan eli kiitoskiitos :-) Omat Laverat hengittelevät viimoisia joten suuuu-uri tarve olisi kaikelle moiselle ihanuudelle. Terkkuja Pariisista ja onnea pyhäviikkonasi/-mme!

 4. plussaa

  Mukana!

 5. kintsu

  Mukana molemmissa arvonnoissa :) HIGHLIGHTER

 6. Tiltu

  Ou wau. hieno palkinto!

 7. Johanna

  HIGHLIGHTER Mukana molemmissa arvonnoissa. Tuo coral devine on minunkin suosikkini, ihana väri.

 8. Elli

  Laveran hoitotuotteita olen joskus kokeillut ja pidin niistä kovasti. Sarjan meikit eivät ole minulle lainkaan tuttuja. Mielelläni niitä kokeilisin. ;)

 9. Minttu

  Osallistun molempiin! :)

 10. leila

  Hei, mukana ollaan! ( HIGHLIGHTER ).

  • Sanni

   Arvonta oli eilispäivän…. :) Joka päivälle on oma arvonta ja osallistumisaikaa vuorokauden vaihtumiseen saakka.

 11. Mirkku

  Oijoi, ihana palkinto! Mukana!

 12. Siili82

  Mukana ja HIGHLIGHTER

  • Sanni

   Tämä oli keskiviikon arvonta :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.