Karkkipäivä
Karkkipäivä

Joulukalenteri – luukku 7

Luukun 7 muisto liittyy musiikkiin.

Lahja: konsertti joka tuli luokseni

Kesä 2008. Suuresti fanittamani Mike Patton saapui konsertoimaan Ilosaarirockiin Mondo Cane -projektinsa kanssa. Patton kuuluu Chris Cornellin ohella elämäni tärkeimpiin artisteihin, heppu on puhdasta kultaa.

Kuva: Luke Skyworcel / Wikimedia

Olen saanut nähdä Pattonin livenä vain Faith No Moren riveissä ja Mondo Canen keikka olisi houkuttanut enemmän kuin ihan vähän.

En kuitenkaan päässyt keikalle töiden takia, ja sain niellä harmini. (Tähän sopisi vähän voimakkaampi sana mutta jätetään se nyt joulukalenterin hengessä pois.) Olin töissä Ahvenanmaalla josta ei noin vain heilahdetakaan Joensuuhun yhdeksi illaksi tai päiväksi.

Purin pettymystäni vuolaasti kaikille jotka jaksoivat kuunnella.

Kun mieheni tuli käymään luonani Ahvenanmaalla, hänellä oli yllätys.

Hän istutti minut sohvalle, kattoi eteen viiniä ja herkkuja ja laittoi levyn DVD-soittimeen. Pian edessäni alkoi Mondo Canen konsertti. Mieheni oli etsinyt jostain netin syövereistä tallenteen kiertueen konsertista ja polttanut sen levylle – ja toi konsertin nyt luokseni. Kyllä Ilosaarirock-harmitus suli siinä aika lailla. <3

Parhaita lahjoja koskaan.

Kuva: Wikimedia

Karkkipäivän joulukalenterissa arvotaan jouluaattona paketti kosmetiikkaa. Paketin arvontaan saa osallistua joulukalenterin jokaisena päivänä. Osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen. Arvonnan säännöt ja kosmetiikkapaketin sisällön löydät täältä. Muistathan jättää GDPR:n mukaisen suostumuksen yhteystietojesi käyttöön.

Kommentit (144)

 1. Elisa

  Mukana arvonnassa ja yhteystietojani saa käyttää :)

 2. Tanja

  Mukana ☺ saa käyttää yhteystietoja

 3. Tuuli 💙

  Täällä toinen Mike Patton-fani. Aikoinaan Epic löi yläasteella ku moukari päähän (saatikka Pattonin ulkonäkö :) ja on pysynyt siitä lähtien elämässä mukana kuitenkin Faith No Moren sekä Mr Bunglen muodossa :) Itsekin olen vain kerran nähnyt Faith No Moren livenä, mutta vielä onneksi elämää on jäljellä :) Eli mukana arvonnassa ollaan ja yhteystietojani saa käyttää. Kivaa joulun odotusta :)

  • Sanni

   Ahh ^_^ Disco Volante on muuten mulle yksi parhaita levyjä maailmassa, päätyisi varmaan Top 30:een ellei Top 20:een jos pitäisi listata eniten kolahtaneet ja vaikuttaneet levyt koko elämässä.

   The Bends -biisiin liittyy yksi ihan mieletön juttu joka on myöhemmin tulossa joulukalenterissa..!

 4. AP

  Mukana arvonnassa, yhteystietojani saa käyttää- :)

 5. -Selma-

  Vitsit, miten huomaavainen mies ja aivan ihana yllätys!! :)
  Yhteystietojani saa käyttää.

 6. Jessica Maunus

  Mukana arvonnassa! Yhteystietojani saa käyttää arvonnassa.

 7. kaisa

  Mukana
  Yhteystietojani saa käyttää arvontavoitosta tiedottamiseen.

 8. Julia

  Mukana, yhteystietojani saa käyttää :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.