Joulukalenteri – luukku 23

Luukku 23 – space, the final frontier….

Lahja: Styroksista valmistettu Starship Enterprise

Tämä lahja…! <3 ^_^

Ainakin yksi lukijani – lahjan valmistanut ystäväni, todennäköisesti repeää tämän nostalgiatripin edessä…!

Tämän liikuttavan mahtavan askartelun on tehnyt samainen ihana ystäväni Mili jonka valmistamiin jouluherkkuihin tutustuimme luukussa 9. Starship Enterprise on niin vanha että en pysty muistamaan minä vuonna olen sen Mililtä saanut, mutta veikkaan varhaisteini-ikää.

Lahja on inside-läppä, sillä meillä oli Milin kanssa yhteen aikaan pieni Star Trek -vaihe (ja ei, trekkeri-nörteiksi emme tunnustaudu ^_^).

Milillä on aina ollut taito vangita erilaisten elämänvaiheidemme ja kausiemme juttuja humoristisiin lahjoihin, itse askarreltuihin kortteihin ja tietysti eeppisiin kirjevihkoihimme.

Tiesin kalenteria suunnitellessani heti että tämä lahja tulee yhteen luukkuun, ja säästin sen näihin viimeisiin päiviin ennen aattoa kun tiesin jo olevani Kuopiossa joulun vietossa. Starship Enterprise majailee täällä lapsuudenkodissani, vanhassa lapsuuden ajan huoneessani. Sitä katsellessa ei voi kuin hymyillä. Aikoinaan se on roikkunut katosta.

Mili, this one’s for you :) Starship is still going strong ^_^

.

(Jos sinulla on tänä sunnuntaiaamuna sietokykyä 1990-luvun alun über-kitcshille electronicalle, laitan vielä loppuun kitsch-eurodance-klassikon vuodelta 1992: Starship Edelweiss. Minulla oli tämä biisi c-kasetilla ruttuisena nauhoitteena ja sen tahtiin on jorattu :) Video ei ehkä sovi niille jotka kaipaavat aatonaaton aamuunsa seesteistä harmoniaa…)

P.S. Sain eilen Milin joululahjan enkä mitenkään malttanut odottaa jouluaattoon vaan leikkasin autuaana iltapalaksi aimo viipaleen tämän vuotista maustekakkua….. <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *