Joulukalenteri: Maisa

ELÄINYSTÄVÄT-JOULUKALENTERI, LUUKKU 7

Kalenterissa lukijat kertovat eläinystävistään

♥️

MAISA

”Meidän Maisa 8 v. adoptoitiin eläinsuojeluyhdistyksestä reilu 4 vuotta sitten.

Kisun elämä oli ollut surkea niihin neljään ikävuoteen asti, kunnes meidän tiemme kohtasivat. Maisaa oli kohdeltu erittäin huonosti – oli huonolla ruoalla, silmä oli puhkaistu, häntä murrettu kahdesta kohtaa jne.

Lopulta kohtasi onni, Maisa huostaanotettiin (en tiedä sen tarkemmin historiasta, enkä haluakaan) ja paikallinen eläinsuojeluyhdistys hoiti hänet kuntoon. Maisa pääsi lääkäriin, leikattiin ja häntä hoivattiin useammankin eri sijaiskodin hoitajan toimesta – hän tervehtyi.

Meidän edellinen kissamme oli juuri jouduttu lopettamaan lähes 22-vuoden iässä ja kävimme vielä raskasta surutyötä. Ei ollut aikomustakaan ottaa heti kissaa. Mutta, sattumalta näin Maisan kodinhakuilmoituksen ja se oli siinä. Tämä on meidän tyttö! Ilmoituksesta muistan sanat: Maisa on herttainen pieni tyttö.

Niin laitoin kirjeen sijaiskotiin ja parin viikon kuluttua ajelimme Jyväskylään hakemaan Maisaa uuteen kotiin Espooseen.

Kesyyntymistä ja löydettyä luottamusta tapahtui nopeasti, tietyt asiat toki vieläkin pelottavat ikävien kokemuksien johdosta.

Nyt Maisa on onnellinen kissa, jolla on kaksi kaikkensa tekevää passaajaa. Uloskin pääsee valjaissa.

Eläinsuojeluyhdistykset tekevät erittäin hienoa ja tärkeää työtä. Monen eläinsuojeluyhdistyksen toiminta rahoitetaan vapaaehtoisten lahjoituksilla. Suosittelen osallistumaan niiden toimintaan – se on erittäin palkitsevaa!”

-Tipi

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (8)
  1. Voi söpöä. <3

  2. Söpöliini ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *