Joulukalenteri: Janda, Mau, Key ja M & M

ELÄINYSTÄVÄT-JOULUKALENTERI, LUUKKU 21

Kalenterissa lukijat kertovat eläinystävistään

♥️

JANDA & MAU

”Tässä ovat rakkaat poikaystäväni Janda ja Mau.

Punavalkea Janda on jo lemmikkien taivaassa, uskollinen 16-vuotias Mau yhä seuranani. Hän on perinteinen kotikissa eli ”maatiainen”, kuten se nykyisin määritellään. Syntyjään hän on Ahvenanmaalta, kuten oli velipoika Jandakin.

Vanhaisäntä on rauhoittunut, lepäilee paljon eikä enää juokse ”iltahepuleita”. Iltaisin hän tulee vähin äänin viereeni sohvalle kun katson TV:tä. Harmaa lämmin ystävä!”

– May

KEY

”Tässä on kissamme Key.

Kun haimme tytön eläinsuojeluyhdistykseltä, hän oli tullut bumerangina takaisin jo useammasta paikasta sopeutumisongelmien takia. Parka joutui opettelemaan meillä ihan alkeista kissana elämisen; miten raapimapuuta käytetään, miten kiinteää ruokaa syödään ja että sohvalle saa tulla, eikä ihmisiä tarvitse pelätä.

Nyt 9kk myöhemmin meillä on silityksiä kerjäävä hellyyspallo, joka ei vieläkään uskalla syliin tai suostu nostettavaksi, mutta joka (kuten kuvassa) hiipii aamulla Mamin viereen sohvalle torkkumaan ja seuraamaan aamutoimia. Rakkauspakkaus ❤️”

– Hanna

M & M

”Kuvassa nyt jo sateenkaarisillalle lähteneet kissatyttöni M & M, jotka olivat ja ovat edelleen minulle rakkainta maailmassa ja joita kaipaan edelleen joka ikinen päivä <3”

-P

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (2)
  1. Söpöjä. <3

  2. Ihania kiisseleitä..! 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *