Joulukalenteri: Eddie, Rocky ja Wanda

ELÄINYSTÄVÄT-JOULUKALENTERI, LUUKKU 18

Kalenterissa lukijat kertovat eläinystävistään

♥️

EDDIE, ROCKY JA WANDA

EDDIE

”Tässäpä meidän ihana welsh corgi cardigan Eddie.

llman Eddua minä olisin ihan sohvaperuna. Hän ulkoiluttaa miehen aamuisin ja minut alkuillasta, jotta kumpikin saadaan hieman liikettä niveliin 🤭”

– Kaisa

ROCKY

”Rocky on 7- vuotias sekarotuinen. Hän tykkää nukkumisesta, herkuista, lenkeistä ja koirakavereistaan. Luonteeltaan Rocky on iloinen ja kiltti, mutta haukahtelee, kun posti tulee.”

-Maija

WANDA

”Wanda Alwina, 2 vuotta.

Pieni pakkaus, joka antaa paljon rakkautta ja iloa päivään ♥️”

-Jaana

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (3)
  1. Tuon chihun pesukarhu naamio ❤️❤️❤️

  2. Ihana eläinjoulukalenteri, tätä on kiva seurata. <3 Äiti ilmoitti viime hetken joululahjatoiveenaan, että haluaisi yövoiteen. Onko sulla Sanni jotakin suosituksia? Saa olla luonnonkosmetiikkaa tai jotain ihan muuta. Äiti on 75-vuotias ja kuvailee ihotyyppiään sekaihoksi.

    1. Moikka Anniina,

      Minkä hintaluokan voidetta etsit? :) Ihotyypeistä täytyy sanoa sen verran, että yövoiteet ovat aina täyteläisiä ja kehitetty ns. ”kaikki ihotyypit” -periaatteella, eli ne eivät huomioi sekaihon erityistarpeita. Jos äitisi mahdollisesti tykkäisi kevyemmästä yövoidekoostumuksesta, minulle ei oikeastaan tule mieleen kuin Laveran Re-Energizing Sleeping Cream. Se on erittäin kosteuttava ja sopii myös kuivalle iholle, mutta koostumus on kuitenkin kevyempi kuin yövoiteissa tyypillisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *