Karkkipäivä
Karkkipäivä

Joulua ja punaista iloa

Jouluterveisiä pakkasesta. :) On se vain ihanaa että saimme kuin saimmekin valkean joulun. <3

Joulukynnet2014_5

Joulun juhlakosmetiikkaa; tuoksuna itseoikeutetusti Acorellen makoisa Delicious (tästä tulee ehdoton joulun perinnetuoksu), kynsillä Goshin Lambada ja Lumenen Timantit Yössä ja luomilla Diorin Cuir Cannage.

Joulukynsilakat2014_

En osannut kotoa lähtiessä päättää millä punaisella joulukynteni lakkaan, joten otin mukaan muutaman suosikkini josta valita. Päädyin Goshiin. Lumenen viime joulun sesonkilakka Timantit Yössä viimeisteli lakkauksen.

Joulukynnet2014

Geelikynnet ovat minulle vuoden paras kosmeettinen tapahtuma. :) Oikeasti, te ette tiedä miten onnellinen olen. :)

Olen palannut omimpaan kynsi-itseeni. Minulla kuuluu olla pitkät kynnet. Niin on ollut yli puolet elämästäni, ja niin tulee taas olemaan. Jos siihen vaaditaan geelivahvisteet, niin olkoon sitten niin :)

Joulukynnet2014_2

<3

Joulukynnet2014_4

On käyty asioimassa Henkkamaukan lastenosastolla… ^_^

idJoulukynnet2014_3

joulu2014_IMG_3208

Poniystävät ovat myös läsnä.

joulu2014_IMG_3211

…ja tämän joulun jälkeen olen vihdoin paikannut Friendship Is Magic -aukon yleissivistyksessäni :)

.

Jouluaaton luukun palkinnon voitti:

Liina

Kommentit (10)

 1. Katariina

  Oih ihanat kynnet, tosi kauniin malliset! Ja pakko päästä henkkamaukalle heti lauantaina ja toivoa parasta :D toi paita sulatti mun sydämen ♥♡♥

 2. milipili

  Pupu ♡

 3. candycane

  Oh deer miten ihana paita :D Ihana joululakkaus sullakin, mulla on kynsillä Ruby Pumpsia niin kuin joka joulu. On muuten tosi kiva jos kynsijuttuja alkaa tulla enemmän nyt kun olet saanut geelit!

 4. Jenny

  Nuo MLP Friendship is magic-kaudet löytyvät myös Netflixistä, oon huvikseni katellut niitä sieltä välillä :D Ei tosiaan mikään huono sarja mutta ei kovin koukuttava, mä tykkään koukuttua sarjoihin :D

 5. Kuorotipu

  Mä vietän tämän joulun poikkeuksellisesti ilman meikkiä, kynsilakkaa ja koruja. Tai no varpaissa on edelleen vanhat jämät, onneksi vaaleat niin ei paljon niitä nää. Ajattelin ottaa saikun myös meikkilevon kannalta, keskittyä ihonhoitoon ja kynsien öljyämiseen :)

  Joulu mennyt muuten mukavasti ja tässä on alkanut päästä vähän arkeen kiinni. Päätin että siirryn himassakin nukkumaan sohvalta takaisin sänkyyn. Makuuhuone on siis yläkerrassa ja kammoan muutenkin rappusia. Tiistaina kuitenkin ennen joulureissuun lähtöä kävin ensimmäistä kertaa yksin ylhäällä, ilman apua. Se kun onnistui niin nukkumapaikankin voi vaihtaa :)

 6. Martina

  Noi kynnet on kyllä tosi hyvännäköiset :)

 7. Charming Nails

  Hyvää joulua :) ihanaa kun olet iloinen uusista ja omanlaisista kynsistä, ne ovat niin kauniit ja sopivat sulle hyvin :)

 8. Cerp

  Mun joululakka on ollut parin vuoden ajan Essien Leading Lady. Voi sitä haikeutta, kun tänä jouluna kaavin pullosta rippeet tuosta jo kovin paksuuntuneestakin lakasta! Onneks on vuosi aikaa miettiä seuraavaa jouluista kynsilakkaa :D Mutta ei tuota upeutta hevillä korvaa…

 9. Elli

  Oikein hyvää joulun jatkoa sinulle! :) Ihanat kynnet! Itsekin lakkasin joulukynnet, mutta niiden sovittamisessa vaatteisiin on haasteita:) Punainen kun ei sovi mu mielestä kuin mustaan, valkoiseen tai farkunsiniseen.

 10. Nainen Hämeestä

  Ihanan punaiset kynnet! oikein klassinen punainen. Tykkään!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.