”Jos paperille voi käydä näin…”

…”mitä tapahtuu ihollesi?”

Aargh, anteeksi, pakko vain tuulettaa reaktiotani Doven viimeisimpään suihkusaippuamainokseen.

Ihan kuin paperinpalaa voisi verrata ihoon!!

Dovemainos_1

”This test paper was designed to react like your skin.”

Ah-hah? :D Paperinpalaan saatiin liitettyä ihmisihon rakenne ja sen monimutkaiset toiminnot. Wow, aikamoista tiedettä Dovella..!

(Suomennetussa mainoksessa: ”jäljittelee ihon lipidejä ja proteiineja”.)

Dovemainos_2

Okeiokei, tämä on nyt tietysti kunnon saivartelua, sillä kaikkihan me tiedämme mainosmaailman kikat eikä kukaan normaali ihminen tietenkään kuvittele että paperilla voisi olla mitään tekemistä ihon reaktioiden kanssa. Paperi on vain mainostajan keino havainnollistaa jakamaansa viestiä niin että se jää kuluttajan mieleen.

Huvittaa vain niin tuo englanninkielisen mainoksen vakavissaan oleva kertojanääni, ”If other body washes can strip this paper, imagine how harsh they can be to your skin!” Ja testiä suorittava ’Dove real woman’ toteaa aidon hämmästyksen paistaessa kasvoilta, ”Oh my gosh!” Voikamala mitä suihkugeeli voikaan tehdä mun iholle..! :)

Dovemainos_3

Toim. huom: Karkkipäivällä tai Sannilla ei ole mitään Dovea vastaan – jaksan vain repiä viihdettä mainosmaailmasta :)

Mitä tykkäätte Doven suihkusaippuoista? Ovatko ne kosteuttavamman tuntuisia kuin muut suihkugeelit?

(…ja voisin tässä samalla heittää haasteen Doven käyttäjille kokeilla vaikkapa Weledan suihkuvoiteita – luulen että ero on ilmiselvä :D))

.

Kuvakaappaukset YouTubesta Doven mainoksesta.

Kommentit (26)
  1. Ha, mä olen naureskellut ja pyöritellyt silmiäni ihan täysin samalle mainokselle! Ei herranjestas Dove, mitä siellä oikein ajatellaan? Että muut kuin Doven suihkugeelit on tehty jostain uraanihappolaavasta, joka polttaa ihon pilalle? :D Huoh…

  2. karu totuus, ettei mun atooppinen iho kestä noita :’D vaikka __helliä__ ovatkin…….

    1. Itsellä on sama ongelma, kuin nellillä. Doven suihkusaippuat tekee mun iholle sen mitä muiden suihkusaippuat tekee paperin paloille :) Voi olla vaikka minkälaista myrkkyä, iho katoaa kumminkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *