Karkkipäivä
Karkkipäivä

Jos metsään haluat mennä nyt…

 Ja mehän halutaan. :)

Minä painun nyt miehen kanssa pariksi päiväksi ”pusikkoon” (–> Repoveden kansallispuisto) nauttimaan syksyn kirpeydestä ja karistamaan viimeisetkin hellefiilikset hipiästä. (Rusketusta saan onneksi ihailla vielä pidemmän tovin, hehheh..) Täytyy toivoa ettei nyt kuitenkaan lunta tule. :D

Retkievaat_lokakuu2013

Eilen yöllä valmistuivat tutun kaavan mukaiset vhh-retkieväät. Painavathan nämä tosiaan huomattavasti enemmän kuin pussipastat ja pussikeitot mutta parin päivän retkellä ei tarvitse kuitenkaan kantaa niin paljon murkinaa että paino haittaisi. Toista oli kesän 2012 Lapin vaelluksella jossa meinasin nääntyä ruokavarastoni alle. Mies jaksaa kiusata minua kuvasta, jossa makaan maassa rinkkoineni ketarat ojossa, ja olemme taittaneet matkaa aloituspisteestä 1,5 km. ^_^

Lapissa

Olen ajastanut pari postausta Repoveden reissun ajaksi, mutta en tiedä näkyykö minua täällä vastaamassa mahdollisiin kommentteihin (mies sanoi ettei meinaa luovuttaa älyluuriaan metsässä minun bloggailuja varten ;)). Eli jos kommentteja ei näy, niin tiedätte miksi. Olen koneella taas viimeistään perjantai-iltana.

Kauniin syksyistä viikkoa kaikille! :)

Kommentit (5)

 1. Sanski

  kävimme Repovedellä hääpäivävaelluksella mieheni kanssa elokuussa 2012, jolloin oli aivan upea sää! paikka ja reitit ovat mielekkäitä reippailla, teimme vain n. 20km lenkin. Sieltähän saa ihan saunallisia mökkejäkin vuokrattua. Hyvää reissua!

  1. TM

   Onko sinulla nyt jokin pidempi loma vai kuinka sinulla on aikaa reissata pitkin maailmaa ja Suomea? :D Itse haluaisin tehdä jonkinlaisen talvi-retken Lappiin.

   1. Sanni

    Onko sinulla nyt jokin pidempi loma vai kuinka sinulla on aikaa reissata pitkin maailmaa ja Suomea? :D

    En ole enää säännöllisessä päivätyössä vaan tienaan useammalla työllä; blogilla, freelance-hommilla ja tekemällä sijaisvuoroja kahdessa vanhassa työpaikassani. :)

    Olen tosi tyytyväinen nykytilanteeseeni, juuri tällaista vapautta olen aina kaivannut. Käsittelin aihetta maaliskuussa täällä:
    http://karkkipaiva.indiedays.com/2013/03/01/rikas-koyha/

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *