Karkkipäivä
Karkkipäivä

Joka päivä on karkkipäivä?

”Joka päivä on karkkipäivä kun sen saa aloittaa leikkimällä väreillä”. Suunnilleen tällainen teksti tervehti blogini lukijoita kun aloitin bloggaamisen keväällä 2009. Ja jokainen päivä todellakin oli karkkipäivä! :)

Usein valitsin seuraavana aamuna käytettävät sävyt jo edellisenä iltana valmiiksi meikkipöydälle, ja suunnittelin väriyhdistelmiä moneksi päiväksi eteenpäin. Raapustelin vihkojen kulmiin ideoita ja piirtelin kömpelöitä värikarttoja joissa oli liikuttavia silmän kuvia ja nuolia osoittamassa eri sävyjen paikkoja. Se oli sitä aikaa se. Olin karkkipäiväillyt jo muutaman vuoden, ennenkuin intoni kanavoitui blogiksi.

Mutta missä on karkkipäivä nyt?

Wet_paletti

Sain tuon ylläolevan paletin työkaveriltani kaksi tai kolme viikkoa sitten.

En ole käyttänyt sitä kertaakaan.

GoldenBeigeMochaccino

Sen sijaan näytän useimpina päivinä tältä.

Mitä on tapahtunut?

Nimimerkki Helena kysyi minulta edellisen postauksen kommenttilaatikossa, olenko ”koskaan kyllästynyt räväköihin luomimeikkeihin ja tälläämiseen”. Tulin vähän haikeaksi. Tajusin, että blogini taitaa edelleen välittää sitä kuvaa, että minulla on joka päivä papukaijameikit. Totuus on, että meikkaan värikkäästi tai näyttävästi enää hyvin harvoin. Eli vastauksena Helenalle – en ole kyllästynyt, vaan itse asiassa kaipaan niitä värikkäitä meikkejä.

Minulla ei ole enää aikaa jokapäiväisiin väri-ilotteluihin. Kun aloitin bloggaamaan, olin iltatöissä ja minulla oli koko päivä aikaa leikkiä meikeilläni. Nyt olen päivätyössä, ja kun aamu-unisuuteen yhdistää vielä aamuiset kuntosalikäynnit, jää meikille aikaa hyvin vähän. Kiireimpinä aamuina vedän silmiin tuon ylläolevan haalean peruskombon vaalea + beige, johon ryhtiä tuo ainoastaan nestemäinen eyeliner.

Karkkipäivä on siis nykyään sanan mukaisesti päivä – ehkä kerran viikossa, kenties juuri lauantaisin niinkuin lapsuuden karkkipäivät. Ja olen kyllä oikeasti muuttunutkin blogin alkuajoista ja niitä edeltäneistä vuosista. Enää en esimerkiksi menisi kuntosalille vihreä-oranssissa meikissä. Enkä enää pidä smokey-tyylisistä meikeistä itselläni. Onko tämä nyt sitten sitä aikuistumista? :) Hei – ostin vihdoin ne nahkahansikkaatkin….!

En tiedä miksi halusin kirjoittaa aiheesta. Jotenkin tuli sellainen olo, kun katselin tuota työkaverilta saamaani palettia. Se on hyvin karkkipäivämäinen, ja saadessani sen minulle heräsi heti ideoita miten yhdistellä vierekkäin sijaitsevia sävyjä (näin neliön muodossa olevat sisarsävyt heti ikäänkuin omina pikkupaletteinaan) – – mutta en ole toteuttanut yhtäkään ideaa. :/

* * *

Menneen viikon ainoa väripilkahdus oli minttusuklaameikki ja -kynnet.

Minttusuklaa

IsaDoran All City Brown -lakka, Eyekon Jade Green -lakka, Indelible Chocolate Mousse -geelieyeliner ja NYXin Sweet Lagoon -luomiväri.

MinttuSuklaa_kynnet

MinttuSuklaat

Tähän meikkiin päättyi Dr. Hauschka -ripsivärin elinkaari, olinkin jo venyttänyt sitä vähän turhan pitkään….

Olen viikonloppureissulla vanhassa kotikaupungissani, ja illalla lähdetään viihteelle tyttöjen kanssa. Tiedättekös mitä – pakkasin mukaan vain vaalean beigen ja ruskean luomivärin. Tämä on jo hälyttävää. :/

Kommentit (32)

  1. Tietämätön

    Ok.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.