Jes, ne on samaa kamaa!

Pahoittelut kun laitan kaksi meikkivoidejuttua peräkkäin, mutta haluan vain nopeasti julistaa ilostukseni seuraavasta asiasta: Lumenen uuden Nordic Girl! -sarjan CC-voide on sama meikkivoide kuin edesmenneen Natural Coden..!

NordicGirl_NaturalCode_IMG_4557

Minähän surin kun luulin yhden viime vuosien parhaimmiksi löydöiksi tituleeraamani Natural Coden CC-voiteen menneen hautaan sarjan myötä. Tämä oli ihan parhaita edullisia tärppituotteja joita rakastin suositella; alle kympillä iho kuin selektiivisellä meikkivoiteella..! Tämä ”halpistuubi” on kiistatta ollut viime vuosien eniten käyttämäni nestemäinen meikkivoide.

Kun sitten uuden Nordic Girl! -sarjan tuotteet alkoivat syksyllä hiipiä kauppoihin, ryntäsin tietysti heti katsomaan olisiko Natural Coden CC-ihanuus siirtynyt uuden sarjan riveihin. Luettuani pakkauksesta että Nordic Girlin CC tekee ”mattaista jälkeä”, totesin, että kyseessä ei varmastikaan ole sama tuote. Natural Coden CC:hän on heleä ja kosteuttavan tuntuinen ja näköinen.

USAn reissusta palatessa kotona odottavien pakettien joukossa oli myös Nordic Girl! -lähetys. Nyt pääsisin vihdoin testaamaan millainen tämän sarjan CC-voide sitten on. Hourglass-huumassani ja muidenkin uusien meikkivoiteiden odotellessa en kyllä ollut rehellisyyden nimissä priorisoimassa Nordic Girliä, olinhan jo todennut ettei se voinut olla sama tuote kuin vanha Natural Code.

NordicgirlNaturalCodeIMG_4599

Eilen kuitenkin sain kuulla eräältä lukijalta, että Lumenen edustajan mukaan Nordic Girl!in CC-voide on sama kuin Natural Coden.

Tämä tieto vauhditti kummasti Nordic Girlin siirtymistä testauslistan kärkeen, ja tänään saatoin todeta että kyllä näin on, ne ovat sama tuote <3 Incitkin ovat yksi yhteen.

Hämmästyksekseni sain myös huomata, miten huonosti olin vanhan Natural Code CC:n pakkaustekstit lukenut: sielläkin puhutaan mattaisesta jäljestä. Tämä ei tosiaan ollut jäänyt minulle mieleen, sillä jälki on minun ihollani kaikkea muuta kuin mattainen; ihanan heleä ja jopa vähän kostean näköinen. Näin ollen minulle tämä CC-voide on valoaheijastava, ei mattainen.

Lumene calls it matte, I just call it gorgeous ^_^

NordicgirlCC_IMG_4574

Nordic Girl Beyoutiful CC-meikkivoide, sävy #3.

NordicgirlCC_IMG_4578

NordicgirlCC_IMG_4602

Mmmjoo, kämmenselälle levitettynä pinta näyttää ehkä vähän mattaisemmalta kuin kasvoilla. Pinta kuivuu ihan puuteriseksi ja tuntuu satiinisen sileältä koskettaessa, viitaisikohan kuvauksen ’mattaisuus’ sitten siihen…. Mutta perinteinen mattameikkivoide tämä ei todellakaan ole, sanoisin kosteuttava ja heleyttävä skin perfector.

Nordic Girl! CC-voiteella on hintaa 8,90€. Halpa voi olla hemmetin hyvää ;)

Kommentit (40)
 1. Levittyykö tämä muuten hyvin sormin? Voisi olla hyvä voide reissuun, jos ei vaadi erillistä sutia :) Koitin nopeasti tutkia, mutten löytänyt mainintaa.

  1. Levittyy hyvin sorminkin, kun on niin notkeaa ja vähän sellaista kosteusvoide + meikkivoide yhdessä -tuntuista, mutta itse levitän tämänkin sudilla sillä saan aina parhaimman ja tasaisimman jäljen siveltimellä. En tykkää laittaa mitään meikkivoidetta sormin.

   1. Millainen suti olis paras?

    1. Itse tykkään käyttää tätä:

     https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/viimeisin-sivellin-ihastus/

     Mutta ”parhaus” on aina subjektiivista ja joku toinen tykkää toisenlaisesta siveltimestä :)

     Tiheällä BB-voidesiveltimellä kuten tuolla mun Kicks Beautyn lempparilla saa peittävämpää jälkeä kuin perinteisellä ”lättänällä” meikkivoidesiveltimellä tai vaikkapa skunkkisiveltimillä (duo fibre).

 2. Hei jes! Mun pitikin tätä sulta kysyä, kun kuuluu omiin suosikkeihini myös toi meikkivoide ? Ehdin jo tuskastella hyvän meikkivoiteen metsästystä taas, mutta ei tarvii! Tää on niin täydellinen mulle ? Oon himmaillu NC:n kanssa mutta nyt voin huoletta käytellä loppuun ja kipaista hakee uuden. Jeejee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *