Jatkoa Italiasta: Gyada-kasvojenhoitotuotteet

Esittelin teille kesäkuussa mielenkiintoisen ja laadukkaan italialaisen luomusertifioidun Gyada-hiustenhoitosarjan.

Gyadalla on myös kasvojenhoitotuotteita, joihin olen nyt tutustunut. Ja niitä katsellaan tänään :) Olen saanut tuotteet sarjan maahantuojalta Waku Organicsilta, joka tarjoaa -20% alennuksen verkkokaupassaan kaikista Gyada-tuotteista koodilla KARKKIPAIVA. Tarjous on voimassa 15.9. saakka ja kattaa kaikki Gyadan tuotteet, niin hiukset kuin ihonhoidon.

Loistavien hiustuotteiden speksejä voi käydä lukemassa tästä postauksesta.

On tosi virkistävää tutustua välillä ihan tuikituntemattomiin kosmetiikkasarjoihin. Etenkin kun puhutaan luonnonkosmetiikasta, joka on ollut ammattini jo kymmenen vuotta ja tämä markkina on minulle Suomessa erittäin tuttu. Harvoin kuulen Suomessa myytävästä luonnonkosmetiikkasarjasta, joka olisi minulle aivan vieras. Gyada oli sellainen sarja vielä viime keväänä.

Kun sarja on täysin tuntematon, siihen tutustumisessa on se etu, että mikään brändiin liittyvä ennakkoasenne ei voi vaikuttaa kokemukseen. :) Tuotteet näyttäytyvät vain ainesosiensa, tekstuuriensa ja suorituksensa kautta.

Gyadalla on viisi eri ihonhoitolinjaa joista Suomessa on myynnissä kaksi. Lisäksi valikoimassa on kangasnaamioita kasvoille ja silmänympäryksille. Tuotteilla on italialainen AIAB-luomukosmetiikkasertifikaatti.

Sain testiin tuotteita puhdistustuotteisiin keskittyvästä Renaissance-linjasta sekä ihoa kirkastavasta Radiance Vitamin C -linjasta. Kokeilin myös muutamaa kangasnaamiota.

Tekee mieli aloittaa suoraan suurimman innostuksen aiheuttaneesta tuotteesta..! 😍

🧡 LÖYTÖ 🧡

Radiance-linjan puhdistusbalmi (22,90€ / 200 ml) on aivan ihana, ja virkistävällä tavalla hieman erilainen kuin valtaosa markkinoiden balmi-putsareista.

Siinä missä klassinen puhdistusbalmi on vedetön ja pohjautuu pelkkiin öljyihin ja rasvoihin, Gyadan balmi on ns. ”vesi-öljyssä”-emulsio, eli siinä ulkoinen öljyfaasi sisältää vesipisaroita. (Tavanomainen kosmetiikassa käytetty emulsio on kevyempi öljy vedessä -muoto, jossa vesifaasiin on sekoittunut öljypisaroita.) Öljypohjan muodostavat mm. kookosöljy, vehnänalkioöljy ja sheavoi.

Koska Gyadan balmissa on myös vettä, se tuntuu iholla raikkaammalta ja on miellyttävämpi levittää kuin 100% öljybalmi, mutta puhdistava ominaisuus on silti yhtä tehokas. Gyadan balmi myös huuhtoutuu iholta erinomaisesti veden kanssa.

Olen todella ihastunut tähän putsariin, ja pieni ”putsarifriikki” minussa riemuitsee lapsen lailla, kun kohtaan uudenlaisia ja massasta poikkeavia koostumuksia. :)

Erityistä: Radiance Cleansing Balmissa on käytetty SWOP-teknologiaa, jonka kosmetiikkaelämyksellisen pointin kyllä tajuan, mutta en itse aisti kyseistä efektiä tässä tuotteessa. (Balmi on ihanan tuntuinen joka tapauksessa..!)

SWOP- eli Switch Oil Phase -teknologiassa kevyen tuntuinen öljy vedessä -emulsio muuntuu iholla hieronnan vaikutuksesta runsaamman ja hoitavamman tuntuiseksi vesi öljyssä -emulsioksi. Minun ihollani Radiance Cleansing Balmin koostumus ei hieroessa muutu: se tuntuu koko ihollaoloajan samanlaiselta täyteläiseltä voiteelta. Vasta kun iholle lisää vettä, voide muuntuu ohueksi maidoksi, joka huuhtoutuu iholta jättämättä ihoa rasvaiseksi.

Balmissa on mukana myös Radiance-linjan ihoa kirkastavia ja antioksidanttisia signature-ainesosia kuten c-vitamiinia ja sianpuolukkaa, mutta mennään niihin tarkemmin iholle jätettävissä tuotteissa. Poishuuhdottavassa tuotteessa nämä aineet eivät juuri ehdi vaikuttaa, ellet jätä voidetta iholle muutamaksi minuutiksi.

KARKKIPAIVA-koodilla Radiance Cleansing Balm maksaa 18,32€.

RADIANCE VITAMIN C -SEERUMI 32,90€ / 30 ml (alekoodilla 26,32€)

Seerumiin lienee pakattu tiivistetyin annos Radiance-sarjan aktiiviaineita, joten esitellään tehoaineet nyt. :) Radiance Vitamin C -linja on kokonaisuudessaan kirkastava, pigmenttimuutoksia ja ihon sävyä tasoittava sarja niin nuorelle kuin ikääntyneelle iholle.

Sarjan pääaktiiviaineet ovat varsin vaikuttavat: stabiloitu C-vitamiini (SAP-muoto), mantelihappo, laktobioninen happo ja ferulihappo. Näitä komppaavat granaattiomena, arbutiinipitoinen sianpuolukka sekä gojimarja.

Mitä nämä aineet sitten tekevät?

👉 Kirkastavat ihoa: C-vitamiini, mantelihappo, laktobioninen happo ja sianpuolukka.

👉 Tuovat iholle antioksidanttista suojaa: C-vitamiini, ferulihappo, granaattiomena ja gojimarja.

Tässä jengissä on kyllä todella hyvää potentiaalia. AHA-happoihin kuuluva mantelihappo ja PHA-happoihin kuuluva laktobioninen happo ovat tunnettuja ihon sävyn kirkastajia sekä uudistavia ainesosia, ja C-vitamiini on ihoa kirkastava ja soluja hapettumisreaktioilta suojaava klassikko. Gyadan käyttämä C-vitamiinimuoto SAP eli sodium ascorbyl phosphate kuuluu tutkituimpiin ja stabiileiksi ja tehokkaiksi todettuihin C-vitamiinijohdannaisiin.

Sianpuolukan sisältämä arbutiini on sekin lajissaan klassikkoaine, ja kuuluu kosmetiikan luotettuihin ihon pigmenttimuutoksia vaalentaviin ainesosiin. Ferulihappo, granaattiomena- ja gojimarjauute muodostavat sähäkän antioksidanttisen tiimin.

Radiance-seerumissa näitä aineita on siis korkein pitoisuus, ja C-vitamiinin ohella sianpuolukka on incissä ylimpänä. Pitoisuuksia ei kerrota, mutta ainakin voi todeta, että tuotteen ihoa ja pigmenttimuutoksia kirkastava potentiaali on erittäin hyvä ja käytetyillä ainesosilla on takanaan paljon tutkimusdataa ja mainetta.

Seerumin koostumus on ohut ja fluidimainen, lähes nestemäinen. Tuoksu on vähän erikoinen, niinkuin koko Radiance-sarjassa. Tuoksu ei ole paha mutta ei elämyksellinenkään. Tulee mieleen jokin mauste..? Olisin odottanut C-vitamiinisarjaan raikasta ja pirteää tuoksua.

SAP-muoto C-vitamiinista ei muuten vaadi alhaista pH:ta toimiakseen, mikä tekee koostumuksesta hellävaraisen iholle ainakin pH:nsa puolesta. Kuitenkin, koska Radiance-seerumi on ihoa kevyesti kuoriva, suosittelisin aurinkosuojatuotteen käyttöä sen yhteydessä, jos käytät seerumia aamuisin aurinkoiseen vuodenaikaan. Valmistajan mukaan seerumia voi käyttää aamuin illoin.

RADIANCE KUIVAN IHON KASVOVOIDE 31,90€ / 50 ml (alekoodilla 25,52€)

Sarjan kuivan ihon kasvovoide on erittäin hyvän tuntuinen! Koostumus on mukavan täyteläinen mutta ei superrasvainen, se imeytyy hyvin ja jättää ihoon suojaavan, pehmeän tunteen. Iho ei jää kiiltämään. Sarjassa on myös voide rasvoittuvalle iholle.

Koostumus on hyvin moderni, tästä ei arvaisi, että se on luonnonkosmetiikkaa. Eli kyllä, mukana on moderneja, silkkiyttäviä emulgaattoreita sekä esteriöljyjä, kuten samettista tunnetta ihoon tuova ja levittyvyyttä helpottava dicaprylyl carbonate.

Tykkään tästä voiteesta tosi paljon! Ainoastaan tuoksu saisi olla parempi. Ihotuntumaltaan tämä on kuitenkin aika lailla täydellinen ihoni nykytarpeeseen. Iho jää erittäin tyytyväisen ja hyvän tuntuiseksi – sitä ei kiristä ja pinta on pehmeä ja himmeä.

Myös tässä voiteessa on mukana kaikki Radiance-linjan yllä esitellyt ihoa kirkastavat aktiiviainesosat. Hoitaviin ja kosteuttaviin ainesosiin lukeutuvat aloe vera (vesi on korvattu aloe veralla), sheavoi, avokadoöljy, ruusuvesi, arganöljy, ruskoleväuute, vihreä mikroleväuute ja hyaluronihappo.

Erittäin vaikuttava kirjo hoitavia aineita jälleen kerran, eikä Gyada ole pumpannut voidetta täyteen skin feel -estereitä vaan kokonaisia, ei-hajotettuja luonnon ainesosia on paljon enemmän. Kosmetiikassakin on syystä whole foods -käsite. ;) Päinvastaisiakin ratkaisuja näkee joillain merkeillä.

Kiinnostavatko koostumuksiin liittyvät jutut? Lue tämä juttuni:

Mikä tekee hyvän kasvovoiteen? Asiaa Kasvovoiteiden koostumuksista

ja tiedät, miten voide rakentuu ja mitä ovat esterit, koostumuksenmuokkaajat ja ”kokonaiset ainesosat”. :)

RADIANCE-KASVOKUORINTA 8,90€ / 25 ml (alekoodilla 7,12€)

Sarjan kasvokuorinta on miellyttävän voidemainen, tämä on oma suosikkikoostumukseni kasvokuorinnoissa. Radiance-kuorinta edustaa tällä hetkellä hyvin trendikästä tuplakuorintatyyppiä, eli se sisältää sekä fysikaalisen (rakeet) että kemiallisen (hapot) kuorivan ominaisuuden.

Rakeina Radiance-kuorinnassa on käytetty perliittiä (vulkaaninen tuhka) ja kemiallisesta kuorinnasta vastaavat mantelihappo ja laktobioninen happo. Onpa mukana myös valkosavea, joka sekin syväpuhdistaa ihoa.

Radiance-kasvokuorinta levitetään kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa hetki. Valmistaja ei anna vaikutusaikaohjetta, mutta sanoisin, että 3-5 minuuttia riittää. 25-millinen pussukka ei muuten ole tarkoitettu kertakäyttöiseksi vaan sen voi sulkea. Kätevä tuote esimerkiksi reissuun.

Vinkki: jos haluat maksimoida saven puhdistavan tehon, poista kuorinta kasvoilta kitkaamalla eli pyörittele kuivunutta voidepintaa sormilla kunnes se murustuu ja rullautuu irti. Huuhdo kasvot vasta tämän jälkeen.

RADIANCE-PUHDISTUSGEELI 18,90€ / 200 ml (alekoodilla 15,12€)

Radiance-sarjan puhdistusgeeli oli testituotteista ainoa, joka ei oikein ollut mieleeni. Se kuuluu siihen putsarigeelityyppiin, joka ei huuhtoudu iholta kovin hyvin, vaan jää pyörimään iholle ja vaatii runsasta huuhtelua ennenkuin irrottaa otteensa. Tämä on kokemus ainakin minun ihollani.

Geeli vaahtoaa hyvin miedosti ja on sulfaatiton. Ainoa puhdistava aine on mieto kokamidopropyylibetaiini, eli meikin puhdistukseen tuote ei sovellu vaan on rehellinen ihoputsari.

Jotain hyvää tuotteesta? Ollakseen puhdistusgeeli, se on mukavan mieto eikä riistä iholta sen omaa suojaavaa happovaippaa ja hydrolipidikalvoa.

RADIANCE-PUHDISTUSVAAHTO 18,90€ / 150 ml (alekoodilla 15,12€)

Pumppuvaahtojen kohdalla huuhtoutuvuus on harvoin ongelma, siksi ne ovatkin suosikki-putsarityyppini. Myös Gyada Radiance -vaahto huuhtoutuu vaivatta 👍

Koostumukseltaan vaahto on ohutta ja kevyttä, sanalla sanoen arkista. Näillekin koostumuksille on tilauksensa ainakin mun kylppärissä, kuten olen joskus jossain putsaripostauksessa sanaillut :) Rrrrakastan vaahtoja, ja haluan, että niitä on käytössäni monenlaisia; niin kermaisen ylellisiä kuin ohuen arkisia. Arkinen vaahto on se, jota lopulta käytän eniten. Samaan tyyliin, kuin hienostunutta jälkkäriäkään ei halua syödä joka aterialla..!

Radiance Cleansing Mousse on sulfaatiton, mutta sisältää monipuolisemman kattauksen puhdistavia ainesosia kuin geeli. Tällä lähtee meikkikin, tosin vahvan meikin poistoon suosittelen balmia.

Kuva: valmistaja

RENAISSANCE

Lopuksi esittelen puhdistustuotteisiin keskittyvän Renaissance-linjan. Aika harvinaista, että jollain kosmetiikkasarjalla on erikseen tuotelinja puhdistustuotteille sen lisäksi, että ihotyyppikohtaisissa sarjoissa on jo omat putsarinsa. Ehkä Gyadan tiimissä on joku kaltaiseni putsari-intoilija..? ☺️

Sarjassa on puhdistusmaito, puhdistusvaahto, kuoriva putsari, erittäin miedosti vaahtoavia miselligeelejä, isoissa pulloissa myytäviä misellivesiä sekä kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine.

Yleistä: koostumukset ovat alkoholittomia, sulfaatittomia ja voimakkaasti tuoksuvia (jopa hajusteeton misellivesi tuoksuu).

Miselligeeli ja misellivesi vaikuttavat olevan sarjan päätuotteet, ja niitä on saatavilla kolmelle ihotyypille: Purifying (rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle), Lenitive (herkälle ja herkästi reagoivalle iholle, hajusteeton) sekä Anti-Age (kypsälle ja kuivalle iholle).

RENAISSANCE LENITIVE-MISELLIVESI 14,90€ / 500 ml (alekoodilla 11,92€)

RENAISSANCE ANTI-AGE -MISELLIGEELI 15,90€ / 200 ml (alekoodilla 12,72€)

Odottamatta, misellivedestä on muodostunut toinen Renaissance-sarjan suosikeistani! En yleensä valtavasti innostu misellivesistä, koska en kuulu niiden vakkarikäyttäjiin (ainakaan ykkösputsarina), ja yleisesti ottaen misellivesi on mun kirjoissa vähän turha tuote. Gyadan herkän ihon misellivesi on kuitenkin iholla sen verran mukavan tuntuinen, että tätähän käyttää oikein mielellään..!

Glyserolia, ruiskukka- ja kamomillavettä, aloe veraa ja kehäkukkauutetta sisältävä koostumus tuntuu iholla kosteuttavalta ja pehmentävältä, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Puhdistavaa tehoakin tässä on (mikä ei mielestäni lainkaan toteudu kaikissa misellivesissä), jopa useamman miedon pinta-aktiivisen aineen verran.

Käytän Gyadan misellivettä välillä kakkosputsarina öljypuhdistajan jälkeen. Puolen litran pullo on poikkeuksellisen iso, luonnonkosmetiikkamarkkinoilla törmää hyvin harvoin näin isoihin pakkauskokoihin. Kun hintakin on vain 14,90€, Gyadan miselliveden voi sanoa olevan todella halpa.

Erityistä: Lenitive-sarjan tuotteet ovat valmistajan mukaan hajusteettomia, mutta misellivedessä on aivan selkeä, kevyesti makea kukkaistuoksu. Oletan sen tulevan guaiazulene-ainesosasta, joka itse asiassa tosiaan on hajuste. Guaiazulene on kamomillaöljyssä esiintyvän atsuleenin johdannainen ja sen tuoksussa voi aistia ruusua ja santelia.

Miselligeeli eli Micellar Cleansing Gel Wash on persoonallinen tapaus. En ole aiemmin törmännyt tällaiseen putsarityyppiin – ellei tätä sitten vain luokittelisi hyvin miedosti vaahtoavaksi geeliksi. Mutta ei tuntuma kuitenkaan ole ihan tyypillisen geelimäinenkään…. Tämä ainakin huuhtoutuu iholta paljon helpommin kuin Radiance-linjan puhdistusgeeli.

Anti-Age -miselligeelissä on mm. laventelivettä, aloe vera, gojimarjaa, hamamelistä, vihreää teetä, hyaluronihappoa ja kaktusviikunauutetta. Puhdistavat aineet ovat samat kuin misellivedessä, mutta niitä on korkeampi pitoisuus. Vaahtoavuus on minimaalista.

Kenelle tällainen tuote sitten on tarkoitettu? Tuotteen pointin voi kiteyttää siihen, että se on äärimmäisen hellävarainen vaihtoehto vaahtoavan, vesipohjaisen puhdistustuotteen ystäville, jotka etsivät mahdollisimman ihoystävällistä pinta-aktiivisille ainesosille perustuvaa puhdistajaa.

PUHDISTUSMAITO 17,90€ / 300 ml (alekoodilla 14,32€)

Tosiasiassa, jos haluamme ihollemme sen kaikkein ystävällisimmän vaihtoehdon, se olisi tämä: puhdistusmaito. Tai puhdistusbalmi tai -öljy. Joka tapauksessa rasvapohjainen ja vailla vaahtoavia pinta-aktiivisia aineita.

Renaissance-puhdistusmaito on koostumukseltaan ohut, silkkinen ja miellyttävän tuntuinen. Se sisältää auringonkukkaöljyä, avokadoöljyä, sheavoita ja arganöljyä, muutamia koostumuksen laadukkaista ainesosista mainitakseni. Mukana on myös tukku hoitavia kasviuutteita kuten gojimarjaa, vihreää teetä sekä malvaa.

Tällä lähtee hyvin myös meikki. Valmistajan mukaan tuote sopii myös silmämeikin poistoon, mutta itse en tykkää käyttää emulsioita silmissä koska ne hyvin usein jättävät silmiini kalvon tunteen ja saattavat myös kirvellä. Minulla on superherkät silmät, ja ilokseni niille kutenkin sopi seuraava tuote:

KAKSIFAASINEN SILMÄMEIKINPOISTOAINE 17,90€ / 200 ml (alekoodilla 14,32€)

💛 Suosikki! 💛 Gyadan kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine on erittäin kelpoa kamaa. Se poistaa meikit tehokkaasti, ei kirvele silmissä eikä jätä silmiin rasvaista kalvoa (tämä on aina vaarana rasvaa sisältävissä silmämeikinpoistoaineissa). Kaksifaasisena se poistaa myös vedenkestävän meikin.

Parasta tuotteessa on sen koko: 200 ml samaan hintaan, mitä 100-milliset tuotteet yleensä maksavat. Silmämeikinpoistoaineet myydään lähes aina 100 ml pulloissa, mitä ärsyttää minua lievästi, sillä sen kokoinen pullo kuluu minulla parhaimmillaan runsaassa kuukaudessa. Otan siis ilolla vastaan isommat pakkauskoot!

Huomioitavaa: tuotteessa on todella voimakas tuoksu. Kaikissa testaamissani Renaissance-sarjan tuotteissa on vahva, parfymoitu tuoksu, mutta silmämeikinpoistoaineessa se on jopa poikkeuksellisen voimakas.

Tuoksu on hunajaisen makea, mieleen tulee myös jokin maitoa ja kinuskia sisältävä jälkkäri… Valmistaja kuvaa tuoksua sanoilla ”amazing sweet perfume”. Ajatuksena on varmaan ollut luoda tuoksun kautta ylellinen elämys, mutta tuoksu on kenties pohjoismaalaisen asiakkaan makuun vähän turhan voimakas. Itse olen jo tottunut tuoksuun ja ehkä jopa alkanut pitääkin siitä, mutta koen silti tärkeäksi kertoa näin vahvasta tuoksusta. Ei varmasti sovi tuoksuherkille, vaikka kemiallisesti kyseessä on hypotuoksu joka ei siis sisällä eniten allergisoivia tuoksumolekyylejä.

KANGASNAAMIOT SILMÄNYMPÄRYKSILLE 6,90€ / yksi pari (alekoodilla 5,52€)

Alan olla yhä enemmän silmänympäryksille kehitettyjen tehotuotteiden kohderyhmää, ja nämäkin tuntuivat aivan ihanilta.

Testasin kosteuttavaa ja silottavaa naamiota numero 1 ja kirkastavaa ja liftaavaa vaikutusta lupaavaa naamiota numero 2. En huomannut näiden vaikutuksessa kovinkaan suurta eroa; kumpikin jätti ihon kuulaaksi ja kirkkaaksi ja selvästi levänneemmän ja tasaisemman näköiseksi.

Naamion materiaali on 100% biohajoavaa selluloosaa. Pussukassa on aika reilusti seerumia ja loput voi levittää kasvoille. Tuntuma on erittäin kosteuttava.

Kuten (mun mielestä) kaikki kangasnaamiot, nämäkin ovat aika tyyriitä kun kyseessä on yhden käyttökerran tuote. En voisi kuvitella käyttäväni tällaisia säännöllisesti joka viikko, mutta esimerkiksi matkalla tällaiset ovat aika mahtava tuote. Pitkän lennon jälkeen – tai aikana – on aika ihana elvyttää kuivahtanutta ihoa virkistävällä kangasnaamiolla.

Gyada-tarjous Waku Organicsin verkkokaupassa on voimassa 15.9. saakka.

Koodilla KARKKIPAIVA saat -20% alennuksen kaikista Gyadan tuotteista.

Gyada-tuotteet ovat vegaanisia, AIAB-luomusertifioituja, alkoholittomia ja sulfaatittomia.

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (13)
 1. Hei! Ei varsinaisesti liity juuri tähän postaukseen, mutta kosmetiikkasarjoista puheen ollen, miksi tuntuu että monista kauneushoitoloissa myynnissä olevista sarjoista ei löydy niin paljoa tietoa? Vähemmän käyttäjiä toki varmaan, sen ymmärrän.. Mutta esimerkiksi vähän aikaa sitten kauneushoitolassa käyneenä (ja todella harvoin tulee käytyä) ostin samalla yhden uuden tuotteen itselleni, dermia solutions sarjaa. Kotona sitten kun googletin löytääkseni jotain lisätietoa sarjasta, tuntui että löytyi todella huonosti mitään. En tiedä onko vika sitten minussa etten löytänyt mitään, mutta ihmettelen sitä, miksi jostakin sarjasta, jota kuitenkin monessakin hoitolassa käytetään ja siellä vuolaasti kehutaan, ei sitten meinaa löytyä mitään kokemuksia tai arvosteluja netissä?

  1. Hyvä kysmys, ja uskoisin tämän liittyvän siihen, että harvalla hoitolasarjalla tuntuu olevan suurta PR-budjettia Suomessa. (Tai lainkaan PR-budjettia.) Käyttäjiä on vähemmän, se on yksi ilmeinen syy ”näkymättömyyteen”, mutta toinen syy on se, ettei tuotteita juuri lähetetä internetin vaikuttajille testattavaksi.

   Kosmetiikan markkinointi perustuu tänä päivänä tosi pitkälle sosiaaliseen mediaan, ja ne yritykset, jotka haluavat tuotteilleen tunnettuutta, satsaavat ilman muuta sosiaaliseen mediaan (YouTube, IG, blogit). Jostain syystä harva hoitolamerkki lähettää tuotteita some-vaikuttajille, tai jos lähettävätkin, budjetti riittää muutamaan PR-lähetykseen, ja ehkä nämä tuotteet eivät koskaan päädy vaikuttajan mediaan.

   1. Luulisi silti valmistajilla olevan toimivat nettisivut..? Vaikkei maahantuojilla olisikaan valmiuksia satsata suomenkieliseen infoon, niin pitäisihän alkuperäiset sivut olla (englanniksi, tai saksaksi / ranskaksi jne)

    1. Luulisi silti valmistajilla olevan toimivat nettisivut..?

     Sellaiset varmasti löytyy – tai sanotaanko toivottavasti! Tiinuli viittasi kommentissaan käyttäjäkokemusten ja -arvostelujen puutteeseen (”…ei sitten meinaa löytyä mitään kokemuksia tai arvosteluja netissä”).

 2. En ole varma, joko olen kertonut, mutta tuoksusta tuli mieleen: hankin sen YA:n seerumin, joka mielestäsi haisee kalalle .. :)) ja vaikka ymmärrän, miten joku voi sen tulkita kalamaiseksi, enemmänkin se on omaan nenääni kasviöljymäinen. Jep, pellavansiemenöljy tekee sen. Kaikkien maku- ja hajuaistiin se ei sovi.
  Ihan mukava tuote, ja viileämmillä säillä varmasti tarpeellinen.

  1. Ihan totta muuten – pellavansiemenöljyssähän on sellainen hyvin omalaatuinen ja voisiko sanoa umamimainen tuoksu…!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *