Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ja voittajat ovat…

Nivea-tuotekassit arpoutuivat nimimerkeille Viivi  ja Katri!

Braun Satin Hair -hiusharjan voitti nimimerkki Veera ja PocketGo-partakoneen quiqui! :) Olen laittanut voittajille sähköpostia.

Onnittelut! :)

Balettimeikki_MUFE

Ja tässä vilaus mulle eilen tehdystä klassisesta venäläisestä balettimaskista. Detaljipostausta tulossa viikonlopun aikana.

Kommentit (9)

 1. emilia^^

  moikka! anteeksi, ettei liity aiheeseen, mutta toivon että voisit auttaa… mulla on pikkuisen takareisissä, just pakaroiden kohdalla pikkuisen selluliittiä, ei paljoa mutta sellaista muhkuraista.. saisinko selluliitin pois ja reidet tasaiseksi jos rupeaisin syömään jokapäivä terveellisemmin (syön aina jokapäivä jotain epäterveellistä) ja lenkkeilisin vaikka 4-5 kertaa viikossa? siis kävelyä sekä juoksua.

  ja osaisitko vielä sanoa, että pienentääkö juoksu peppua jos se rasva sieltä palaa, vai kiinteytyykö se vaan pyöreämmäksi? :D kiitos!

  • Sanni

   saisinko selluliitin pois ja reidet tasaiseksi jos rupeaisin syömään jokapäivä terveellisemmin (syön aina jokapäivä jotain epäterveellistä) ja lenkkeilisin vaikka 4-5 kertaa viikossa?

   Valitettavasti selluliittiin ei ole olemassa mitään takuuvarmaa poistokeinoa, mutta kaikkein tehokkainta on kuitenkin liikunta. Aivan varmasti selluliittisi ainakin vähenee jos alat harrastaa säännöllistä liikuntaa ja vähennät epäterveellisten herkkujen syömistä.

   Ja mitä tulee tuohon viimeiseen kohtaan, niin liikunta-alan ammattilainen osaisi varmasti vastata paremmin, mutta juoksu ei sinänsä tee pepusta pyöreämpää, vaikka tokihan sen muoto varmasti kiinteytyy kun rasvaa palaa (ja juoksu polttaa kyllä rasvaa). Mikäli haluaa muokata peppua pyöreämmäksi, siihen auttaa pakaralihastreeni, ja käsittääkseni nimenomaan sellainen jossa tehdään lyhempiä sarjoja isommilla painoilla. Mutta näistä asioista kannattaa tosiaan kysyä kuntosalien henkilökunnalta :)

 2. candycane

  WOW mikä meikki! Ja sopii sun kasvoille hyvin!!

 3. Kutri

  Heh, katsoin postaustasi pieneltä ruudulta ja näin ensin vain kuvan yläosan ilman tekstejä. Ajattelin, että nyt on Sanni tehnyt uuden aluevaltauksen kun on esiintynyt baletissa. Mutta kyseessä olikin vain meikki :-)

 4. Nunnu

  Wautsi mikä meikki!
  Ja onnittelut voittajille :)

 5. Minä vain

  Sulla on kyllä tosi kaunisluustoisen naama! :)

 6. milipili

  Vautsi!

 7. meow

  No johan on make uppi :D! Siisti ja jännä

 8. pualu

  Hieman hämmentävä oli tuo balettimaski. En ensin tajunnut, että se olet sinä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.