Karkkipäivä
Karkkipäivä

…ja voittaja on….

Hahaa, ammuin itseäni nilkkaan tuolla arvontasysteemillä. :D Ihan pieni homma oli tuossa vastausten lajittelussa ja oikein vastanneiden nimien kirjaamisessa tuplatiketteineen, sain siihen kulumaan kaksi iltaa.

Arvonta suoritettiin vanhalla kunnon ”vedä lappu piposta” -tekniikalla, ja voittajaksi punaisesta Hello Kitty -myssystä nousi nimimerkki Karo. Onnittelut! Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse.

Voittaja

Kulutin viikon ainoat vapaapäivät äidin luona hengaillessa enkä kirjoittanut yhtään riviä blogipostausta (öhm, vale – kirjoitinhan mä ne arvontakysymysten oikeat vastaukset, nojoo), ja koska tänäänkin menen töihin saatte vieläkin odotella postauksia. Mikäli kuitenkin kaipaatte jotain kosmeettista sunnuntailuettavaa, niin käykää vaikka lukaisemassa kirjoittamani juttu talvi-ihon hoidosta täältä. :)

Jospa sitä illalla olisi taas aikaa blogille.

Kommentit (9)

 1. Eeppi

  Heippa!

  Tuossa Indiedaysin sivuilla olevassa talvi-ihonhoito-tekstissäsi mainitset, että iho kannattaa suojata laskettelurinteessä ja hiihtoladulla ulkoiluvoiteella. Ennen kauden alkua yritin etsiä sopivaa voidetta, mutta mitään järkevän hintaista ei oikein löytynyt. Eli haussa on meikin alle soveltuva ihoa pakkaselta suojaava voide, osaisitko suositella jotain? Tähän asti olen luottanut kosteusvoiteen, meikinpohjustusvoiteen ja meikkivoiteen tuomaan suojaan. Nenä on paleltunut, eli ei tarpeeksi toimivaa. :/ Ja täällä on varmaan on muitakin ulkoilijoita, jotka kaipaisivat vinkkejä pakkaselta suojautumiseen. Lapsena kasvoille laitettiin Vitalista, mutta se ei houkuttele ja nykyään sitä ei kai edes suositella käytettäväksi.

  Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun uskaltaudun kommentoimaan, vaikka blogiasi on tullut seurattua jo pitemmän aikaa.

  • Sanni

   Moi Eeppi!

   Mun mielestä ei ole olemassa meikin alle sopivaa ulkoiluvoidetta. Kylmältä suojaavat voiteet ovat hyvin rasvaisia, ja niiden on tarkoituskin jättää iholle suojaava kalvo. Toki jonkun iholla vaseliinipitoinen ukoiluvoidekin voi imeytyä täysin, mutta useimpien iholla se varmaankin jättää sen verran tahmean pinnan ettei meikki levity päälle ihanteellisesti. Ei ainakaan puuterimainen meikkipohja.

   Hyviä rasvaisia suojaavia voiteita ovat mm. Dr. Hauschan Ruusuvoide, Clarinsin Hydra Quench Rich Cream ja Lancômen Nutrix.

  • Sanni

   On kyllä varsin ruma pullo.

 2. xxxc

  Pakkasvoiteita ei suositella nykyään ollenkaan, tai minkäänlaisia suojavoiteita. Ihon oma kosteus vaan saattaa jäätyä niiden tekemän kalvon alle. Puuterilla suositellaan nykyään suojaamaan ihoa kylmältä…

  • Sanni

   Tunnen tämän näkökannan, siitä on mm. Eero Lehmuskallio tehnyt väitöskirjankin. :) Olen silti itse sitä mieltä, että rasvainen voide suojaa ihoa paremmin kuin jos iho olisi täysin voitelematon. Enkä ole ihan yksin tämän mielipiteen kanssa. Esimerkiksi couperosasta kärsivät ihmiset saavat selvän avun ihon punoitusta vastaan käyttämällä kylmällä säällä suojaavia voiteita.

 3. MiNi

  Harmi ku ei onni potkassu, mutta onnea voittajalle!! =)

 4. Hilla

  Ollessani töissä Levillä meille kerrottiin kokeneiden moottorikelkkasafarioppaiden toimesta, että paras kikka -30 asteen pakkasessa on safaria vetäessä olla täysin luomu. Ei Vitalista, ei muita voiteita. Eikä varsinkaan saa pestä hampaita Megaraikastavalla hammastahnalla :D

  Kiitokset mahtavasta blogista, tänään on suunta tuhlaamaan vähätkin rahat kun pitää hankkia laatukamaa vuosijuhlien meikkiä varten. Olen saanut täältä tosi hyviä ideoita, kiitos siitä. Tulen lukemaan blogiasi jatkossakin, pidän kirjoitustyylistäsi.

 5. Nimetön

  :/ höhlä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.