Ja taas mennään..!

Nimittäin Kreikkaan. <3

Varasin juuri lennon Skavstasta Haniaan 10. syyskuuta. Viime syksyn reissulla heräsi kaipuu tehdä syksyisestä Kreikansaari-hyppelystä jokavuotinen traditio, ja kovasti yritän nyt lähteä tätä perinnettä luomaan. 4-5 viikkoa olisi tarkoitus Kreikassa taas pyrähdellä. Ja vielä tiukemmalla budjetilla kuin viime vuonna.

Lennän Ateenan sijaan Kreetan Haniaan ”hintaolosuhteiden pakosta”. Hintatilanne Ateenan lennoille on tänä vuonna ihan toinen kuin vuosi sitten, ja sama lento josta viime syyskuussa maksoin 80 euroa on nyt halvimmillaan 143 euroa. Muiden kuin Air Balticin lennot huitelevat lähempänä ja ylikin 200 euroa – ja tämä siis yhdensuuntaisesta lennosta. No thanks. Ryanairilla Ruotsin kautta lentäen menomatkalle tulee laivoineen ja busseineen hintaa 81 euroa. Ja pääsen suoraan saarille.

AamukahviNaxoksella

Suunnitelmissa on kohdata ensimmäisellä viikolla ystäväni Marianna jossain päin saaristoa ja sitten lähden seikkailemaan vielä tuntematonta reittiä. Uusia saaria olisi tietystikin kiva päästä koluamaan mutta toisaalta tekisi mieli moikata vanhojakin tuttuja kuten Parosta, Mykonosta, Syrosta ja ehkäpä sympaattista Karpathostakin. Symistä, Lassesta ja Pekasta puhumattakaan…! ^_^

Syksy kuluu sitten osittain Kreikka-merkeissä täällä Karkkipäivässä. Joko laitatte vedot vetämään pystynkö tällä kertaa pysymään erossa tiropita-piiraista..? ^_^

. . .

P.S. Puhuin äsken äitini kanssa puhelimessa ja huvitti hänen vilpitön valaistumisensa silmämeikinpohjustajan suhteen. :) Olenhan jo vuosia hänelle silmämeikin pohjustuksen tärkeydestä puhunut, mutta äiti ei ole koskaan hankkinut mitään tarkoitukseen sopivaa tuotetta ja alistunut kohtaloonsa –> luomivärit liuenneet lounaaseen mennessä. Kesällä annoin hänelle Lumenen silmämeikinpohjustajan, ja tuote on kaikesta päätellen muuttanut äidin meikkielämän. :D

”Sanni, siis minä en millään meinaa uskoa että tällä tosiaan luomiväri pysyy, ihan uskomaton tuote..!” ”Niin, niin äiti…. Mitäs minä olen sanonut.” ”Mutta kun minä en tajunnut ollenkaan että se on tosiaan NÄIN hyvä, oikeasti meikki pysyy iltaan saakka..!” ”Niin, äiti, tiedän…” ”Miten minä en ole aikaisemmin kuullut tällaisesta tuotteesta..?” ”Nnohh, äiti, olethan sinä kun minä olen aina puhunut pohjustajista…” ”Ei mutta en siltikään ymmärtänyt että ne on näin hyviä….!”

Ja hehkutus vain jatkui ja jatkui. Liikuttavia nuo 6-kymppiset myöhäisheräämisineen. <3

Kommentit (24)
  1. Oon niin kade! Itekkin haluaisin vaan reissata ja kiertää, mutta tällä raha tilanteella ei oikein reissata edes minibudjetilla… Mutta ihanaa matkaa! :)

  2. Hihhii, äidit <3 ihanaa, että toinen on niin tohkeissaan, ettei meinaa antaa suunvuoroa :D Itse olen patistanut äitiä ihonhoitorutiinien luomisen suhteen, äiti on liian vaatimaton eikä ole aiemmin oikein innostunut ihonhoidosta..näemme valitettavasti harvoin, mutta olen radikaalin muutoksen äidin ihossa, kun hän on aloittanut säännöllisen ihonhoidon. Ja jaksan siitä häntä muistuttaa, kun ei hän itse varmaan näe sitä eroa, minkä harvoin vieraileva läheinen huomaa :)

    Ja mäkin oon ehkä vähän kade, varsinkin kun mulla on pari kolme vuotta ollut pakkomielle Kreikkaa kohtaan, sellainen "olen turistina pelastamassa Kreikkaa talouskriisiltä"-matka on ollut jo tovin haaveissa..:D Mutta kiva kuitenkin päästä taas lukemaan sun matkajuttuja :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *