…ja sitten vähän meikkihömppää! :)

Jos ihmettelette miten mulla on aikaa tehdä reissussa näin tiheästi postauksia, niin syy on tällä hetkellä matkakassassa. ^_^ Olen jäljessä budjetistani enkä voi/halua mennä ulos iltaisin kun hyvä ruoka ja viini houkuttavat ja nyt täytyy hetki pitää kukkaron nyörit tiukemmalla. Niinpä olen tänäänkin (lue: lauantaina) viettänyt monta tuntia hotellissani huokaillen koneen äärellä.

(Keskellä päivää en sentään istu julkaisemassa blogijuttuja vaan tämä postaus on ajastettu ja samoilen tätä lukiessanne Kalymnoksen naapurisaarella Leroksella :)).

.

Syyskuun kastemeikki-postauksessa tutustuitte jo Jemma-lemppareihini eli voidemaiseen poskipunaan, kuultovoiteeseen ja kiiltopunaan.

Tässä vielä toisentyylinen Jemma-meikki sekä yleiskatsaus tähän minullekin aiemmin täysin tuntemattomaan sarjaan.

Jemma Kidd on brittiläinen ex-malli ja meikkitaiteilija joka, niin kuin moni muu tunnettu meikkitaiteilija, perusti nimensä ympärille oman meikkisarjan. Merkin koko nimi on Jemma Kidd Make Up School.

Maahantuojalta saamani viiden tuotteen näytesetin perusteella pidän meikkien laatua erinomaisena. Tykkään tuotteissa niiden järkevästä, yksinkertaisesta muotoilusta (pinta mm. on mattaista ”nahkeaa” muovia joka pitää tuotteet paremmin paikoillaan meikkipakissa ja hyppysissä) sekä Jemman maanläheisestä lähestymistavasta. Itse asiassa tunnistan itseäni Jemman tavassa kommunikoida asiakkailleen.

Joka tuotteen mukana seuraa pieni ”Make Up School” –lappunen, jossa Jemma kertoo hyvin tavismaisesti ja helppotajuisesti miten tuotetta kannattaa käyttää. Nimensä mukaisesti tuotteet muodostavat infoineen ”meikkikoulun”. Jemman kotisivulla on vielä lisää vinkkejä.

Eye Wardrobe Colour Quartet, sävy 01 Grey.

Tässä Jemma-meikissä olen käyttänyt Colour Quartet 01 Grey –palettia, Define Stay-Put-kynää ja Hi-Shine Hydrating Glosstick -punaa sävyssä Hibiscus.

.

Hi-Shine Glosstickit tekevät nimensä mukaisesti hyvin kiiltävää ja läpikuultavaa jälkeä. Koostumus on pehmeä ja huulirasvamainen ja puna tuoksuu tosi hyvälle. Aiemmassa dewy-meikissä taputtelin punan sormella jolloin sain vain aavistuksen sävyä, oikeastaan tykkään käyttää tätä Hibiscus-sävyä enemmän sillä tyylillä.

Tilasiko joku muuten sen Dewy Glow -highlighterin? Olisi kiva kuulla mitä olette tykänneet siitä!

Jemman meikkejä Suomessa saa CandyShop-nettikaupasta.

Kommentit (21)
 1. Pitkään on jo pitänyt kysellä yhtä juttua, mutta olen ajatellut, etten halua matkasi aikana häiritä. Mutta jos siellä on aikaa hengailla tuntikausia koneella, niin kai mä sitten kehtaan kysyä.. :D

  Olen käyttänyt kohta purkillisen Flow kosmetiikan mineraalipohjaa, ja nyt sen lähestyessä loppuaan pitäisi ostaa uusi. Haluaisin kokeilla Lily Lolon pohjaa (koska se on grammahinnaltaan halvempi, krhm, opiskelijabudjetti). Onko se Flow’n kanssa miten samanlainen peittoteholtaan? Flow ei ole paras mahdollinen melko rasvoittuvalle, epäpuhtaalle, pintakuivalle ja suurihuokoiselle iholleni, mutta toimii silti, kunhan jaksaa puuteroida ahkerasti.

  Entä tiedätkö, vastaako Flow’n Baby face -sävy yhtään LL:n Porcelainia? Baby face nimittäin alkaa näin rusketuksen kadottua olla lakanan sävyä vastaavalle iholleni liian tumma, mutta silti paras ikinä kokeilemani vaihtoehto! :D

  1. Kannattanee tilata näytteet vaaleista sävyistä (Porcelain & China Doll nyt ainakin) Lily Lolon omalta nettisivulta, ja jos oikea sävy löytyy, täysikokoinen kannattaa tilata feelunique.comista niin ei tule postikuluja.

  2. Onko se Flow’n kanssa miten samanlainen peittoteholtaan?

   Minusta Flow tuntui ehkä hitusen vähemmän peittävältä, mutta sainhan mä silläkin loppujen lopuksi ihan kunnon peiton aikaan.

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/07/29/flow-mineraalipohja/

   Entä tiedätkö, vastaako Flow’n Baby face -sävy yhtään LL:n Porcelainia?

   Valitettavasti en…. En ole testannut Flow’lta muita sävyjä kuin omistamani Peachin, ja muut sävyt näin vain ohimennen tehtaalla.

   Pitkään on jo pitänyt kysellä yhtä juttua, mutta olen ajatellut, etten halua matkasi aikana häiritä.

   Et häiritse ollenkaan, saa toki kysellä vaikka reissussa olenkin! :)

   1. Tänään olisi Lily Lololla ilmaiset postikulut, jos esim. näytteiden tilaus kiinostaa :)

 2. Moikka!

  Mä tilasin tuon tuotteen, ja olen käyttänyt sitä aivan kuten vinkkasit, Lorkun bb-voiteen kanssa :o) Tykkään tosi paljon tästä kombinaatiosta! Suurkiitokset vinkistä siis. Aiemmin käytin Lily Lolon mineraalipuuteria + satunnaisesti Lorkun pumppupullohohdetta sen alla (muistaakseni tämänkin vinkki on sinulta ;)), mutta nyt kokeilin tuota yhdistelmää Jemma-bb -setin jälkeen, ja kyllä Lily Lolon puuteri vaan tekee minut tunkkaisemman näköiseksi. Ekalla yhdistelmällä ihosta tulee niin ihanan kuulas ja hohtava, ja on kivaa olla töissäkin, kun ei ole järjettömän meikattu olo. Toki jos peliin vetäisee kunnon silmät, niin sitten on kyllä kiva laittaa tuota Lily Loloakin.

  Mä meinasin tilata tuon Jemman poskipunankin, mutta sitten arkailin kuitenkin… että miten tämmöinen vähän tumpelompi meikkaaja saisi sen levitettyä siististi? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *