Karkkipäivä
Karkkipäivä

IsaDora Spring Look

Jaksoin taas pitkästä aikaa mennä töihin tuntia ennen työvuoron alkua meikkaamaan. Tällä kertaa kohteena IsaDoran Fanciful -kevätlookki. Meikkipohjana testasin Clarinsin uutta Skin Illusion -meikkivoidetta, jonka vaalein sävy sai minut näyttämään kevyesti ruskettuneelta. :)

Springmakeup

.

IsaDoraSpringmakeup_face

Näytänpä mä happamalta tuossa ekassa kuvassa…

Silmämeikissä kaikki kolme kevätlookin sävyä; vihreä BonBon Mint luomen sisäpuolikkaalla, sininen Blue Sky luomen ulkopuolikkaalla ja liila Lilac Daydream luomivaossa ja kohti kulmaluuta nostettuna. Kulmaluulla korostuksena Max Factorin Modernist Pink. Kasvoilla Clarinsin Skin Illusion, sävy 104 Cream ja päällä kevyesti Clarinsin irtopuuteria. (Testaan Skin Illusionin vielä kunnolla viikon testiajolla.) Poskilla IsaDoran kevätlookin puikkoposkipuna, Glow Stick Blusher sävy Rose Bud.

Huulilla jo aiemmin hankkimani, ahkerassa käytössä ollut IsaDoran Jelly Kiss -huulipuna Lilac Tulle. Olen tykännyt siitä tosi paljon, koska sävy on niin herkku, mutta ikävä kyllä koostumus tuntuu huulilla kosteasta ulkonäöstään huolimatta kuivattavalta.

IsaDoraSpringEyeShadows

Pastelliset Fanciful-luomivärit ovat kuin suoraan toissakevään Blooming Spring -paletin väriteemasta. BonBon Mint on mielestäni sävyistä kaunein ja pigmenttisin.

IsaDoraSpringMakeUp

Tutunnäköinen meikki… tätä sävyasettelua olen tainnut käyttää useasti aiemminkin. Rajaus tehty IsaDoran ohutkärkisellä Fine Liner Eye Stylo -tussilla.

IsaDoraSpringMakeupFace

Täytyy sanoa että tykkäsin kokonaisuudesta kovasti. Huulien Lilac Tulle mätsäsi täydellisesti silmämeikin Lilac Daydreamiin. Skin Illusion -ihossakaan ei ole valittamista. :)

Kommentit (37)

 1. Tuhkimo76

  Dr Haushkalta on tullut uusi keväinen luomiväripaletti. Olisi mielenkiintoista nähdä sillä tehty meikki.

  • Sanni

   On tehty jo ja kuvat odottavat vain postausta. :)

 2. Tiiu

  Miten kaunis meikki! Luomivärien sävyt ovat kyllä mahtavan ihanat ja keväiset.

 3. Tiia

  Innostuin tästä uudesta Isadoran sarjasta kun bongasin tuon taivaansinisen Kauneus ja Terveys-lehdestä. Löysin kyseiset napit mutta ostinkin Max Factorin Pajama Party-trion. Likimain samat sävyt, koostumus on melko erilainen. :)

 4. MouMou

  Nätti sävy tuossa meikkipohjassa kyllä.:)

 5. Minna

  Ihanan ranskanpastillinen silmämeikki! (onko tuommosta sanaa olemassakaan?) :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.