IsaDora Spring Look

Jaksoin taas pitkästä aikaa mennä töihin tuntia ennen työvuoron alkua meikkaamaan. Tällä kertaa kohteena IsaDoran Fanciful -kevätlookki. Meikkipohjana testasin Clarinsin uutta Skin Illusion -meikkivoidetta, jonka vaalein sävy sai minut näyttämään kevyesti ruskettuneelta. :)

Springmakeup

.

IsaDoraSpringmakeup_face

Näytänpä mä happamalta tuossa ekassa kuvassa…

Silmämeikissä kaikki kolme kevätlookin sävyä; vihreä BonBon Mint luomen sisäpuolikkaalla, sininen Blue Sky luomen ulkopuolikkaalla ja liila Lilac Daydream luomivaossa ja kohti kulmaluuta nostettuna. Kulmaluulla korostuksena Max Factorin Modernist Pink. Kasvoilla Clarinsin Skin Illusion, sävy 104 Cream ja päällä kevyesti Clarinsin irtopuuteria. (Testaan Skin Illusionin vielä kunnolla viikon testiajolla.) Poskilla IsaDoran kevätlookin puikkoposkipuna, Glow Stick Blusher sävy Rose Bud.

Huulilla jo aiemmin hankkimani, ahkerassa käytössä ollut IsaDoran Jelly Kiss -huulipuna Lilac Tulle. Olen tykännyt siitä tosi paljon, koska sävy on niin herkku, mutta ikävä kyllä koostumus tuntuu huulilla kosteasta ulkonäöstään huolimatta kuivattavalta.

IsaDoraSpringEyeShadows

Pastelliset Fanciful-luomivärit ovat kuin suoraan toissakevään Blooming Spring -paletin väriteemasta. BonBon Mint on mielestäni sävyistä kaunein ja pigmenttisin.

IsaDoraSpringMakeUp

Tutunnäköinen meikki… tätä sävyasettelua olen tainnut käyttää useasti aiemminkin. Rajaus tehty IsaDoran ohutkärkisellä Fine Liner Eye Stylo -tussilla.

IsaDoraSpringMakeupFace

Täytyy sanoa että tykkäsin kokonaisuudesta kovasti. Huulien Lilac Tulle mätsäsi täydellisesti silmämeikin Lilac Daydreamiin. Skin Illusion -ihossakaan ei ole valittamista. :)

Kommentit (37)
  1. Ihanan keväisä ja hempeä väricombo =)

  2. Ihana meikki, ei voi muuta kuin taas ihastella. Lilac Tulle on mahtavan näköinen huulilla. Sopii sinulle kuin nenä päähän :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *