Karkkipäivä
Karkkipäivä

IsaDora Paradox-look + swatches

Esittelyssä IsaDoran tummanpuhuva syyslookki; Paradox.

     

Oikeassa silmässä (tai teistä katsottuna vasemmalla puolella) siniharmaalla Paradox-paletilla tehty meikki, vasemmassa silmässä punertavan ruskea Brown Patina -meikki. Huulilla lookin Femme Fatale -huulipuna. Meikkipohja Clarinsin Everlasting-meikkipuuterilla ja poskipunana Lily Lolon Ooh La La.

Kuva: Julia Vuori

.

Lookissa on kolme mattahuulipunaa. Koostumus tuntui huulillani liian kuivalta, vaikka jälki kaunista onkin. En usko että pystyisin näitä käyttämään, ainakaan ilman runsasta kiiltokerrosta päällä (ja siinähän menisi koko mattapunan idea).

Femme Fatale.

Silmät rajattu lookin Twist-Up Metallic -kynillä jotka jättävät melkein kostean näköisen, todella metallisen ja kimaltavan jäljen. Upeat kynät!

Ruskean paletin vaalea kimallesävy on todella heikkopigmenttinen, sillä on ilmeisesti tarkoitus tuoda meikkiin lähinnä kimallusta. Muut sävyt todella runsaspigmenttisiä.

Rajauksena Dark Brown -kynä.

Musta sävy näyttää livenä mustemmalle mitä  kuvassa.

.

Paradox-paletti on näistä kahdesta suosikkini. Nuo keskimmäiset sävyt, sinihopea ja kimalleharmaa ovat todella kauniit, ja ne ottaisin mielelläni omana duonaan. Tumma mattasävy on paletin heikkopigmenttisin eikä levity yhtä kauniisti kuin muut sävyt.

Rajauksena Deep Black -kynä, tosin sen päälle on vedetty paletin sävyjä niin näyttää kuvassa enemmänkin harmaalta.

…kauhea tuo mun terävä kulmaluun reuna… :/

Mitäs tykkäätte Paradoxista? Ja kumpi puoli on parempi?

Kommentit (28)

 1. Jonttu

  Sinun blogissasi on kyllä aivan mahtavaa huumoria (niin kuin nyt tässä tuo aasin puhekuplan sisältö).

  • Sanni

   :)

   Julia Vuori on parhautta..!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.