Karkkipäivä
Karkkipäivä

IsaDora Greens & MAC Humid

Eilisen vihreä meikki. Käyttäisin vihreää paljon enemmän ellei se olisi niin hankala sävy minulle. Se ei oikein sovi väritykseeni eikä minulla ole vihreitä vaatteitakaan. Vihreän meikin kanssa yritän aina pukeutua mustaan, vaikka muuten en juuri piittaakaan siitä sointuvatko meikki ja vaatteet yhteen. Jotenkin juuri vihreä on kuitenkin sellainen meikkisävy, että se näyttää kaikkein oudoimmalle jos vaatteiden sävy on jostain muusta väriperheestä (minulla usein violettia).


Meikkiin käytetty:
* Yves Rocher Huurteinen Vihreä
* IsaDora Blooming Spring
* IsaDora Delirious
* MAC Humid
* L’oreal Golden Green
* Urban Decay 24/7-kynä Zero
* Max Factor False Lash Effect (ketä kiinnostaa kun ripseni ovat aina samannäköiset? :P)


Silmän pohjustus Yves Rocherin vaalealla helmiäisvihreällä puikkoluomivärillä, sävy Huurteinen Vihreä (tuo sävyt todella kirkkaasti esiin). Sisänurkassa vaaleaa vihreää Blooming Spring -paletista ja keskellä kirkkaan vihreää Delirious-paletista. Ulkonurkassa metsänvihreä Humid ja kulmaluulla kalpeaa vedenvihreää Golden Green -paletista. Yläluomen rajaus Zero.

Samantyylinen meikki esiteltiin tässä postauksessa, jossa Delirious-vihreän sijalla oli MAC Shimmermoss.

Huomiseksi ja viikonlopun kunniaksi on taas tiedossa bilemeikkitutorial!

Kommentit (4)

 1. Panda

  Ihana tuo liikkuvalla luomella oleva vihreä <3.

  Oletko laittamassa bilemeikin kanssa irtoripsiä? Tai oletko käyttänyt/kokeillut koskaan sellaisia irtoripsiä mitkä myydään "yksittäisinä" ja niitä voi lisätä haluamiin kohtiin? Niitä saa esim. Seppälästä.

  Haluaisin joskus kokeilla bilemeikin kanssa irtoräpsyttimiä (sellaisia yksittäisiä laittaisin "ulkokulmaan"), mutta ai että kun joku voisi laittaa ne puolestani >:I.

 2. Inkivääri

  Panda – olen kokeillut yksittäisiä irtoripsiä, viimeksi niitä oli muutama kappale ulkonurkissa tässä bilemeikkipostauksessa:

  http://eyelovemornings.blogspot.com/2009/08/turkoosia-ja-siniviolettia.html

  Pitäisi jaksaa liimailla noita useammin, mutta se tuppaa unohtumaan kun en ole vielä rutinoitunut noiden käytössä. Huomisestakin tutorialista ne puuttuu, vaikka loistavasti olisivat sinne sopineet.

  Irtoripsitupsuja saa muuten helposti myös leikkaamalla pätkiä kokonaisesta irtoripsirivistä. Niin mä oon tehnyt. :)

 3. milipili

  Nätti on vihreä. Miksei se kävisi lilan paidan kanssa? Ainakin meikissä käyvät yksiin.

  Mää en koskaan mieti mitä laitan päälleni ennenkuin meikkaan…pitäisköhän?

  ps. Mul on Milleniumin kolmos kausi dvdllä. Molemmat ollaan kuunneltu samaa musaakin.

 4. Inkivääri

  mili – mä en tiedä, siis meikissähän liila + vihreä on <3, mutta jos päällä on jotain liilaa ja silmissä vihreää niin se näyttää vaan liian levottomalta. Etenkään tällainen kirkas vihreä ei oikein sovi minkään kanssa. (Ja silti niitä meikkejä vaan tekee.. :P)

  Mä oon kattomassa Millenniumin 2-kautta. Brings back memories… ja hei, älysin muuten vasta myöhemmin että tuo Billy Idolin biisihän sopii aika hyvin teemaksi tähän blogiin, mähän olen täällä niinkuin "silmät ilman kasvoja"… ^__^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.