Karkkipäivä
Karkkipäivä

IsaDora Delirious

Delirious on IsaDoran värikäs kesäpaletti, joka jatkaa siitä mihin kevään pastellinen Blooming Spring jäi. Paletissa on ihanan iisi keltainen, hento vaaleanpunainen, perusturkoosi, kirkas kesäinen vihreä ja harmaanruskea. Kolme sävyistä mukailee kevätpalettia, ja ensin olin hieman epäluuloinen sen suhteen tarvitsisinko toista lähes samanlaista palettia. Yhteiset värit vihreä, vaaleanpunainen ja ruskea ovat loppupeleissä kuitenkin sen verran erilaiset että kummankin paletin omistaminen on ihan perusteltua – ainakin meille hurahtaneille. ^__^ (Ihmettelen silti miksei IsaDora voinut valita kesäpalettiin täysin eri värejä.)
En ole ehtinyt/muistanut tehdä tällä kertaa meikin värikaaviota, mutta kuvista näkee mielestäni selvästi missä mitäkin sävyä on. Olen tähän mennessä tehnyt paletilla kolme erilaista kaikki sävyt kattavaa meikkiä, ja tässä tulee nyt niistä ensimmäinen.
Ilman rajausta ja ripsiväriä.


Vihreää sisänurkassa, keltaista ylempänä sisänurkassa, turkoosia luomen keskellä, ruskeaa ulkonurkassa ja vaaleanpunaista kevyesti luomivaon yläpuolella kulmaluulle saakka.

Oikeesti katsokaa noita mun säälittäviä haivenia jotka yrittävät mennä ripsistä..! Mulla on erittäin, erittäin harvat ja hennot ripset joista on välillä mahdoton saada mitään muuta kuin sekainen risuaita. Pitäisi opetella käyttämään irtoripsiä…


Rajaukseksi laitoin vain hyvin ohuelti mustaa luomiväriä.

Delirious ei loppujen lopuksi ole mitenkään hurjan kirkas paletti, vaikka sävyt ovatkin ihan mukavan pigmenttisiä. Koostumus on hieman kovempi kuin Blooming Springissä ja Deliriousin sävyissä on vähemmän helmiäistä. Tykkään paletista kyllä kovasti ja se menee trooppisesta värikoktailistaan huolimatta ihan arkimeikkinä. Nämä viiden sävyn paletit tuntuvat kaiken kaikkiaan paljon laadukkaammilta kuin IsaDoran muut luomivärit ja allekirjoittanut ainakin pohtii ihan tosissaan että onko näitä edes tehty samalla tehtaalla…. Lisää viisikkoja kiitos, IsaDora!

P.S. Olen huomenna menossa Faith No Moren keikalle enkä ole vieläkään päättänyt minkänäköisellä meikillä haluan huutaa ”Dooooon’t look at me I’m ugly in the morning!”. :) Olen konserttireissussa kaksi päivää ja seuraava postaus tulee perjantaina. Nähdään Kaisaniemessä!

Kommentit (10)

 1. Nea/ Fashioned in Finland

  IHANA :D Ja mitä väliä ripsillä, kun on noin nätit silmät!

 2. tinkerbell

  Tuli näitä sun upeita luomuksia kattellessa mieleen, että pystyisitkö toteuttamaan silmämeikin käyttämällä vain mustaa ja valkoista? (Tyyliin Cruella De Vil 101 dalmatialaisesta)
  Mielenkiinnolla odottelen! :)

 3. Charming nails

  Kummasta paletista tykkäät enemmän? Oletko kokeillut värillisten pohjustajien kanssa?
  Mulle tulee tämä Delirious ja harkitsen ostanko Bloomingia. Tavallaan en tarvitsisi kahta samanlaista ja mitä olet mieltä, onko Blooming mulle turhan vaalea?

  Ihanan meikin olet saanut aikaan, värien yhdistely on niin kekseliästä :)

 4. Inkivääri

  Nea – olen silmistäni hieman eri mieltä mutta kiitos kuitenkin :)

  tinkerbell – hyvä idea! Toteutan haasteen pikimmiten! Ja tervetuloa lukijaksi! :)

  CN – tykkään enemmän Bloomingista. Koostumus on aavistuksen parempi, ja sävyt on helpompia käyttää. En ole vielä kokeillut Deliriousta värillisen pohjustajan kanssa. Sanoisin kyllä että Blooming Spring on sun tyyliin liian vaalea, sähän tykkäät kontrastista ja sitä ei BS:lla saa.

  Kohta ollaan lähdössä keikalle, oon ihan fiiliksissä…. jeeee…. Ja meikiksi päätyi sitten MAC Clarity.

 5. Nea/ Fashioned in Finland

  Olen myös Bloomingia miettinyt mutta Charmingin tavoin vaaleus pohdituttaa… Toisaalta tuo voisi olla todella helppo paletti ja koostumus tuntuu tosiaan sametin pehmeältä. Olisikos tuo minulle sopiva kuitenkin, Invikääri? :D

  Minäkään en sitä Charmigilla kyllä näe, liian pliisu! Toisaalta osana meikkiä voisi olla tosi nätti :)

 6. milipili

  Näyttää niin hempeälle, mää oon saanut vain jestas sillä on luomiväriä!!-efektin aikaiseksi.

 7. Inkivääri

  Nea – kyllä mä voisin ihan hyvin sulla kuvitella noita Bloomingin sävyjä. Toisaalta sulta kyllä varmaan jo löytyy vastaavat miljoonien mineraalisävyjesi joukosta…. ;) Mutta tuo Blooming Spring on oikeasti mun tän hetken suosikkipaletti, voisin käyttää sitä vaikka joka päivä kuten tuossa jo aiemmin totesin. Ne sävyt on vaan niin hirveän nätit ja niillä saa nopeasti turhempia miettimättä arkimeikin, joka kuitenkaan ei ole sellainen perusbeige.

  Milipili – minusta tuo Delirious oli kaikenkaikkiaan paljon "kiltimpi" paletti mitä luulin, ei nuo värit mun mielestä ole niin kovin kirkkaita. Koostumus on sen verran kova että sävyt levittyy aika miedosti ja täytyy kerrostaa jos haluaa enemmän poweria.

 8. Beauty Babe

  Kivan meikin olet tehnyt Deliriousilla! :)

  Nämä Isadoran uudet paletit ovat ihania, mulla on ostoslistalla Blooming Spring koska sen sävyt tuntuu just mulle sopivilta. Kiva kuulla, että se on hyvälaatuinen paletti.

 9. twihead

  Myydäänkö tätä palettia enää?
  Itse olen kaupassa törmäillyt enää vain tuohon Blooming Springiin ja pariin muuhun ”tylsempään” ruskeaan palettiin… :D

  • Sanni

   Ei myydä, oli ainoastaan kausipaletti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.