Karkkipäivä
Karkkipäivä

IsaDora Blooming SpringOlen aikamoisen ihastunut IsaDoran kevätlookin luomiväripalettiin. Blooming Spring -kvintetti tarjoilee neljä kappaletta ihania pastellisävyjä; huurteinen liila, pistaasinvihreä, heleä persikka ja hattaravaaleanpunainen. Paletin viides sävy on pronssinen ruskea joka yllättäen menee oikein kivasti noiden hempeiden sävyjen seurassa. Inkivääri tykkää! Tässä muutama versio jossa olen käyttänyt paletin kaikkia viittä sävyä. (Lukuunottamatta ruskeasilmäisen kaverini meikkiä jossa en käyttänyt persikkaa.)

Eilisissä vappubileissä bongasin upean silmämeikin enkä voinut olla kysymättä saisinko kuvata sen blogiini. Ja sainhan minä! :) Kuvien laatu ei ole paras mahdollinen koska mukana oli mieheni pokkari jota en niin osaa käyttää, mutta saatte varmaan jonkinlaisen kuvan hienoista varjostuksista.


Kommentit (4)

 1. Charming nails

  Ihana tuo bongattu meikki! Vahvat varjostukset mutta todella hyvin tehty. Itsekin voisin laittaa bileisiin.
  Tänään ostoksilla ollessani piti kiertää tuo Isadoran paletti ettei se ”vahingossa” lähde mukaan. Olin tuhlannut jo ihan tarpeeksi. Sinä teet vaan niin ihania meikkejä sillä, pastellisävyt on kuin karkkeja.
  Tuo ruskea sävy kyllä käy kivasti alaluomelle tai ulkonurkkaan siipimäisesti :)

 2. Anonymous

  Kauniita meikkejä tolla Isadoran paletilla, varsinkin ylempi. Hauska idea että paparazzaat muidenkin meikkejä :)

 3. milipili

  Tosi kiva paletti tuo Spring Bloom, onneksi ostin! =)

 4. Vici

  Noi värit sopii sulle tosi hyvin. :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.