Karkkipäivä
Karkkipäivä

Intohimoista makadamiaa ja kivoja uutuuksia

Toiset meistä ovat aivan heikkona tuoksuviin vartalotuotteisiin. Suihku- ja rasvailurutiinista saa itselleen pienen hemmotteluhetken kun tuotteiden tuoksua oikein odottaa..! :)

Itse kuulun niihin, jotka ennen luonnonkosmetiikkaan siirtymistä eivät kiinnittäneet vartalotuotteen tuoksuun sen kummempaa huomiota. Ihan kiva jos se suihkugeeli on hedelmäinen, mutta etenkin kropparasvoissa käytin lähes tuoksuttomia perusvoiteita. Sitten tulivat Anne Lind ja Lavera ja kaikki muuttui (haha, meikä osaa dramatisoida ihon kosteutuksenkin..! ^_^).

LaveraMacadamiaPassion

Sain Laveralta keväällä aivan ihanan Macadamia Passion -tuoteduon; vartalovoin ja ”cream oil” -suihkuvaahdon. Ja juuri nyt en meinaa malttaa odottaa että pääsen taas tuon kaksikon luokse kotiin (ja onhan sitä miestäkin ihan kiva nähdä pitkästä aikaa). Juuri nyt Macadamia Passionin kaltaiset tuotteet ovat sitä, minkä perään kuivunut ihoni huutaa.

Normaalisti vartalovoi on minulle liian tuhtia kamaa eikä oikein meinaa imeytyä (käytän aina emulsiokoostumusta), mutta nyt rasvaisempi kosteutus tulee tarpeeseen. Jopa Nivea Cremenkin jäljiltä iho on aamuisin sen näköinen että ”tarttis saada lisää ravintoa”.

Macadamia -suihkugeelikin on täyteläistä; se sisältää triglyseridejä ja makadamiaöljyä. (Laveran muut suihkugeelit eivät sisällä öljyjä.)

Ja tuoksu… En tiedä miltä makadamiapähkinä tuoksuu luonnossa, mutta Laveran Macadamia-tuotteissa on aivan pyörryttävän herkullinen, makea tuoksu. Ei karkkimaisen imelä, mutta sellainen pähkinäisen lämmin ja makea kuitenkin.

Macadamia Passion -tuotteet lanseerattiin ensin vain kausituotteena viime jouluna (siitä tuo Limited Edition -teksti), mutta ne jätettiin pysyvään valikoimaan suosion myötä.

Valitsetteko te vartalotuotteenne tuoksun perusteella?

* * *

Sitten en malta olla mainitsematta Laveran uudistuneesta hiustuotelinjasta, joka pitäisi ennakkotietojen mukaan esitellä tulevana viikonloppuna I Love Me – messuilla, mutta tuotteista ei ole valitettavasti vielä edes saatavilla pressikuvia. Minulla on vain tuollainen suttuinen kuvakaappaus tukuille menneestä tiedotteesta.

Lavera_HairPro_uutuudet

Uudistuneessa linjassa formuloinnit on päivitetty ja Hair Pro -nimeä kantava linja on nyt myös sertifioitu. Laveran aiemmat hiustuotteethan eivät olleet sertifioituja sillä ne sisälsivät muutamia synteettisiä ainesosia. Suurena hiustuote”bimbona” odotan innolla että pääsen kokeilemaan uusia koostumuksia! Voi kunpa Mango -hoitoaine olisi pysynyt yhtä loistavana kuin vanha versio…!

Vielä sokerina pohjalla pieni ”tiiseri”…. Laveran uudistuvat meikit!

Sain meikkejä testiin alkusyksystä ja meinasin poksahtaa halusta päästä HETI intoilemaan teille niiden laadusta, mutta koska julkaisupäivämäärää ei oltu lyöty lukkoon (eikä sitä ilmeisesti edelleenkään tiedetä..?), en saanut edes laittaa kuvaa tuotteista. Mutta nyt huomasin, että Laveran Englannin sivuilla on tuo allaoleva kuva ja tieto ”coming soon”, niin kai minäkin saan sen tänne laittaa! :D Julkista tietoahan tuo on kuitenkin! ^_^

Lavera_meikkiuutuudet

Useimmiten testiin saapunut tuote saa odottaa pitkänkin tovin blogiin pääsyä, sillä tuotejonoa tosiaan riittää, mutta välillä joku tuote aikaansaa välittömän ”tää on pakko päästä jakamaan heti!” -tunteen. Pikkuisen harmitti kun näiden meikkien kohdalla piti pitää ”mölyt mahassa”. :)

No, toivottavasti julkaisuajankohta vahvistuu pian ja pääsen esittelemään nämä ihanuudet teille perusteellisesti!

Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille!

Itselläni on illalla edessä paluu saarille, tarkemmin sanottuna Rhodokselle josta lentoni lähtee lauantaina.

Kommentit (46)

 1. Eeppi

  Taitaa olla nuo Macadamiat sellaisia, joita juuri nyt iholleni kaipaan. Kuiva sisäilma ja entistä kylmempi ulkoilma tekee ihosta melko kuivan. Siitäpä tuli mieleeni, että ehkä joku muukin kaipaisi vinkkejä talvikosmetiikan hankkimiseen. Tuntuu, että ostan joka syksy ne samat puhdistusaineet ja kosteusvoiteet ja kaipaisin jotain uutta. Joten postaustoive olisi, kosteuttavia tuotteita talveksi :)

  • Sanni

   Laitetaan korvan taakse, kiitos hyvästä juttuvinkistä! :)

 2. Herttarouva

  Muun muassa the body shopin kookos- vartalovoissa on jumalaisen herkullinen tuoksu. Nuuskuttelen itseäni vielä pitkään aamupäivällä aamurasvauksen jälkeen. :)

  • Sanni

   Kookos on kyllä vartalotuotetuoksujen aatelia…! :)

 3. JonnaH.

  Laveran Macadamia & passion tuotteet ovat ihania! Joskus tykkään hajuista, joskus kaipaan täydellisen tuoksutonta vaihtoehtoa. Riippuu aina tilanteesta ja fiiliksestä.

 4. Vee

  Nuo Laveran meikit ovat olleet myynnissä saksalaisissa nettikaupoissa muistaakseni ihan kesän alusta asti. Eri maissa julkaisuajankohta toki vaihtelee, ikävä kyllä… Monta kuukautta olen ehtinyt kuolata noiden perään ja yrittänyt hillitä itseäni, mutta en ehkä enää kestä jos julkaiset niistä ylistävän arvion :P

  • Sanni

   Nuo Laveran meikit ovat olleet myynnissä saksalaisissa nettikaupoissa muistaakseni ihan kesän alusta asti.

   Okei…. onpas jännä… kun minun annettiin ymmärtää että niitä ei ole julkaistu vielä missään. No, saksalaisilla on asiat paremmin! ^_^

 5. NG

  YR:n suihkugeeli Macadamia ainakin tuoksuu herkulta, lieneekö samantyyppinen hajuste kyseessä?

  • Sanni

   Tarkoitatko sitä YR:n ekosertifioitua Macadamiaa? Minusta siinä on miedompi tuoksu kuin Laverassa.

   • NG

    Mulla on sellainen kuin Jardins du Monde Macadamia from Gutemala, ei mainita ekosertifioinnista mitään…

    • Sanni

     Okei… YR:llä on (tai ainakin oli..) kolme ECOCERT-sertifioitua suihkugeeliä tuossa Jardins du Monde -sarjassa, ainakin ne purkit on/oli samanmuotoisia kuin perus-Jardinit.

 6. Mari

  Hei,

  Kiitos erittäin hyvästä blogistasi. Olen vieraillut täällä vasta parisen viikkoa mutta jäänyt pahasti koukkuun. Blogisi on erittäin laadukas ja mielenkiintoinen. Itse en ole asiantuntija kosmetiikka asioissa mutta mielenkiintoa ja innostusta löytyy. Käytän mielellään myös luonnonkosmetiikkaa ja suosikkimerkkini on juuri tuo Lavera. Haluaisin kysyä sinulta vielä Laveran incistä, onko se miten ”ihanteellinen”. Siinä olisikin postaustoive, incin-lukuohjeet. :) kiinnostaisi myös oletko koskaan kokeillut islantilaista Bioeffect Egf seerumia ja mitä mieltä olit tuotteesta? Senhän luvataan tekevän ihmeitä! Terveiset täältä Islannista ja vielä kerran kiitokset laadukkaasta blogista!

  Mari

  • mi

   Komppaa Maria ja incin lukuohje postaus ois aika hyvä! :)

  • Sanni

   Kiitos kommentistasi Mari :) Onpa kivaa että olet löytänyt lukijaksi! :)

   Incien ”ihanteellisuus on kiinni siitä mitä kuluttaja tuotteeltaan haluaa. Jos arvostaa luonnollisuutta ja ympäristöystävällisyyttä, ovat Laveran incit toki mitä ihanteellisimmat. :) Lavera on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa eli täyttää NaTruen (yksi sertifiointiorganisaatioista) vaatimukset. Tällöin voi luottaa siihen että raaka-aineet ovat lähes 100-prosenttisesti luonnosta eli ainakin minun mittapuullani ”ihanteellisia”. (Sertifiointitahot hyväksyvät tiettyjä harvoja synteettisiä yhdisteitä, esim. joitain säilöntäaineita, siitä tuo ”lähes 100-prosenttisesti”).

   Incin lukuohjeet on hyvä postausehdotus, mutta pelkäänpä että vähän liian laaja… En tiedä osaisinko tiivistää sitä oleellisinta..? :D ;) En myöskään ole inceissä asiantuntija ihan mielettömän isolla A:lla, siihen titteliin vaadittaisiin enemmän koulutusta kuin mulla, joten siksikin vähän arveluttaisi lähteä ”pätemään” asiassa. Toki tunnen ainesosia ja osaan lukea inciä perus-pirkkoa paremmin. ;) Täytyy miettiä asiaa.

   oletko koskaan kokeillut islantilaista Bioeffect Egf seerumia

   Joudun tunnustamaan että ihan tuntematon tuote minulle. :/

   Ihanaa syksyn jatkoa sinulle sinne Islantiin! Ja voi kun minäkin joku päivä pääsisin sinne..! ^_^ Ollut ”TO GO” -listalla puolet elämästäni.

   • Nimetön

    siihen postaukseenhan voisi siis tiivistetysti laittaa esim. miten tunnistaa yleisimmät aineet mitä osa kosmetiikan käyttäjistä haluavat vältellä, yleisimmin käytössä olevat ns ”hyvät” ainesosat. sillä tavalla yleistettynä koko postaus. :D

   • Jonttu

    Miltä muuten tuntuivat nuo incit silloin, kun et vielä osannut lukea niitä? Tarkoitan, että koitko esim. ennen kouluun menoa, että niiden kanssa on varmaan vaativa urakka edessä vai oliko mielenkiinto jo silloin tosi suurta? Itse vain tällaisena hiustenhalkojana koen laajojen ja vaikeasti hallittavien kokonaisuuksien opettelemisen jotenkin hyvin stressaavana asiana.

    • Sanni

     Olin opiskellut incien tulkintaa omatoimisesti jo parin vuoden ajan kouluun mennessäni, ja moni perusjuttu oli jo hallussa :) Eli urakka ei tuntunut oikeastaan lainkaan vaativalta, vain hurjan mielenkiintoiselta :)

 7. Nimetön

  Saksalaisissa luomunettikaupoissa on jo tovin ollut uudistuneita Laveran meikkejä myynnissä. Meinasin tilata tuon hohtobronzerin, mutta ajattelin, että odotanpa ensin Sanni arviota tuotteesta :)

  • Sanni

   mutta ajattelin, että odotanpa ensin Sanni arviota tuotteesta :)

   Hih, mukava kuulla ^_^ Toivottavasti saan pian ”luvan” kertoa tuotteista. :D

 8. Veppe

  Mä kokeilin Macadamia Passion -vartalovoita viime talvena, mutta minulla se ärsytti ihoa. Riskillä kokeilinkin, kun olen pähkinäallergikko, mutta en uskonut sen ulkoisesti haittaavan. En toki tiedä vieläkään, miksi se ärsytti, mutta vältän moisia kokeiluja jatkossa. Muutoin oikein mukavan oloinen tuote, kiva koostumus ja tuoksukaan ei ollut mikään overkill.

  Nuo uudet hiustuotteet ovat olleet inceineen nähtävissä Laveran saksalaisilla verkkosivuilla kesästä asti. Jos joku haluaa vertailla, tässä olisi vanhan Mango Milk -hoitiksen inci:

  Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Stearamidopropyl Dimethylamine, Sodium Lactate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Lauroyl Sarcosine, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Biotin, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Sodium Hyaluronate, Tartaric Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum), Limonene.

  Ja se tuon korvaava Color Glanz -hoitis on tällainen:

  Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil, Alcohol, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Isoamyl Laurate, Lauryl Laurate, Lauryl Glucoside, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Mangifera Incida (Mango) Fruit Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Avena Sativa (Oat) Straw Extract, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Sodium PCA, PCA Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Dehydroxanthan Gum, Potassium Cetyl Phosphate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Citral, Citronellol.

  Tuo stearamidopropyl dimethylamine, jota Mango Milkissä oli runsaasti, on niin tehokkaasti ”paikkaavaa” ja silottavaa, että en usko uuden version olevan siinä mielessä ihan yhtä tehokasta. Luulisin siis tuntuman olevan erilainen, mutta ei kai sertifioitua sarjaa käyttävä odotakaan ihan synteettisiä silottajia vastaavaa tulosta. Varmaan ihan hyvä hoitis tuo uusikin luonnonmukaisen ystäville.

  • Sanni

   Tuo stearamidopropyl dimethylamine, jota Mango Milkissä oli runsaasti, on niin tehokkaasti “paikkaavaa” ja silottavaa, että en usko uuden version olevan siinä mielessä ihan yhtä tehokasta.

   Sitä mäkin vähän pelkään, mutta pidän silti sormet ristissä…! Ihan vain Sanctumin hoitiksen takia uskallan luottaa, että luonnollisilla, sertifioiduillakin ainesosilla ON mahdollista saavuttaa lähes synteettisten silottajien kaltainen tulos! :) Jos Sanctum pystyi siihen, miksi ei joku toinenkin pulju? :)

   (OT – vähänkö rasittavaa yrittää vastata kommentteihin täällä laivalla kun nettiyhteys katkeaa suunnilleen 7 minuutin välein…. Ja juuri kun olet saanut vastauksen valmiiksi se ei tietenkään lähde minnekään ja saat odotella parhaillaan 15 minuuttia että yheteys palaa…)

  • Sanni

   Tuo stearamidopropyl dimethylamine, jota Mango Milkissä oli runsaasti, on niin tehokkaasti “paikkaavaa” ja silottavaa, että en usko uuden version olevan siinä mielessä ihan yhtä tehokasta.

   Sitä mäkin vähän pelkään, mutta pidän silti sormet ristissä…! Ihan vain Sanctumin hoitiksen takia uskallan luottaa, että luonnollisilla, sertifioiduillakin ainesosilla ON mahdollista saavuttaa lähes synteettisten silottajien kaltainen tulos! :) Jos Sanctum pystyi siihen, miksi ei joku toinenkin pulju? :)

   (OT – vähänkö rasittavaa yrittää vastata kommentteihin täällä laivalla kun nettiyhteys katkeaa suunnilleen 7 minuutin välein…. Ja juuri kun olet saanut vastauksen valmiiksi se ei tietenkään lähde minnekään ja saat odotella parhaillaan 15 minuuttia että yheteys palaa… Esim JUURI tämänkin kommentin kohdalla tuli tällä nimenomaisella sekunnilla ”BAD GATEWAY502” -herja ja saan varmaan hakata ”vastaa”-painiketta hyvän aikaa ennenkuin viesti lähtee minnekään… huokaus)

 9. Pihla S.G

  Jos tuoksu ei ole liian pistävä, niin ostan tuotteen. Joskus nimittäin tuntuu, että saan päänsäryn liian pistävistä tuoksuista. Olen rakastunut kaikkiin sitrus-, kukkais-, pähkinätuoksuihin :) Myös tuoksuttomat vartalotuotteet ovat hyvä vaihtoehto, kun haluaa lepuuttaa hajuaistinystyröitä :) Sitten kun alkaa taas käyttää tuoksullisia tuotteita, niin erottaa kunnolla tuoksun. Välillä tuntuu, että hajuaisti turtuu/tottuu eikä tuoksu vaikuta yhtä voimakkaasti, kun alkoi käyttämään tuotetta.

 10. Emmi

  Kysyisin asiaa postauksen aiheen ohi, mutta meikkasin eilen Isadoran Blooming Spring paletilla ja käytin pitkästä aikaa sen vihreää sävyä. Osaisitko sanoa löytyykö joltain merkiltä vastaavaa väriä yksittäisenä nappina? Ja mahdollisesti vaikka vähän mattaisempana versiona :)
  Samaan sävyyn liittyy toinenkin kysymys. Jos haluaa tehdä vihreän sävyillä koko meikin, niin osaatko sanoa mikä olisi sopiva varjostus sävy tuon pistaasin kaveriksi? Eilen teho häivyttelin tumman harmaan vihreän sekaan kun ei muutakaan löytynyt :D

  • Sanni

   Osaisitko sanoa löytyykö joltain merkiltä vastaavaa väriä yksittäisenä nappina? Ja mahdollisesti vaikka vähän mattaisempana versiona :)

   Hmm, minusta The Body Shopilla oli ainakin yhteen aikaan sellainen, nimeltään Pistachio jos en ihan mene metsään. Mattaisempi se ei tainnut kuitenkaan olla.

   Couleur Caramelilla on myös yksi hyvin lähellä tuota oleva vihreä, mulla on se mutta nimeä/numeroa en muista ja nappi on kaukana kotona…

   jos haluaa tehdä vihreän sävyillä koko meikin, niin osaatko sanoa mikä olisi sopiva varjostus sävy tuon pistaasin kaveriksi?

   Tummanvihreä tietysti, mutta tumma siniharmaavihreä on erityisen ihana, sinisen vivahde tuo eloisuutta pelkkään homogeeniseen vihreään jättäen kokonaisuuden silti vihreän näköiseksi. :) Tummanharmaa sopii myös oikein hyvin, tuo pistaasi varmaankin vielä sävyttää sen vihertävän-harmaaksi.

   Aijoo, ja siniharmaa..! ^_^
   Tässä esimerkkikuvaa :
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/01/19/meikin-haivytys/

 11. Titina

  Nuo Laveran uudet hiustuotteet ovat niin hyviä, puhtaat ja takuttomat hiukset ja ihana tuoksu. Itse olen noita keskimmäisiä tuotteita jo pari pulloa käytellyt, näyttäisi että tuossa kuvassa keskellä on omena ja kehäkukka shampoot ja hoitoaineet. Todella loistavia tuotteita, ja hintakaan ei paha. Täytyy katsastella loputkin tuotteet :) Olenkin odotellut että koska annat mielipiteesi niistä.

  • Sanni

   Itse olen noita keskimmäisiä tuotteita jo pari pulloa käytellyt, näyttäisi että tuossa kuvassa keskellä on omena ja kehäkukka shampoot ja hoitoaineet.

   Jo pari pulloa? :D Siis milloin nuo on oikein ilmestyneet muualla maailmassa..? Ja miksei niistä siinä tapauksessa löydy mitään kuvamateriaalia? Ihan pimeetä.. ^_^

   • Veppe

    Kommentoija taisi tuossa vaan erehtyä näkemästään, tuossa kuvassa keskellä olevat tuubit ovat mango- ja ruusuhoitisten uudet versiot sekä niitä vastaavat tehohoidot. Kuvat näkee Laveran saksalaisilta verkkosivuilta. Laveraltahan ilmeistyi tätä uusinta hiustuotesarjaa ennen ekosertifioidut omena- ja kehäkukkashampoo sekä vastaavat hoitikset, jotka kaikki ovat tuubeissa. Ne eivät kuitenkaan ole tuossa postaamassasi kuvassa, vaan kuvassa ovat ne kaikkein uusimmat hiustuotteet. Nekin ovat kuitenkin olleet (ainakin) Saksassa myynnissä keskikesästä asti, joten ainakin ulkomaisista verkkokaupoista niitä lienee saanut useamman kuukauden ajan. Useimmille ovat varmasti kuitenkin tuntemattomia, koska ei ole tosiaan vielä Suomen kaupoissa näkynyt.

    • Titina

     Jep, tajusin oman virheeni kun aloin katselemaan uudestaan noita puteleita. Samanlaiset putilot ja mangokin sekottui helposti omenaan. Pahoittelut mokasta, mutta mielelläni kuulen mielipiteesi omena ja kehäkukka tuotteistakin. Täytyykin käydä katsomassa noita ihan uutuuksiakin, onko miten saatavilla täällä Saksassa.

 12. Nimetön

  kommentti osio ei näytä toimivan kunnolla. kaksi kertaa olen kommentin jättänyt eikä kummatkaan näy vaikka niiden jälkeen on tullut monta kommenttia. :( ei näytä edes sitä mikä yleensä tulee että ”kommenttisi odottaa hyväksyntää”

  • Sanni

   Hmmm, onpas outoa… Tämä nyt kuitenkin tuli.

   Muoks. Kun klikkaan ip-osoitettasi, se näyttää että tällainen kommentti aiemmin tänään on tullut samasta ip-osoitteesta:
   ”Komppaa Maria ja incin lukuohje postaus ois aika hyvä! :)”

   Onko se sun kirjoittama..?

   • Nimetön

    taaskin näytti vastaukseni jäävän jonnekkin internetin ihmeelliseen maailmaan, nimittäin vastasin äskettäin tähän viestiisi ja sen jälkeen olet näköjään hyväksynyt kaksi muuta kommenttia. :D

    • Sanni

     Onpas pimeää..! :D

 13. Liina

  Hei mulle tuli tänään kaupassa pieni ihmetyksen aihe vastaan, ja aattelin että sun laajalla tuotetietämyksellä vois olla apua.

  Eli etsin itselleni kasvonaamiota paikallisesta Anttilasta, kun edellinen, Lumenen turvenaamio oli loppunut. Ajattelin kokeilla jotain muuta merkkiä, mutta en löytänyt mitään muuta kasvonaamiota kuin tämä Lumenen savinaamio. Kuorintavoiteita oli vaikka millä mitalla, mutta ei yhtään kasvonaamioita.

  Osaatko siis sanoa, onko markkinoilla jotain vastaavia naamioita (tai ylipäänsä jotain naamioita, ei sen turve/saviseosta tarvitse olla) sillä itselleni ei tullut vastaan yhtäkään niin Anttilassa kuin Kicksistäkään?

  • milipili

   Yves Rocherilla ja Body Shopissa on kivoja naamioita.

   • Liina

    Kiitos vinkistä, ainakin Body Shopilla vaikutti olevan hyviä vaihtoehtoja, täytyy käydä liikkeessä tutkimassa :)

    • Marisa

     Myös Freemanilla on ihania naamioita, esim. avokado-kaura, mansikka-suklaa ja minttu-sitrunaa, nämä on siis puhdistavia. Sitten löytyy myös ainakin kosteuttavaa goji-marja -naamiota ja peel-off -kurkkunaamiota. Lisäksi kuorintoja ja puhdistusaineita. :) Freemaneja saa ainakin Anttilasta, Prismasta, Sokoksesta, Emotionista ja Stockalta.

  • Sanni

   Osaatko siis sanoa, onko markkinoilla jotain vastaavia naamioita (tai ylipäänsä jotain naamioita, ei sen turve/saviseosta tarvitse olla) sillä itselleni ei tullut vastaan yhtäkään niin Anttilassa kuin Kicksistäkään?

   Muut lukijat onkin tässä jo sinua auttaneet, mutta on siis tosiaan ihan pilvin pimein! :)

   Freeman tuossa jo mainittiinkin, ja sehän on juurikin naamioistaan tunnettu sarja, löytyy ihan perus-Anttilastakin. Sitten esim. Herbinalta löytyy MarjaSpa-sarjasta kosteuttava naamio. Luonnonkosmetiikan puolelta Marilou Biolla, Estelle & Thildillä ja Dr Hauschkalla on savinaamiot (Hauschkan versio on jauhemaista, veteen sekoitettavaa) ja kosteuttavia naamioita löytyy Laveralta, Hauschkalta ja Weledalta. Jos tykkää ostaa yksittäispakattuja niin Kicksissä on erittäin suosittu talon oma sarja (”A-Brand) josta löytyy varmaan 10 erilaista naamiota; kosteuttavia, kirkastavia, syväpuhdistavia savinaamioita…

 14. Marisa

  Mä valitsen vartalotuotteeni juuri useimmiten tuoksun perusteella. :D Tuoksuttomat on tylsiä, ja pahantuoksuiset on aivan tuskaa käyttää (tästä syystä en voi käyttää ollenkaan itseruskettaviakaan, kun DHA:n haju pistää niin pahasti läpi enkä voi yksinkertaisesti sietää sitä). Ihanan tuoksuisia taas käytän hitaasti ja nauttien. Tuoksuttomiakin kyllä käytän toisinaan, jos mulla nyt sattuu varastoissa sellainen olemaan, tai esim. migreeni- / väsymyspäivinä.

  Avauduin juuri viime viikolla Facebookissa isoista ”ongelmistani”, kun mun uusi shampoo ja hoitoaine tuoksuivat tosi pahalle, samalta kuin miltä hiukseni haisevat silloin, kun ovat olleet pesemättä 2-3 päivää. Lisäksi mun eräs suihkugeeli veteli ihan viimeisiä jämiään, eikä oikein enää tuoksunut millekään. Ja tämä kaikki aiheutti minulle todella epämiellyttävän suihkukokemuksen!! :D

  1st world problems, I know…. :D

 15. Alise

  Hei, itse olen vartalovoiteiden suurkuluttaja ja alkuvuosina käytin milloin mitäkin, nyt vaadin vartalovoiteelta hyvän tuoksun, itse tykkään Oriflamen Giordan Gold sarjan ylellisestä tuoksusta sekä Mint& Rasberry tuoksusta ja kosmeyiikka täytyy olla luonnonkosmetiikkaa, sivullani on kosmetiikka arvonta jos haluat osallistua :)
  http://alise-alisenterveysjakauneus.blogspot.fi/

 16. Tiia

  Hei! Sattumalta huomasin, että laveran suihkugeelit ja vartalovoiteet ovat synttäritarjouksessa hyvinvoinnin tavaratalossa. Suihkugeelit 6,95e/150ml ja vartalovoiteet 9e/150ml. Tosin mulla ei ole selkeätä mielikuvaa niiden normaalihinnoista kaupassa, joten en osaa sanoa onko tarjous hyvä/huono/mieletön;)

  • Sanni

   Kyllä tuo on hyvä tarjous! :) Normihinnat on yli kympin, muistaakseni suihkugeelit jotain 12 euron luokkaa ja vartalovoiteet 14-15 euroa.

 17. Heinz

  Korresin suihkugeelit ♥ En vaihda!

 18. syysleimu

  Joko oot tehny noista meikeistä juttua? On meinaa jo ihan suomen Laveran sivuillakin ollut tovin :)

  • Sanni

   En ole ehtinyt! :) Olen ollut niin sairaan vähän kotona syksyn aikana.

 19. Jonttu

  Kyllä tuotteen tuoksulla on suurikin merkitys. Ostin ensihätään eli siis suihkunjälkeisiin karheutuun hyvin edullista vartalovoidetta (perustuoksuista Dovea), mutta tuoksu oli niin keinotekoisen pistävä ja voimakas, että en voinut käyttää tuotetta lainkaan! On se minusta jotenkin hullua, jos vaikka vartalotuotteen tuoksu on niin voimakas, että se peittoaa kevyesti esim. hajuveden tuoksun, jolloin hajuvettä ei voi sen kanssa käyttää. Olen tottunut siihen, että vartalotuotteen tuoksu haihtuu imeydyttyään ihoon, mutta tämän Doven kanssa ei käynyt niin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.