Karkkipäivä
Karkkipäivä

Inspiration Blog Awards

Onpas tähän syksyyn mahtunut paljon ”firstejä” – ekaa kertaa iltapuvussa, ekaa kertaa Brysselissä, ekaa kertaa palkintogaalatilaisuudessa.

Ja eilen oli tuo viimeinen. :) Indiedaysin järjestämä Inspiration Blog Awards.

Gaalalook:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin ihan viimeiseen saakka laittamassa sitä French Connectionin Marie-mekkoa, mutta se vaihtui 45 minuuttia ennen gaalan alkua Fortino Tapiaan eli siihen barcelonalaisen suunnittelijan mekkoon. ”Eihän tuo olekaan minkään Nanso-yökkärin näköinen”, totesi Mr. Karkkipäivä nähdessään Tapian livenä. ”Laitat sen!”

Ja niin sitten laitoin. :) Vyötä minulla ei ollut, ja kipitin viime tingassa Stockan kangasosastolle ostamaan kanttinauhaa joka sai toimittaa vyön virkaa. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gaalameikki oli simppeli Red Lip Look. Huulilla Yves Rocherin Grand Rouge -puna sävyssä Rouge Vif (saatu blogin kautta).

.

Gaalahiukset2

Hiukset kävin laitattamassa siellä kätevässä pikakampauspaikassa Piece Of Hairissa, jonka esittelin blogissa kaksi vuotta sitten. Ansaitsee ehdottomasti tulla mainituksi toisenkin kerran (niinkuin Ella Bachén Creme Intex Kakkonen ;))! Aivan mahtava konsepti, jonka soisi leviävän laajemmallekin.

Tarvitset jonkun kivan kampauksen, mutta et varsinaista pitkän kaavan juhlaväkerrystä. Eikä se 80-100€:n hintakaan houkuta. Mitä tehdä? Jos asut Helsingissä, kipaise ”Makkarataloon” Piece Of Hairiin. :) Piece Of Hairissa saa nopean biletukan tai siistin illalliskiharan alle 30 minuutissa 20-30€:lla. (Perushinta on 20€ ja kesto 20 min, mutta jos tukka on esim. tosi pitkä ja aikaa menee 30 minuuttia, hinta on maksimissaan 30€.) Aivan älyttömän hyödyllinen palvelu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gaalaseurana minulla oli ystäväni Suvi. Suvia on nähty Karkkipäivässä milloin minkäkinlaisissa meikeissä, viimeisimpänä papukaija-makeoverissa ja sainpa kunnian tehdä Suvin häämeikinkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten kuvista näkyy, onnistun loistavasti näissä poseeraustilanteissa. ;) Tässä puolestaan Virven kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kosmetiikkabloggaajacorner: Virve, Heidi ja Sonia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Kauneuskategoriassa kolme eniten ääniä saanutta blogia olivat Saara Sarvas, PlusMimmi ja – – Karkkipäivä :)

Katsokaa tuota Saaran  i-h-a-n-a-a  lookkia! Siis eikä! ^_^ Niin PONI! Saara ja minähän jaetaan rakkaus My Little Poneihin, ja kävi ilmi että Mimmikin kuuluu ponifaneihin! Saara oli askarrellut sarven itse.

Gaala_lavalla

Voiton vei odotetusti Saara, Karkkipäivä palkittiin kakkosena ja PlusMimmi sai kolmossijan.

Onneksi lavalla ei tarvinnut juuri puhua mitään, olin aika kipsissä. :D Saara ja Mimmi jutustelivat juontajan kanssa kaikkea pirteää, ja kun mikrofoni lopuksi ilmestyi minun eteeni, sain suustani vain (Mr. Karkkipäivän puistellessa nolona päätään), ”Ööö, ei mulla ole tähän nyt mitään fiksua läppää..”

* * huokaus * * No, minä olen minä. En mä osaa tällaisia. :)

Kauneuskategorian_voittajat

Missä mun plakaati? No narikassa :) En tajunnut että sitä saatettaisiin haluta vielä kuvata. :)

Joten tässä vielä kuva tältä aamulta:

InspirationBlogAward

Tällainen oli mun elämäni ensimmäinen palkintogaala. :)

. . .

Iloinen kiitos teille minua äänestäneille <3 Olen otettu sijoituksestani, mutta sanon näin; eniten minua bloggaajana lämmittää se, kun joku lukija jättää kommentin. ”Sinulla on kiva blogi. Tykkään siitä. Kiitos Sanni”. Mikä voisi olla suurempi palkinto bloggaajalle? :)

Kiitos kun luette blogiani. <3 En olisi ilman teitä tällaista gaalaelämystäkään kokenut. :) Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit (84)

  1. Claude

    « Allez avec confiance dans la direction de vos rêves. Vivre la vie que vous avez imaginé. »~ Henry David Thoreau

    « L’avenir appartient à ceux qui croient en la beauté de leurs rêves. » ~ Eleanor Roosevelt

    Never stop! :-)

  2. Jonttu

    Oooo, jälleen kerran niin kauniina!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.