Karkkipäivä
Karkkipäivä

Inglot Tampereella!

Oletteko tienneet, että Inglotia on marraskuusta lähtien saanut myös Tampereelta? No nyt ainakin tiedätte! :)

Inglotia myy Tampereella Kauneuskeskus Meicos Hämeenkadulla.

Inglot_Meicos

Meicoksella on myynnissä lähes koko Inglotin valikoima, ja valikoima kuulema vielä täydentyy lähiaikoina. Luomiväreistä on saatavilla kaikki sävyt, mutta esim. geelieyelinereista vain viisi sävyä.

Inglot_Meicos2

Inglotin suosituimpia tuotteita ovat itsekoottavat luomiväripaletit. Paletteja on eri kokoisia joko pyöreillä tai neliön mallisilla napeilla. Neliöt ovat hieman suurempia, ja maksavat siksi enemmän.

Inglot_Meicos3

Luomiväripalettien esimerkkihintoja:

 • Trio pyöreillä napeilla: 24€
 • Viisikko pyöreillä napeilla: 28€
 • Duo neliönapeilla: 20€
 • Kvartetti neliönapeilla: 28€
 • Viisikko neliönapeilla: 31€
 • 10 sävyä neliönapeilla 55€

Inglot_Meicos4

Siveltimet ovat nekin edullisia. Esimerkiksi eyeliner-sivellin geelirajauksen kanssa käytettäväksi maksaa 9€.

Mikäli Inglot ei sano jollekin lukijalle mitään, niin tsekkaa vaikka tämä postaus. Hyvä juttu, että tamperelaisillakin on vihdoin paikka, mistä ostaa Inglotia. Inglotin muut Suomen liikkeet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä Turussa ja Raisiossa.

Kommentit (35)

 1. Iina

  Tampere tosiaan on aika kaukana, mutta todennäköisesti mennään luokkaretkelle sinne toukokuussa, josko sitten jopa pääsis Inglotissa pyörähtämään… Mutta kolme kuukautta, huoh :(

 2. Chatte

  Mä olen Vantaalta ja Turusta ostanutkin jo paletit, nyt pitää vaan kartella sitä Tampereen liikettä. :D Vähän liikaa houkutuksia, se kun on niin lähelläkin!

 3. Piper

  Ihanaa kun otat käsittelyysi hieman tuntemattomampia merkkejä! Olen jo ihmetellyt Jumbon Inglot-liikettä, mutten ole uskaltautunut sisälle asti. Täytyypä poiketa siellä rohkaisusi ansiosta :D

  Voisitko tulevaisuudessa käsitellä teatteritason meikkejä? Itse pidän hyvin paljon Joe Blascon meikkivoiteesta ja Kryolan pitäisi olla samantyyppinen. Olisi hauska tietää niiden taustoista syvällisemmin sekä oma mielipiteesi niiden käytettävyydestä :)

  Tsemppiä jatkoon, blogiasi on ilo lukea!

 4. made

  inglothan on myös sellossa jos ette tienneet.. (;

 5. Miia-Kristiina

  Hei,

  oletko kuullut, että Lady Gagakin suunnittelee nimikkohajuvettä, jonka tuoksusta voit lukea lisää täällä http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/musiikki.shtml/1264619/hyi-lady-gagan-hajuvesi-tuoksuu-eritteelle

  Haluaisitko sinä kokeilla hajuvettä, joka tuoksuu vereltä ja siemennesteeltä? Tai myydä? :D

  • Sanni

   Hyi helkkari! En todellakaan. Mutta kai tuollekin on yleisönsä….

 6. eng

  Misty, kiitos tarjouksesta, mutta oikeasti asun ihan lähellä Tamperetta ja täältä pikkukylästä tulee sinne kyllä poikettua vähän väljä. Ei välttämättä enää se yksi eyeliner riittäisi niin pakko päästä itse katselemaan ;D

  Mielenkiintoinen hajuvesi, jos se tuoksuu vereltä ja siemennesteeltä. Tuskin tulisi tuolla mainospuheella ostettua :D

 7. Anne

  Ostin Vantaalta Jumbosta Inglotin tuotteita kokeilumielessä ja hyväksi olen ne havainnut. Eyelinerit voi käyttää luomivärinäkin ja pysyvät hyvin jopa tällaisella lurppaluomisella 55 v naisella. ;-) Suosittelen.

 8. Hansu

  Moi Sanni!
  Kiitos ihanasta blogista – täältä olen saanut runsaasti meikkivinkkejä. Minä, kun olen tällainen puuteri-rajaus-ripsiväri -tyyppi, niin oman häämeikin miettiminen on ollut tuskien taival. En kertakaikkiaan osaa sanoa, mistä pitäisin. :) Siinä merkeissä tänne sivuillesi eksyikin. Jossakin postauksessa lupasit hitusen vahvempaa silmämeikkitutoriaalia häämeikkiä varten – voisitko postailla sellaista? Omat häät on talvella, joten ihan tuollainen puoli-nude-neitikesäheinä -viritys ei mielestäni ole riittävä, mutta kun en ole tottunut paljoon meikkiin, on smoky-eyesiin kallistuvat aika tummia minulle omassa silmässä. Mitä mieltä olet violetista vihreän silmän kanssa – pitäisi sopia, mutta tuleeko silmät kuvissa itkuisen näköiset, kuten jossain on peloteltu? Tsemppiä jatkoon!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.