Karkkipäivä
Karkkipäivä

Inglot Cosmetics

Minulle lähetettiin kokeiltavaksi annos kunnon väriterapiaa Inglotin meikkien muodossa.

Inglot_tuotteet_pieni

Nyt on kyllä tunnustettava että olin ihan onnessani kun sain yhteydenoton Inglotilta. Inglot’han on vasta Suomeen rantautunut, puolalainen meikkimerkki jonka toistaiseksi ainoa liike sijaitsee Raisiossa. Kuola suupielistä valuen olen lukenut netin keskustelupalstoilta ja Nean blogista Inglotin meikeistä. Minäkin haluan päästä käymään tuolla herkkuliikkeessä…!! Seuraava Inglot avataan Vantaan Jumboon niinkin pian kuin 2.5. Ja Inglotin on tarkoitus laajentaa muuallekin Suomeen.

InglotRaisio2

InglotRaisio

Kuvat Inglotin Facebook-sivuilta Raision liikkeen avajaisista.

Inglotin konsepti on saman tyylinen kuin MACin, eli paljon värikkäitä meikkejä yksinkertaisissa, mustissa hylsyissä ja paleteissa ja mahdollisuus koota omia palettikokonaisuuksia. Inglotin myymälöissä on ymmärtääkseni töissä meikkitaiteilijoita. Hinnat ovat hieman edullisempia kuin MACilla, ja esim. oman viiden sävyn paletin saat koota hintaan 25€. Sävyvaihtoehtoja itsekoottaviin paletteihin on 158! Ja tähän päälle vielä yksittäin myytävien nappien sävyt.

Mä en ole vielä ehtinyt testata mulle lähetetyistä meikeistä kuin kolmea luomivärin sävyä, mutta en malttanut olla jo tekemättä postausta! Iiik, aivan ihania nämä!

Inglotmeikki1_3

Tässä ensimmäinen kokeilu. Keltainen (tai kultainen) + violetti on tunnetusti aivan upea yhdistelmä, ja ensin meinasinkin jättää tämän harmoniseksi kahden sävyn meikiksi. Sitten väripirulainen kuitenkin sai mut lisäämään tuota vihreää sävyä sisänurkkiin, ja kokonaisuudesta tuli aika vekkuli. Violetti ja vihreä eivät kuitenkaan häivyty toisiinsa kovin nätisti, kuten alaluomelta näkyy, joten kovin käyttökelpoinen idea näiden sävyjen yhdistäminen ei ole. Niiden liittymäkohta näyttää rumalta. Mutta, vihreä toi meikkiin kuitenkin sen Karkkipäivä-meikeille ominaisen extran!

Inglotmeikki1

Sunnuntaina oltiin syntymäpäiväkutsuilla, ja sinne halusin tehdä kokovioletin meikin.

PurpleInglotMAC_pieni

Käytin Inglot-paletista punertavaa liilaa liikkuvalla luomella ja luomivaossa, ja ulkonurkkaa tummensin MACin Odd Couple -duon sinivioletilla. Sisänurkan valaisin About Facen vaaleanvioletilla mineraalipigmentillä Hope No Matter What. Alaluomella samat sävyt kuin yläluomellakin, ja yläluomen rajaus Urban Decayn Lust-kynällä.

PurpleInglotMAC_eyes_pieni

.

PurpleInglotMAC_face_XS


Kasvoilla Lily Lolo Foundation, poskilla Yves Rocherin Pehmeä Roosa -poskipuna ja huulilla – hehee, arvatkaas mikä? Muistatteko kun kerroin ikivanhasta Lumenen huulipunastani jonka päätin vihdoin saada loppuun? No, tässä sitä punaa yhä on. Lumenen Lähelläsi. Kaivan jämiä hylsyn sisältä siveltimellä. Julistan punan loppuunkäytetyksi vasta kun en saa siveltimelläkään mitään ulos. :p

Lisää Inglot-meikkejä luvassa lähiaikoina. Mitähän mä keksin tehdä tuolla kirkuvan punaisella luomivärillä….  Jos kiinnostuitte merkistä, niin Nean blogissa on paljon upeita Inglot-meikkejä ja swatcheja.

Kommentit (32)

 1. Kakadu

  Voi kun tuo kauppa leviäisi muuallekkin suomeen! Tuli vain mieleen että onko Inglot huomattavasti halvempi kuin Mac vai?

  • Sanni

   En nyt ehkä sanoisi huomattavasti halvempi, muuten kuin noiden Freedom-palettien osalta. Hintataso on suunnilleen sama kuin Make Up Storella, mikä taas on hieman edullisempi kuin MAC.

 2. pipsa-j

  Tuon inglotin ”viisikon” ylin väri näyttäää I-H-A-N-A-L-T-A! muutenkin inglotin meikit vaikuttaa todella kiinnostavilta:) hyvä, että tulivat suomeen!

 3. HeidiB

  Voi elämä! Oonkin muutamalla kauppareissulla miettinyt mitä noihin tyhjiin liikehuoneistoihin Jumboon mahtaa tulla ;) Nyt mulla on kävelymatkan päässä sitten Kicks ja kohta Inglotkin, kun vielä sais MACin Jumboon…

  Todella kauniit meikit olet tehnyt paletilla :)

 4. Nonnu

  Mä kirjoittelin Inglotista myös melko pian liikkeen avaamisen jälkeen. Ihania meikkejä ja ihana liike! :) (lucky me, liike sattuu sijaitsemaan lähellä kotiani)

  Olen ostanut kolme luomaria, mutta freedom-paletti on vielä ostoslistalla. Yksi huulipuna löytyy myös :) Loistavia tuotteita!

 5. Kikka

  Voi vitsi mulla oli mennyt ihan ohi tuo uutinen, että Inglot avaa liikkeen Jumboon. Tää oli päivän paras uutinen, huippua!! En malta odottaa että pääsen liikkeeseen tutustumaan luomiväreihin.
  Mua vaan hirvittää että miten käy mun MAC-innostuksen, jääkö ne lukuisat sololuomivärit käyttämättä kokonaan. Kääks.

 6. gabi

  itse haalin ingloteja kotimaastaan, taisi olla n.10 euroa (!!!!!) 3 värin itsekoottava. hintaero on aika huima:D

 7. aloittelija

  Oletko koskaan kokeillu nelly.comin luomivärejä? onko ne mistään kotoisin? Olen nyt pari päivää sitten aloittanut tämän blogien lukemisen ja suuri halu olis tilata netistä vähän meikkejä.. inglot kyl kuulostaa hyvältä sieltä vois kans harkita tilaamista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.