Karkkipäivä
Karkkipäivä

Imeroviglin aamu

Kuvaterveiset Santorinilta Imeroviglin aamusta.

Aamu valkeni pilvisenä ja viileähkönä, mutta Santorinin kauneus ei petä pilvisenäkään päivänä. <3

Saatoin vain tuntea suurta onnea herätä tähän maisemaan.

Imerovigli_IMG_5457

Heräsin tuttuun tapaan jo kuudelta ja lähdin yksinäni etsimään auringonnousua muiden nukkuessa.

Imerovigli_IMG_0833

Siellähän se oli noussut pilven sisässä saaren itäisellä puolella. :)

Imerovigli_IMG_0856

Postikortti-freimejä toisensa perään… Sitä on Santorini.

Imerovigli

Imerovigli_IMG_0873

Halusin tällä kertaa varata majoituksen Imeroviglin kylästä jota olen aiemmilla Santorinin reissuilla aina katsonut sillä silmällä. Mielestäni kaldera-maisemat ovat Imeroviglin kohdalla ehkä parhaimmillaan, sillä näkymä täältä on kaikkein laajin ja esteettömin ulottuen kalderan kärjestä kärkeen, Oian kuvauksellisesta auringonlaskukylästä Akrotirin majakalle toiseen päähän saarta.

Lisäksi Imeroviglissä viehättää rauhallisuus. Se on kalderan reunan kylistä hiljaisin ja vähiten turistikrääsäisin, jos näin voi sanoa. Imeroviglissä ei ole lainkaan matkamuistomyymälöitä. Sen sijaan alueelta löytyvät Oian ohella saaren tasokkaimmat lomahuvilat ja -huoneistot sekä kimara tunnelmallisia näköalaravintoloita.

Imerovigli_IMG_5529

Seurueen Kreikan ensikertalainen – ja tänään myös syntymäpäiväänsä viettävä – Appi Karkkipäivä vaikutti tyytyväiseltä ensimmäiseen Kreikan aamuunsa :)

Mikäs näissä puitteissa on syödä aamupalaa.

.

Kauneudenhoitolisä :D

Ihonhoito_Kreikka_syksy2017_IMG_5438

Kaksoispuhdistus lähti mukaan – totta kai ^_^ :D Kyllä minusta nyt taisi tulla kertalaakista Soul-kokemuksen jälkeen kaksoispuhdistuskäännynnäinen, yhtäkkiä en osaa enää olla ilman tuota öljypuhdistusaskelta… :P

Imeroviglin aamu 30.9.17 from Sanni Karkkipäivä on Vimeo.

Mukavaa lauantaita kaikille! :)

Kommentit (27)

 1. kuorotipu

  Ihanaa lomaa Sanni :)

  Mun lauantai kuluu duunissa remppamiehiä valvomassa. Kuten vissiin pari muutakin viikonloppua vielä tän syksyn aikana. Kevääksi ois reissua suunnitteilla, mutta kohde on vielä auki. Ostin joka tapauksessa elämäni ensimmäiset vaelluskengät ja niiden kanssa ois tarkoitus lähteä jonnekin huhti-toukokuussa :) Pitää vaan syksyn ja talven aikana sisäänajaa ne hyvin!

  1. Sanni

   Ostin joka tapauksessa elämäni ensimmäiset vaelluskengät ja niiden kanssa ois tarkoitus lähteä jonnekin huhti-toukokuussa :)

   Mahtavaa ’Tipu..! :) ? Minkä merkkiset ostit?

   1. kuorotipu

    Salomonit. Oli tarjouksessa XXL:ssä.
    Mä oon ummikkona vähän hukassa noiden vaelluskenkä/retkikenkä -termien kanssa, kun samaa tuotetta myydään eri paikoissa eri kategorioissa.
    Mutta tulin siihen tulokseen, että kun mä en kuitenkaan aio rinkka selässä mennä, vaan päiväreppu riittää, niin kevyempikin kenkä on ok. Niissä on joka tapauksessa tukeva varsi, kumipohjat ja Gore-tex -pinta.

    1. Sanni

     Mä oon ummikkona vähän hukassa noiden vaelluskenkä/retkikenkä -termien kanssa, kun samaa tuotetta myydään eri paikoissa eri kategorioissa.

     Joo, voin hyvin ymmärtää. Ja laaja käsitehän se lopulta onkin – vaelluskenkä voi olla malliltaan kevyt, vankka, varrellinen, varreton… Osa näyttää melkein lenkkareilta, osa buutseilta. Lopulta ne omaan käyttöön sopivimmat löytyy vasta kävelemällä… :) Esim. heikkonilkkaisen kannattaa ostaa varrelliset, mutta jos ei ole paljon patikoinut, ei välttämättä tiedä että nilkat kestävät huonosti ennenkuin on tehnyt pidempiä vaelluksia haastavassa maastossa. Minullakin on kahdenlaiset – haastavampaan maastoon otan aina varrelliset kun olen todennut että mun nilkat väsyy esim. vuoristopoluilla tosi nopeasti ilman tukea.

     Iloa uusien popojen kanssa :) <3

     1. Kuorotipu

      Mulla varret oli ihan ehdoton ton hajonneen nilkan takia. Ois jotenkin hirvee hinku oikeesti kytistellä vähän lentoja ja oikeesti suunnitella, mut en vielä uskalla. Viimeset kolme vuotta on kuitenkin alkanut nilkkaleikkauksesta toipumalla ja kahtena viime kertana oireilu on alkanut näihin aikoihin ja pahentunut vuoden vaihteessa. Eli mä suosiolla odottelen tammikuuta ennen kuin oikeesti alan suunnittelemaan mitään :D

      1. Sanni

       Mulla varret oli ihan ehdoton ton hajonneen nilkan takia.

       ?

  2. Tarja

   Meni kylmät väreet videota katsoessa… Santorini <3 Ehkäpä kaunein paikka, missä olen koskaan käynyt!

   1. Tarja

    Ja tuo koira :D Mikä ilme!

    1. Sanni

     Ehkäpä kaunein paikka, missä olen koskaan käynyt!

     Näin saattaa olla minullakin… Santorini, Sveitsin Alpit (vaikea nimetä yhtä kylää…), Venetsia… Siinäpä mun Top 3 :)

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *