Karkkipäivä
Karkkipäivä

Iltaa

Ihan vain pikaisesti…. Unohdin kameran piuhan kotiin joten joudun jakamaan fiilikset läppärin Photo Boothilla = pahoitteluni kuvanlaadusta.

Virven_tuliaiset

Tapasin tänään Virveä – ja neidillä oli minulle tuliaisia. :)

Viskaan nyt mielestäni sen faktan, että minulla on jo ihan liikaa hajuvesiä. Ja iloitsen siitä että minulla on vihdoin Chanelia! Chanelia! :) Ja misterikin saa omansa!

Tänä iltana ilahduttaa myös se, että minulla on taas ihanan Leenan tekemä bilekampaus! Muistatteko, kun Leena yritti opettaa minulle hiustenlaittoa? Nooh… opit eivät loppujen lopuksi kuitenkaan ole mennet perille ihan toivotulla tavalla, ja tällaistakaan tukkaa en ikinä osaisi itse loihtia.

Biletukkalauantai

Anyone else get the 10 o’clock news vibe..?

Leena_ja_Sanni_lauantai

Meillä on suunnitteilla jatkoa ”hiuskoululle”, kun vain saadaan aikataulut ja maantieteelliset positiot kohtaamaan. Oppiiko Sanni esimerkiksi koskaan tupeeramaan..?

Kommentit (17)

 1. roosa

  ihan pakko kysyy mut käytätkö vielki sitä ihanaa nokia 3510i puhelinta, se oli mun eka känny<3

  löysin vaan vanhan postaukses missä puhuit ettet luovuta sen kanssa. ootko nyt älypuhelin nainen

  (mullakin vasta tänä vuonna tuli eka älypuhelin ja jo ooon 15 muta aina oob ollu niissä nokian liuku/simpukka kännyissä mutta nyt kun kattoo 8v lapsia ni voi kyllä siellä se iphone 5s on kädessä)

  • Sanni

   ihan pakko kysyy mut käytätkö vielki sitä ihanaa nokia 3510i puhelinta, se oli mun eka känny<3

   Käytän edelleen <3 :)

 2. Tiina Eliisa

  Chanel Chance <3 mä niin rakastan tuota tuoksua! Yks ehdoton lemppari. Hmm mä joskus muistaakseni oon lukenut sun jostain postauksesta siitä tuoksusta josta miehet pitää kovasti, Diorin joku? :D kuulostaako tutulle vai muistanko nyt ihan oikein? Pitäs saada käytännöntestiin ;)

  • Sanni

   Chanel Chance <3 mä niin rakastan tuota tuoksua!

   Joo, mä oon katellut noita jo pitkään enkä lopulta osannut päättää Tendre- ja Fraiche -versioiden välillä niin otin molemmat! :)

   Hmm mä joskus muistaakseni oon lukenut sun jostain postauksesta siitä tuoksusta josta miehet pitää kovasti, Diorin joku?

   Luulen että tarkoitat Diorin Hypnotic Poisonia :) Viettelevimpiä tuoksuja mitä maailma kantaa IMO.

   • Nimetön

    Kiitos paljon :)

 3. ida

  Hei!
  Olen ostamassa Lily Lolon Mineral Foundationia, ja mietin että kannattaisiko ostaa myös Finishing Powder siihen päälle laitettavaksi? Eli mitä mieltä olet pelkän meikkipohjan antamasta pinnasta, onko tapeeksi matta ja pysyykö hyvin, vai koetko että päällä olisi hyvä olla vielä puuteri? Toivottavasti ehdit vastata :)

  • Sanni

   Itse en käytä juuri koskaan viimeistelypuuteria mineraalimeikkipohjan päällä, mutta kaikki riippuu toki oman ihon tilanteesta. :) Lily Lolon meikkipohja ei ole aivan mattainen, mutta ei missään nimessä kiiltäväkään. Se jättää kevyen kuultavan pinnan, eikä ihoni ala kiiltää päivän mittaan. Välillä on kuitenkin kausia, jolloin ihoni rasvoittuu enemmän, ja näinä aikoina saatan sipaista päälle viimeistelypuuteria. Tai sitten käytän viimeistelypuuteria freesaamaan ihon pinnan vaikka iltamenoa varten, kuten tuossa ”Siskojen ilta” -jutun meikissä.

   Jos ihosi on taipuvainen rasvoittumaan, on viimeistelypuuterin lisäämisessä ehkä jotain mieltä. :) Muuten sanoisin että ei. TAI, jos et kestä yhtään kuultoa meikkipohjassasi, tilaa Lolon Flawless Matte -viimeistelypuuteri tuomaan mattaisuutta.

   • ida

    Kiitos vastauksesta! :) Nykyisen meikkipuuterin kanssa iho ainakin alkaa päivän mittaan vähän kiiltää, mutta katsotaan nyt miten Lolo toimii…

 4. Ina

  Hei Sanni!
  Olen aikasemmin käyttänyt nestemäisiä meikkivoiteita, mutta olisin nyt kiinnostunut koittamaan mineraalimeikkejä. Voisitko suositella minulle jotain, ihoni on aina ollut ongelmainen akneiho. Posket ja otsa rasvoittuvat helposti päivän mittaan, mutta esim huulten ja silmien ympäriltä ihoni on usein hilseilevän kuiva. En tiedä mineraalimeikeistä oikein mitään, Lily Lolosta ja Bare mineralsista olen kuullut. Hinta pitäisi olla melko kohtuullinen. :)

  • Sanni

   Hinta pitäisi olla melko kohtuullinen. :)

   Mitä pidät kohtuullisena? :) BM maksaa runsaat 50€, Lily Lolo alle 20€.

   Merkkejä on tietysti markkinoilla vaikka kuinka, mutta itselleni tutuimmat ovat nuo BM ja Lolo. BM:n etu on se, että voit käydä testaamassa sopivan sävyn Sokoksella tai Kicksissä. Loloa myydään vain netissä, ja käytännössä kannattaa aina tilata muutama sample jotta löytää sen oikean sävyn. Sitten on vielä sellaiset edulliset merkit kuin Barefaced Beauty ja Flow Kosmetiikka, joiden pohjista olen tykännyt kovasti. Ja jos sattuu asumaan Turussa tai Hyvinkäällä, voi käydä testaamassa jomman kumman merkin sävyn liikkeessä, Flow’n pohjia myydään heidän omassa myymälässään Hyvinkään Willassa ja Barefaced Beautyn sävyt taas voi käydä tsekkaamassa Turun GreenLipsissä, osoite Kalevantie 8.

   BFB:n, Flow’n ja Lily Lolon meikkipohjissa on samat ainesosat, mutta koostumus ja peittävyyseroja voi olla. Itse en tosin huomannut niin merkittäviä eroja. Kaikki niistä sopivat kaikille ihotyypeille. BM:llä on enemmän ainesosia pohjassaan ja heiltä löytyy myös rasvoittuvan ihon versio. Kuvailusi perusteella ottaisin kuivien ihoalueiden takia kuitenkin tuon normipohjan. Sävyä en luonnollisestikaan osaa suositella koska en ole nähnyt ihoasi, mutta käy liikkeissä mahdollisuuksien mukaan tai tsekkaa sävyopas Lolon nettisivuilta etusivun vasemmasta alalaidasta ja tilaa sampleja sen perusteella. :)

   • Ina

    Kiitos paljon kattavasta vastauksestasi!! :)
    Satun asustelemaan Turussa, joten taidankin käydä heti ensi viikolla katsomassa noita Barefaced Beautyn tuotteita! Arviosi tuotteesta ja Greenlipsin tuotekuvaukset ainakin kuullostavat lupaavalta! :)

 5. Marjo

  Minusta Leenan laittamat hiukset sopii sulle paremmin. Itse en henk. koht pidä tuollaisista sotkuisista hiuksista :)
  yksi asia pistää silmään sekä sinun että fabforty..n kuvissa: Eikö illan emännällä Marielalla ole ollenkaan meikkiä ja tukkakin sotkuinen? vai tehtiinkö hänelle sielä make over?
  Jotenkin ”epäammattilaisen” näköistä milestäni kun itse meikkaaja on kuin sängystä nousseen näköinen.

  • Sanni

   Eikö illan emännällä Marielalla ole ollenkaan meikkiä ja tukkakin sotkuinen?

   Marielalla ei tosiaan ollut meikkiä eikä hän ollut laittanut hiuksiaan, mikä oli minusta itse asiassa aivan fantastista ja loi tilaisuuteen rentoa tunnelmaa! :) Esimerkiksi minun kaltaisille henkilöille, jotka vähän arastelee tällaisia ”hienoja” tilaisuuksia joihin suurin osa pukeutuu ja laittautuu perusteellisesti, tuo Marielan habitus ”mursi jäätä” ja teki olon kotoisammaksi. Kun brunssin emännälläkin oli hiukset vain ponnarilla niin minullekaan ei tullut niin nolo olo vaaleanpunaisella halvalla klipsillä bussissa sitaistusta tukastani! :)

   Tarkoituksella Mariela ei lookkiaan kuitenkaan ollut valinnut, vaan mainitsi tilaisuuden avausspiikissä että hänelle oli yksinkertaisesti tullut kiireaamu (brunssi alkoi klo 12) eikä hän ollut ehtinyt laittaa meikkiä tai hiuksia. Jonkun mielestä saattoi olla pahakin moka tulla omalle kauneusbrunssilleen meikittä ja kampauksetta, mutta kuten sanottua, minusta se oli mahtavaa ja osoitti että Marielalla on niin hyvä itsetunto ja karisma ettei hiuksilla ja meikillä ole väliä. :) Hän juonsi tilaisuuden niinkuin ei mitään. *thumbs up*

 6. Marjo

  ^^ sorry mun kommentti tuli väärään kohtaan, :/ Niin innoissani luesken sun juttuja että en huomannut :)

  • Sanni

   Ei se mitään :) Siirsin tuon Marielan lookkia koskevan kommenttisi ja mun vastauksen oikeaan kommenttiboksiin eli tuonne Beauty Brunch -juttuun. (Ihan vain jos joku muukin mietti Marielan meikittömyyttä :))

 7. Tiia

  Mäkin tykkään enemmän tästä ”uutisankkuri” lookista;) Aina kun kerrot omista hiustenlaittotaidoistasi ”…en osaa edes tupeerata…” olen miettinyt, että miksi pitäisi?!:)

  Mulle tulee fyysisesti paha olo tuon edellisen postauksen sotkukihara kampauksen kaltaisista kuvista. Ehkä siksi, että mun käy niin sääliksi niitä hiuksia (voi raukat, kun niihin sattuu:));)

 8. meow

  Tää on tosi kiva kampaus! Huvittaisi itsekin kokeilla väkertää tämmönen :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.