Karkkipäivä
Karkkipäivä

Iloiset tytöt Lontoossa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuin eilen Lontooseen ja minua vastassa oli aina-niin-iloinen Lady Virve! Tie kulki ensimmäiseksi aamiaisostoksille ja sitten lähdimme kunnon pitkän kaavan kävelylle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viiden tunnin mittainen kävely vei meidät South Bankilta Big Benille ja Trafalgar Squarelle ja sieltä Buckingham Palacen ja Green Parkin kautta Oxford Streetille ja Saint Christopher’s Placelle hyvin myöhäiselle lounaalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PubLunch_

Ilma oli hiostavan kuuma ja mun päässä alkoi pian takoa pakkomielle tuopillisesta ihanan raikasta, kuivaa englantilaista siideriä. Virve ei normaalisti juo siideriä mutta päätti tilata samanlaisen siiderinjanoisen seuralaisensa houkuttamana. Ja maistui kyllä pubilounaan kyljessä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Virve_athome

Illalla nautiskelimme Virven luona juustoja (Tescosta saa alle 8 punnalla neljän ison juustopalan maistelusatsin…!!! What a bargain..!!!) ja Virveä piti välillä komentaa hellittämään otteensa älyluuristaan. :D

Olipa kyllä mahtava päivä! Tuli käveltyä kunnolla, syötyä hyvin ja juteltua läpi perusteellisesti parin vuoden viime kuulumiset.

BritishFoods

P.S. Ruokakaupasta löytyi muutakin kivaa – vihdoin sain maistaa lehtikaalia ja löysin uskomattoman kermaista, peräti 6% rasvaa sisältävää raejuustoa…!! :)

Kommentit (18)

 1. Maria

  Ihania kuvia, pidä hauskaa Lontoossa! :)

  http://kissesfrommaria.blogspot.fi/

  1. Anna

   Päädyit kuvista päätellen vähän terveellisempään ”fish and chips” annokseen ;-) Kiva että viihdyit mun tulevassa kotikaupungissa. Vaikka Englannissa asuminen ja matkustaminen on sikakallista niin lohtuna sentään ruoka on halvempaa ja esimerkiksi mun lempisiideri Bulmersia myydään Saisburyssa osta 3 maksa 2 tarjouksella! Mahtavat Suomen terveyviranomaiset kauhistella…! Myös nimenomaan juustojen suhteen mulla on lähteny mopo käsistä, ”otataan vielä viides ku nää on niin halpoja” ;-)Englantilaisissa ruokakaupoissa on kyllä ihanaa tehdä löytöjä!

   1. Sanni

    Päädyit kuvista päätellen vähän terveellisempään “fish and chips” annokseen ;-)

    Hehe, näin tein! :D

    Englantilaisissa ruokakaupoissa on kyllä ihanaa tehdä löytöjä!

    Todellakin, se tuli kyllä taas tänään huomattua! :)

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *