Karkkipäivä
Karkkipäivä

Iik miten söpöjä!

Tehän tiedätte miten helposti lankean söpöihin ja kauniisiin kosmetiikkapakkauksiin. Minä olen juuri se kuluttaja jolle saa myytyä tuotteen kun pakkaus on tarpeeksi ihana. ;) Toki vilkaisen myös ainesosia, mutta pakkaukset houkuttavat minua todella paljon. Incillä on merkitystä, mutta jos pakkaus on ruma hyvällä incilläkin – tuote jää kohdallani hyllyyn.

(Kuka muistaa kuinka sekosin kesällä 2010 über-söpöön Mäyrä-kosmetiikkaan? ^_^ <3 En ole edelleenkään kohdannut Badgeria hellyttävämpää pakkaus-designia…! Ehkä jos Julia Vuori joskus suunnittelee jonkun kosmetiikasarjan pakkaukset…?)

 Kivvi_IMG_2622

Tällä kertaa ihastelen latvialaisen Kivvin pakkauksia. Bongasin Kivvin lokakuussa Riikan matkallani ja sitten kävikin ilmi, että sarjaa on hiljattain alettu tuoda Suomeenkin. Kivvillä on sama maahantuoja kuin Aubrey Organicsilla. Maahantuoja otti minuun yhteyttä ihasteltuani Kivviä Riika-postauksessani, ja tarjosi tuotteita testiin. Ei tarvinnut kahdesti miettiä :) (Monet tarjotut tuotteet jätän väliin, kaikkea ei kiinnosta eikä ole aikaakaan testata.)

Tänään pääsin vihdoin hakemaan Kivvi-testipaketin postista.

Kivvi_IMG_2624

Katsokaa miten viehättäviä…! Estelle & Thild – olette saaneet haastajan…!

Kivvi_IMG_2626

Ilokseni Kivvillä on joistain tuotteista myös matkakokoja. Mieluiten ottaisin aina kaikki testituotteet pikkukoossa jos se olisi mahdollista, mutta harvalla merkillä on pieniä kokoja, tai edes näyte-pussukoita.

Edullisia nämä 15 millin matkakoot eivät kylläkään ole. Normaalikokoinen 50 ml kasvovoide maksaa 28,50€ – 32€, 15-millinen taas 17,40€ – 18,85€.

Kivvi_IMG_2629

Vartalomarmeladiakin saa minikoossa. Niin suloinen…! Olen vain hypistellyt ja ihastellut näitä :) Voi kun ihan kaikkia tuotteita saisi aina minikoossa ^_^.

Kivvi_LipMarmalade

Huulimarmeladia en saanut testiin, mutta halusin laittaa näistäkin kuvat. Kun ovat niin nättejä.

Kivvi_BodyDessert

En ole vielä päässyt ihan perille Kivvin maailmasta – sarjan kerrotaan olevan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta sertifikaatti (Ecocert) näkyy minunkin testituotteistani vain kasvoputsarissa. Riikassa en huomannut Ecocert-logoa yhdessäkään Kivvin pakkauksessa. Onkohan sarja kenties virallisen sertifioinnin prosessissa ja osa tuotteista on jo saanut logon, osa ei..?

No, saan asiasta selvän varmasti siihen mennessä kun esittelen tuotteiden käyttökokemuksia. :)

Hain muuten tänään samalla toisenkin paketin, joka oli odotellut postissa jo kolmatta viikkoa. Välillä on hankala ehtiä hakemaan paketteja kun viivyn harvoin aloillani viikkoa pidempään…! ^_^

Nämä pulloset edustavat sitten jotain ihan muuta kuin söpöä, mutta sitäkin kiinnostavampaa:

PaulasChoice_IMG_2618

Paula’s Choice.

Merkki muuten kuuluu niihin, jonka testauksesta olen aikoinaan kieltäytynyt. Paula’s Choicea tuotiin jonkun aikaa Suomeenkin (jos nyt oikein käsitin, en muista mikä taho niitä minulle tarjosi), mutta en tuolloin ollut niistä innostunut. Olin silloin juuri vaihtanut luonnonkosmetiikkaan ja muun kosmetiikan testaus tuntui vähemmän kiinnostavalta.

Sittemmin (enkä vähiten lukijani Vepen ansiosta :D) olen löytänyt ihan uuden uteliaisuuden Paulan hehkutettuja AHA/BHA-kuorintoja kohtaan, ja nyt oli vihdoin aika laittaa oma tilaus menemään. Tilasin Resist-linjan AHA-duon joka sisältää päivittäin käytettävän tuotteen sekä viikoittain käytettävän tuotteen. AHA-hapot ovat omiaan hoitamaan nimenomaan auringossa vaurioitunutta ihoa (nostaa käpälän ylös).

Tuotteita voi käyttää normaalin päivävoiteen alla, joten tulen yhdistämään nämä luonnonkosmetiikan kosteusvoiteisiin.

PaulasChoice_IMG_2631

Tilasin samalla myös näytteet kahdesta eri BHA-tuotteesta sekä AHA-geelin, ja tilauksessa tuli kaupanpäällisenä vielä kaksi muuta näytettä, BHA-geeli ja Hydralight-kosteusvoide.

Aikamoinen viidakko nämä BHA/AHA-tuotteet… Tunnustan, että minun piti ihan tehdä itselleni jäsennelty lista (aijaa..? :D) Paulan eri BHA- ja AHA -tuotteista eri vahvuuksilla ja koostumuksilla ennen kuin tein tilauksen.

Hmm, Paula sopi vähän huonosti tämän postauksen herkkään kukkasöpöilyteemaan, mutta tulipahan nyt ängettyä se mukaan. :)

Tällä hetkellä ihonhoitotestaustilanteeni on muuten sellainen, että alan tässä pikkuhiljaa lopetella Mádaran Time Miracle -testiperiodia, korkkaan seuraavaksi Estelle & Thildin uutuudet ja alan samalla käyttää Paulan AHA-kaksikkoa, sitten on vuorossa Kivvi ja sen jälkeen ajattelin vihdoin viimein kokeilla noin vuoden odotellutta Exuviance-settiä.

Kommentit (29)

 1. elina

  Ei ihan liity aiheeseen, mutta joko oot käynyt katsastamassa Treen Stockan M.A.C -pisteen? :)

  • Sanni

   En ole vielä :)

 2. Elisa

  Mulla on tullut Sanni monesti mieleen, että onkohan sulle tarjottu Environ-sarjaa testiin? Uskoisin, että oisit auringonpalvojana ja omia ikääntymisen merkkejä jo tarkkailleena melkolailla sarjan kohderyhmää. Mä oon aina ottanu aurinkoa aika surutta täällä Suomessa ja vaikkei iho ole palanut, niin onhan siihen varmasti vaurioita tullut… Itsekin suosin pitkään luonnonkosmetiikkaa (ja vartalotuotteissa yhä edelleen), mutta lähestyneiden 30-vuotissynttäreiden mukanaan tuomat syventyneet juonteet ja melkein(!) rypyt saivat mut huolestumaan ja otin Environit testiin reilu vuosi sitten. Yhtään ei kyllä kaduta, mun iho ei oo ikinä ollu näin hyvässä kunnossa ja ne mun kauhistelemat rypynalutkin on melkein kadonneet. Yksinkertaisesti mun iho tuntuu nyt terveemmältä kuin ikinä! Ymmärrän kyllä, jos et luonnonkosmetiikan ystävänä oo sarjasta kiinnostunut, itsellekin oli iso kynnys aloittaa sarjan käyttö koska olin ollut niin tyytyväinen luonnollisempiin vaihtoehtoihin.
  (Kaikesta hehkutuksesta huolimatta tämä ei ollut Environin sponssaama kommentti :))

  • Sanni

   Kuulen Environ-sarjasta nyt vasta ensimmäistä kertaa :) Piti googlata ja näköjään kyse on kosmetologisarjasta. Hoitolasarjoja markkinoidaan edelleen tosi vähän blogien kautta, näiden sarjojen maahantuojat eivät jostain syystä ole innostuneet blogimediasta.

   Ymmärrän kyllä, jos et luonnonkosmetiikan ystävänä oo sarjasta kiinnostunut,

   Aurinkotuotteiden kohdalla en käytä luonnonkosmetiikkaa :) Koostumukset eivät ole mieleen, joten käytän mieluummin ”normi”aurinkovoiteita. Olen toistaiseksi kohdannut vain yhden luonnonkosmetiikan aurinkovoiteen hyvällä, ei-tahmaavalla koostumuksella, ja se oli sittemmin lopetettu Lovean SPF 15. Sitä olisin voinut vaikka käyttääkin :)

   • NG

    Täällä yksi sarjaa kokeillut :) Käytin yhden tuubin retinoli-jotain, kyllä se hyvältä tuntui…
    Harmi, että laatusarjoja pidetään esillä vähemmän kuin kaikenmaailman hypetyksiä.

   • k

    Paulaltakin löytyy retinolituotteita, jos niitä kaipaa. Environ on myös tuttu nimeltä, mutta tuotteista tosiaan löytyy liian vähän infoa, että viitsisi tilata. :(

 3. minä vain

  Innolla odotan Paula-arviota :) kiinnostaisi BHA-tuotteet

 4. Aurinkoinen

  Aivan ihanat pakkaukset tuolla Kivvillä, odotan innolla käyttökokemuksiasi.

 5. S.

  Au! Olisit vähän varoittanut, ennen kuin laitoit Paula’s Choice -kuvat. Nuo PC-pakkaukset on muutenkin niin rumia, mutta Kivvin pastellimaalaustaiteen jälkeen tämä oli kyllä melkoinen shokki. Sitten vielä aiot kokeilussasi yhdistää PC-kuorinnat ihaniin Estelle & Thild -kosteusvoiteisiin. Nyyh, haluan tulla pelastamaan Estellen ja Thildin pahoinpitelyltä! :)

  • Sanni

   ^_^ :D

 6. M

  Oi, noi Kivvin pakkaukset on kyllä semmoiset että niillä vois jo melkeen sisustaa huonettakin! Harmi vaan, että hinta on noin korkea. Itse en jotenkin innostu maksamaan voiteista kovinkaan paljon – en ole koskaan huomannut kovin suurta eroa kalliimpien ja halpojen voiteiden välillä toisin kuin esimerkiksi ripsareissa. Onko joku muu huomannut suurenkin vaikutuseron, ihan näin mielenkiinnosta?

  Ja tuota Paula’s Choicesta kertovaa postausta odotan innolla, oon itekin joskus (nimenomaan Veppen suosituksesta :D) tuota harkinnut, mutta jättänyt sitten hankkimatta, koska koen vaivaalloiseksi tilata netistä mitään – vaikka periaatteessa sen pitäisikin olla vaivattomampaa kuin kauppaan kävely.. :)

 7. Jennip

  mulla on ollu varmaan yli vuoden toi paulan resist 10% kuorinta. Siis hidasta käyttöä, kirveltää alkuun, oon jättäny yönkin yli ja iho ei ole ikinä ärtynyt vaan aika kirkas on käytön jälkeen. Mut joku mättää! Siksi ei vaan tuu käytettyä.. Madaran peel:ä sen sijaan rakastan… Ja sama kaunis kirkkaus tulee silläkin iholle.

 8. NG

  Kauneus vs. Tiede, vai miten se meni? ;)
  Luomu vs. kemistin koeputki?

  Kyllä söpöjä ovat, ei voi olla ihailematta – juuri tuollaisia pakkauksia näkisin ilolla enemmän.

  Paulan tuotteista saa jonkinlaisen yleiskuvan, kun selailee ja lueskelee sivuja kyllin usein. Minulla on nyt noita RESIST-juttuja ja AHA-kuorintoja, mutta BHA on ollut kesäaikaan. Voin suositella!

  Ne eri koostumukset ovat hämmentäviä, mutta ainakin erilaiset ihotyypit on pyritty ottamaan kunnolla huomioon. Itse inhoan geelimäistä koostumusta (kaikki nestettä paksumpaa on liikaa), mutta jollekin se voi olla nappituote.

  Nauti nyt ihon kuorinnasta, sitä varten kaamos on olemassa!! Kohta alkaa taas kevätaurinko hehkua hangilla, ja hipiään on muistettava sivellä UV-suoja..

 9. K

  Voi että miten kauniita nuo Kivvin pakkaukset on, vetoaa muhun ihan täysin! Kävin lukemassa tuon mäyräpostauksen ja oon niin samaa mieltä, tekee mieli ostaa mitä vaan kun on tuo supersymppis söpöläinen kyljessä <3
  Itseasiassa multa löytyykin yksi merkin huulirasva ja tykkään siitä hurjasti. Pakkauskin nostaa kieltämättä aina hymyn huulille, vähintään siksi on sallittua hankkia lisää mäyrätuotteita hyvän mielen nimissä ;)

  • Sanni

   vähintään siksi on sallittua hankkia lisää mäyrätuotteita hyvän mielen nimissä ;)

   I say amen to that! :)

 10. Elli

  Mun mielestä nuo Paulan purnukat olivat ihan hyvännäköisiä. Kosmetiikan sekakäyttäjää miellyttää purkkien ulkonäön homogeenisyys. Valkoinen purkki mustalla tekstillä on aina hyvä:-). Dermalogican, Mia Höytön, Balmainin hiustuotteet, ja muut valkopurkkiset tuotteet saa multa kiitosta. Mun inhokkituotteet purkkien osalta ovat Burts Bees ja Lavera.

  • Sanni

   Niinhän se on että ”kauneus on katsojan silmässä”, voin oikein hyvin kuvitella että kukkahärpäkkeet eivät vedä puoleensa virtaviivaisemman designin ystäviä :)

   Minua taas esimerkiksi selektiivisen kosmetiikan purkkimaailma ei ole koskaan houkuttanut. Ne jos mitkä ovat minun silmissäni tylsiä :D

   Vaikka lapsekkaastakin pakkausdesignista tykkään, niin halpiksen näköinen sellainen ei uppoa ollenkaan. Esimerkkinä Marilou Bio, joka huutaa minun silmiini Halpa-Hallia.

   Luonnonkosmetiikasta Estelle & Thild on muotoilultaan kaikkein eniten mieleeni, purkit ovat tyylikkäitä ja kauniita. Mádarakin on ihan ok, mutta kyllä pari kukkaa aina vetää pidemmän korren :D Olkoon ne vaikka sitten pelkissä ulkopakkauksissa. Laveralla on kaiken kaikkiaan aika ”levoton” design, pakkaukset saisivat omaan makuuni olla enemmän yhteneviä. Vartalotuotteiden design on kyllä viehko, siitä tykkään.

   • Jonttu

    Mitä, Lavera inhokki?? Minusta Laverat ovat tyylikkään moderneja. :)

    • Sanni

     Inhokki? Enhän minä niin sanonut :) ”Levottomia”. Pakkausten ulkonäkö ei ole niin ”streamlined” kuin monilla muilla sarjoilla. Ehdottomasti ovat nätimpiä kuin Hauschkan, Weledan, Santen ja Logonan pakkaukset, näin niinkuin tunnettuihin kilpailijoihin verrattuna, mutta kyllä mun silmissä sarjat kuten Madara ja Estelle & Thild ovat tyylikkäämpiä. Samoin tämä Kivvi.

     • Elli

      Laverala ei ole oikein yhtenäistä linjaa pakkauksissa, joten tuo levoton kuvaa sitäkin aika hyvin. Ja itse purkeissa ”tapahtuu liikaa”, jos näin voi sanoa. :) Piti aikaisempaan vielä lisätä, että mun mielestä kauneimmat purkit (ja ne ihanat pahvipakkaukset!) on Patykalla. Selektiivisen kosmetiikan purkit eivät vetoa oikein minuunkaan. En oikein osaa sanoa miksi. Tai no Armanin kosmetiikka ja meikkituotteiden pakkaukset ovat tyylikkäitä, eli mustavalkoisia ;)

     • Jonttu

      Anteeksi, tämän leikkisän kysymyksen kohdistin (tai yritin kohdistaa) Ellille. :)

 11. Jess

  Faktiskt nätta förpackningar! Det tråkiga med naturkosmetik är ju att förpacknigarna ofta är åt det fulare hållet, och det tar ner på lyxen. Måste fundera på att inhandla någon av dessa produkter, om de är bra?

  • Sanni

   Det tråkiga med naturkosmetik är ju att förpacknigarna ofta är åt det fulare hållet, och det tar ner på lyxen.

   Japp, instämmer. Fast Estelle & Thild har ju faktiskt lyckats :)

   Om Kivvis återförsäljning, det verkar som om märket än så länge endast säljs på importörens webbshop, http://www.waku-organics.fi/.

 12. Tiia K

  Rakastan Badgermäyräsarjaa ja voi ei olet nero, jos Julia Vuori tekisikin kosmetiikkasarjan ostaisin kaikki purnukoiden takia. Aivan ihana tämä sarja, minkä bongasit Riiassa. Tuntuu että olen nähnyt itsekin kyseisen sarjan keskustan Stockkalla, siis Riian keskustan.. <3

  Oih Julia Vuoren sarja, jään siitä haaveilemaan. <3

 13. kaisu

  Moi,
  näin I Love Me-messuilla noita Kivvin tuotteita ja oli niissä mun mielestäni Ecocert-merkinnät. Ainakin suloisessa Mummy Tummy-vartalomarmeladissa, jonka ostin raskaana olevalle ystävälleni. :)

 14. Jonttu

  Kysyisin ihan uteliaisuudesta, että millainen prosenttimäärä varastoistasi lähtee nyt joulukalenterin myötä pois sellaisia tuotteita, joita et tarvitse. Mietin vain, että onkohan sinulla kaikenlaista kosmetiikkaa ihan valtavasti. :)

  • Sanni

   Kalenteripalkinnoista suuri osa tulee suoraan maahantuojilta, eli omaa varastoani ne eivät juurikaan vähennä ;)

   • Jonttu

    Kuvittelin itsekseni, että joulukalenterin myötä saisit kotiisi hieman lisätilaa (uusille kosmetiikkatuotteille). :)

    • Sanni

     Joo, totta – jos olisin arponut kaiken omista jemmoistani niin olisi kyllä laatikot tehokkaasti tyhjentyneet :) Mutta mun jemmoissa on se juttu, että moni tuote on jo avattu ja kertaalleen kokeiltu, joulukalenterissa halusin ehdottomasti arpoa uusia ja avaamattomia tuotteita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.