Karkkipäivä
Karkkipäivä

Iiiik, My Little Pony -kynsilakkakokoelma!

China Glaze lanseeraa 17. heinäkuuta My Little Pony Color Is Magic -kynsilakkakokoelman ^_^ Iiik!

Ei mulla muuta tähdellistä ^_^ Vähän vain kuolakuvia ponifaneille <3

ChinaGlazeMLP_3

ChinaGlazeMLP_5

Kokoelmassa on 14 sävyä joista kaksi myydään vain omassa special-pakkauksessaan, tuo musta-kultainen Songbird Serenade.

ChinaGlazeMLP_favorites

Minun suosikit ovat odotetusti tätä osastoa… ^_^ Oih, tuo Let Your Twilight Sparkle…! <3  Se ja mielenkiintoinen haaleanvaalea liila I Sea Ponies vaikuttaisivat hologrammilakoilta. Olen muuten ostanut ensimmäiset hologrammikynsilakkani muinoin nimenomaan China Glazelta :) China Glaze oli minulle vähän niinkuin kynsilakkojen Urban Decay, netin kynsilakkamaailman löydettyäni hurahdin ensimmäisenä China Glazeen jota ei silloin vielä saanut Suomesta. Voi millä jännityksellä niitä tilauksia odoteltiin…

Swatch-kuvia näistä lakoista on vielä vaikea löytää netistä koska ilmeisesti medianäytteetkin ovat vasta landautuneet jenkkibloggarien näppeihin, mutta muutaman muovikynsi-swatchin perusteella violetit MLP-lakat ovat ihania, etenkin nuo kaksi hologrammi-laatuista :)

ChinaGlazeMLP_4  ChinaGlazeMLP_2 ChinaGlazeMLP_1

Jutun kuvat: China Glaze.

Kyselin jo Eleveniltä olisiko MLP-kokoelma tulossa heille, ja asiaan luvattiin palata. Suomessa China Glazea myyvät ainakin Kicksit, mutta Kickseissä on (ainakin ennen) ollut aika huonosti CG:n kokoelmia. Edit. Korjaus: Kicks ei enää myy China Glazea.

Kieli pitkällä jään odottamaan mistä saisin näitä käsiini, kyllähän nyt ponityttö aina ponilakan tarvitsee ^_^

P.S. Vastaan myöhäisillan (ja varmaan vielä huomisenkin aikana) eilisen postauksen kommentteihin, siellä on tosi kiinnostavaa keskustelua ja haluan vastata kaikille kun vain ehdin. Aika on kortilla ja tänä iltana osa siitä menee niinkin hauskaan aktiviteettiin kuin roadtrippailuun Jomalan S-Markettiin kaverin kyydillä :) Pääsen täyttämään ruokavarastopuutteita ^_^ Täällä Maarianhaminan keskustan ruokakaupoissa on niin kallista ja niin suppeat valikoimat, että on aina hartaasti odotettu juhlahetki päästä ”automarkettiin” Jomalan Varubodeniin megashoppailemaan asioita kuten soijajogurttia, juustoa, vihanneksia ja soijamaitoa ^_^ Kerralla kun ostaa 10 soijamaitoa niin säästää jo kympin keskustan kauppoihin verrattuna ;)

Kommentit (12)

 1. Sonja

  Apua! En kestä! ?

 2. Laura2

  Ooo, ihania, varsinkin nuo hololakat! Veikkaisin, että Cesarsshop.fi saattaisi näitä myydä sitten aikanaan, se on mun lempikynsilakkakauppa :)

 3. milipili

  Ebaystä tulossa! ???

 4. Pinja

  Moi Sanni! Täysin tähän postaukseen liittymättä ajattelin tulla kysymään yhtä asiaa. Vanhoista postauksista päätellen olet käynyt jonkinlaisen lyhyen kosmetiikkamyyjän koulutuksen tms? Haluaisitko kertoa missä kävit sen? Oon tainnut sun ansiosta löytää unelmatyöni! :D Nykyinen ammatti ei tunnu ihan siltä omalta eikä valitettavasti edes työllistä minua tällä hetkellä mutta tässä vaikuttaisi nyt olevan sitä jotain?

  • Sanni

   Hei Pinja! Ihana kuulla että olet löytänyt unelmatyösi :) <3 Kosmetiikkamyyjän työ oli myös minulle unelmatyötä, en tiedä onko myymälässä sen koommin nähty yhtä leveästi hymyilevää myyjää ^_^ (Sanotaanko, että olisin ehkä ollut onnellisempi myyjä vielä jos olisin päässyt työskentelemään täysin luonnonkosmetiikkaan keskittyvään vastaavan palvelukonseptin myymälään :))

   Käymäni koulutus oli kosmetiikan myyntiin erikoistunut myynnin ammattitutkinto (tittelinä kosmetiikkamyyjä), mutta en tiedä tarjoaako mikään opinahjo tällä hetkellä sellaista. Myynnin ammattitutkinto itsessään on yleinen, mutta juuri kosmetiikan myyntiin keskittyvänä sitä ei ole mitenkään laajasti tarjolla. Itse kävin koulutuksen Valkeakosken VAAOssa.

   Yleisin tapa kouluttautua kosmetiikkamyyjäksi, vaikkakin vähän pidemmän kaavan, on käydä kauneudenhoitoalan perustutkinto (kosmetologi) ja valita tämän tutkinnon sisällä suuntautua tuoteneuvontaan. Perustutkintoon kuuluva hoitopuoli tulee kuitenkin käydä, ja se oli juuri se josta itse en esimerkiksi ollut kiinnostunut, minkä vuoksi tuo lyhyt ammattitutkinnon täsmäkoulutus sopi niin loistavasti.

 5. Mohn

  Voi ei! Saattaa olla, että pakko muutama kotiuttaa, minunkin silmääni tarttuivat juurikin nuo mainitsemasi sävyt. Ihania! En ole siis ollenkaan ponifani, mutta toi kokoelma kutittelee mun värisilmääni erityisen paljon! Kiitos vinkkauksesta!

 6. Tarja

  Apua <3 Mä tiedän tässä taloudessa kaksi MLP-fania, jotka ehkä repeävät riemusta, jos näkevät nuo lakat :D Parempi pysytellä hiljaa aiheesta tai tulee äidille kalliiksi. Paitsi voisihan noita äitikin käyttää… Että ehkä me näitä vielä katsellaan tarkemminkin…

 7. E-S

  Onko Kicks ottanut China Glazen taas myyntiin ? Ei siellä sitä ole muutamaan vuoteen nimittäin ollut.

  Hauska teema kokoelmalla. Näistä voisi minuakin nuo glitter-lakat hieman kiinnostella… :)

  • Sanni

   Onko Kicks ottanut China Glazen taas myyntiin ? Ei siellä sitä ole muutamaan vuoteen nimittäin ollut.

   OK, huomaa että en ole kiinnittänyt asiaan huomiota Kicksissä käydessä ^_^ D’Oh! Korjaankin tämän hetkisen tilanteen tekstiin.

 8. pauliina

  I sea ponies <3 <3 pakko saada!!

 9. Mira

  Vinkkivinkki! CesarsShopissa on jo nuo myynnissä ❤️ Iiiiik!

  • Sanni

   Just huomasin saman, tilausta vetämään ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.