Ihonhoitopanelistit valittu

Hain joulukuun alussa blogin lukijoiden joukosta eri ihotyyppien edustajia ihonhoitotuotteiden testipaneeliin. Sain hakemuksia yli 50, osa hyvinkin seikkaperäisiä, ja sain käytyä viimeiset läpi viimein tänään. Suuri kiitos kaikille hakeneille ja kiinnostuneille. Olisinpa voinut ottaa teidät kaikki mukaan..!

Koska veisi paljon aikaa vastata jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti tuliko hän valituksi vai ei, ilmoitan tämän postauksen kautta, että valinnat on suoritettu ja valituille on ilmoitettu tänään sähköpostitse.

Saatan tarpeen ja ideoiden mukaan myöhemmin ottaa yhteyttä myös muihin hakijoihin, jos tarvitsen johonkin projektiin laajemman edustuksen testihenkilöitä.

Yllättävästi, kuivan ihotyypin hakijoita oli kaikkein vähiten. Täytyy sanoa että todella yllätyin, olen ajatellut että kuivuus on hyvin yleinen ihohuolenaihe täällä Pohjolassa.

Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon omaavia kandidaatteja taas oli yli puolet hakijoista. Koska tämä ihotyyppi on kenties kaikkein haastavin hoidettava ja koska olen tulevaisuudessa kiinnostunut esittelemään perusteellisemmin myös tämän ihotyypin tuotteita, päädyin valitsemaan rasvoittuvan ihotyypin testihenkilöitä mukaan useamman.

Kiitos kaikille kiinnostuneille vielä kerran.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *