Iho kirkkaaksi ”kaurapuurolla” : LUÉ by Jean Seo

Tänään tutustutaan herkän ja epäpuhtaan ihon hoitoon luonnonkosmetiikalla.

Sain Biodellyltä testattavaksi amerikkalaisen LUÉ by Jean Seo -sarjan, joka on vain kolmesta tuotteesta koostuva epäpuhtaan ihon ”Ghostbusters”. :)

Sarja pitää sisällään jotain ihan uutta minullekin, otsikosta voi jo päätellä mistä on kysymys.

Lue_tuotteet_IMG_7847

LUÉ-sarjan tehokolmikko: puhdistusjauhe, hyaluronihapposeerumi ja näppyjä nitistävä hoitoneste.

Jean Seo tunnetaan amerikkalaisen luksus-luonnonkosmetiikkasarja évoluén luojana. LUÉ on hänen edullisempi, kaikenikäisille naisille ja miehille suunnattu sarjansa. LUÉn reseptiikka seuraa ylellisen isosiskonsa formulapohjaa, mutta edullisemmilla ja helpommin saatavilla ainesosavalinnoilla; siinä missä  évoluén puhdistusjauheen maitojauhe esimerkiksi on vain pienissä erissä Uudessa Seelannissa tuotettavaa korkeinta mahdollista pakastekuivattua laatua, on LUÉ-putsariin käytetty edullisempaa, rasvatonta luomumaitojauhetta. Korkealaatuisempi, rasvapitoinen maitojauhe omaa anti-age-hoidollisia ominaisuuksia kun taas LUÉen valittu maitojauhe sopii päivittäiseen, puhdistavaan perushoitoon.

LUÉ on kehitetty erityisesti epäpuhtaan ihon hoitoon, mutta sarjan puhdistusjauhe ja seerumi sopivat kaikille ihotyypeille. Erittäin yksinkertaiset, vain muutamista avainainesosista muodostuvat koostumukset minimoivat ihoärsytyksen. Tuotteet ovat hajusteettomia ja eläinkokeettomia.

Lue_IMG_7853

ERASE 18,90 € / 56 g

Mun lemppari! :) Kaurapuurohoitoa hipiälle… Ah, tämä on niin mielenkiintoinen tuttavuus että sille voisin omistaa vaikka oman postauksen ja se viekin itseoikeutetusti suurimman palstatilan LUÉ-esittelyssä :)

Erase-jauhe koostuu vain kolmesta ainesosasta: jauhetusta täysjyväkaurasta, rasvattomasta maitojauheesta ja magnesiumkarbonaatista. Kaura ja maitojauhe vastaavat jauheen hoitotehosta, magnesiumkarbonaatin rooli on estää paakkuuntumista.

Kuten minulla nykyään on tapana kosmetiikkaa testatessa, luen ainesosaluettelot vasta kun olen kokeillut tuotteita muutaman kerran jotta inci-listat eivät vaikuttaisi odotuksiini. Niinpä en LUÉ Eraseakaan testatessa tiennyt, mitä aineita jauheeseen oli käytetty. Oletin jauheessa olevan savea ja yllätyinkin aika lailla kun hieroin ainetta nassuun ensimmäisen kerran; mitä ihmettä, tuoksuu ihan kaurapuurolle..! :) Ja siis miellyttävälle, lempeälle kauralle.

Lue_IMG_8250

Erase-jauhetta käytetään sekoittamalla siitä veden kanssa tahnaa suhteessa 1 rkl jauhetta + noin puoli ruokalusikallista vettä. Tahnasta ei tule täysin tasaista vaan siihen jää kaurajauhepalleroita jotka osaltaan toimivat miedosti hankaavana aineena. Tahna hierotaan kasvoille ja sen annetaan kuivua noin minuutti. Kaura- ja maitojauhe kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa ja muodostavat kuivuessaan ihon pinnalle kalvon.

Kun kalvo on vielä hieman kostea, se pyöritellään irti niin että tahna ikäänkuin ”pyyhekumittaa” (–> erase) ihon pinnan. Kalvon kuuluu irrota pyyhekumimaisina riekaleina, tällöin tahnan koostumus on oikea (katso alla oleva kuva). Jos seos on kuivunut liikaa, lisää iholle hieman vettä jolloin ”kumitus” helpottuu.

Lue_Erase_IMG_4470
Mr. Karkkipäivän iho Erase-käsittelyssä

Kun kalvo pyöritellään irti, se vie mukanaan kuollutta ihosolukkoa ja huokosiin tiukasti takertunutta likaa sekä irrottaa mustapäitä. Iho jää fantastisen sileäksi ja pehmeäksi, kuin hiotuksi.

Erase on yksi ehdottomasti parhaan ihotunnun jättäviä kuorintatuotteita joita olen koskaan kokeillut, täytyy myöntää että ihan hämmästyin miten suuren eron puuron tuoksuinen mönjä teki ihoon. Hiottu on aika kuvaava ilmaisu. Aiemmin olen saanut näin sileän ihon vain erittäin pieni- ja tiheärakeisilla microdermabrasion-tyyppisillä kuorintavoiteilla. Kuitenkin pehmeiden kaurapalluroiden ja maitojauheen muodostaman kalvon pyörittely iholta on huomattavasti perinteistä raekuorintaa hellävaraisempi metodi, ja tätä voikin suositella myös herkälle iholle.

Tulos: iho on supersileä ja pehmeä, huokoset nipistyneet kiinni ja ihon sävy tasaisempi ja kirkkaampi. Eli kaikkea, mitä hyvältä syväpuhdistavalta tuotteelta voi odottaa.

Lue_IMG_7878

Jos iho on ärtynyt tai se on esimerkiksi palanut auringossa, Erase-tahnaa voi käyttää naamion tavoin jättämällä se iholle pidemmäksi aikaa ja huuhtomalla se irti ”kumituksen” sijaan.

Kun tahnan antaa kunnolla kuivua, näkymätön kalvo kiristyy ihon pinnalle todella napakaksi ja peilistä katsoo hassun extraruttuinen naama ^_^ (En nyt tiedä oliko tarpeellista ihan osoittaa nuo rutut nuolilla, hahah… :D)

Erase-jauhetta voi käyttää päivittäin tai herkemmällä iholla kahdesti viikossa. Sitä, kuten kaikkia LUÉ-tuotteita, voi käyttää myös erikseen yhdistettynä muihin kuin LUÉ-ihonhoitotuotteisiin.

Lue_IMG_8246

BALANCE 18,90€ / 30 ml  (tsekkaa hinta…!!)

Balance on  öljytön hyaluronihapposeerumi, jota voidaan käyttää rasvoittuvalla, epäpuhtaalla iholla yksinään ainoana kosteuttajana tai muilla ihotyypeillä voiteen alla lisäkosteuttajana.

Jälleen, ainesosalista hehkuu yksinkertaisuutta: seerumi koostuu vain vedestä, hyaluronihaposta ja kahdesta luonnollisesta säilöntäaineesta. Se kosteuttaa tehokkaasti, rauhoittaa ja napakoittaa ihon pintaa. Koostumus on kirkkaan nestemäinen kuten hyaluronihapposeerumeissa yleensäkin. LUÉn seerumissa viskositeetti eli paksuus on erittäin miellyttävä ja liukas neste on helppo levittää ja työstää kasvoille.

Hinta on edullisuudessaan ihan omaa luokkaansa seerumimarkkinoilla.

Lue_IMG_7862

CLEAR 18,90 € / 7,5 ml

Kahdestatoista yrtistä valmistettu tinktuura eli alkoholiuute lupaa nitistää finnit, jopa syvälle ulottuvan kystisen aknen ihonalaisia tulehduksia. Nestettä annostellaan hoidettavalle alueelle suoraan omalla applikaattorillaan tai halutessaan toisen applikaattorin kautta.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi Clear-applikaattoria painetaan näpylle (tai ihon alla muodostumassa olevalle tulehduskohdalle) 30 sekunnin ajan kerrallaan. Näin ihoon pääsee imeytymään tarpeellinen määrä hoitonestettä. Toimenpiteen voi toistaa useita kertoja päivässä.

Tätä tuotetta en pystynyt itse testaamaan, koska minulla ei ollut testijaksolla näppyjä.

*

Kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoinen konsepti ja sarjatuttavuus. Erase-jauhetta ette tule näkemään missään blogin arpajaisissa sillä sen ainakin pidän ja käytän itse! ^_^ Rrrakastan tällaisia supersilottavia tuotteita, ja kun sellaisen saa vielä lempeän kaurapuuron muodossa… <3 Aivan ihana, erilainen kauneustuote. Balance-seerumikin tuntui iholla erittäin pätevältä lisäkosteuttajalta, ja alle kahden kympin hinnallaan se on ihan poskettoman halpa hyaluronihapposeerumi. Koko sarjan hinnoittelu ylipäänsä saa suupielet ylöspäin.

Kaikki LUÉ-tuotteet maksavat erikseen hankittuina 18,90€ tai Skin Solution -pakkauksessa yhteishintaan 39,90€. Skin Solution -pakkauksen tuotteet ovat saman kokoiset kuin yksittäin myytävät.

LUÉ by Jean Seo -tuotteita saa Suomessa Biodelly-verkkokaupasta ja Biodellyn Turun myymälästä.

Kommentit (28)
 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi
  16.5.2017, 12:18

  Tämä lähtee ehdottomasti hankintalistalle, ei ole hinnallakaan pilattu *pähkäilee klikkaako jo samantien ostoskoriin…*

 2. Sanni!

  Voiko mineraalimeikkiä levittää voidemaisen (ei nestemäisen) peitevoiteen päälle? töihin olen tottunut peittelemään poskipäitä (couperosaa löytyy ja olen herkkä punastumaan) voidemaisella peiteaineella, tämän olen tehnyt ennen meikkivoidetta. Tahtoisin testata mineraalimeikkejä, mutta tätä pähkäilen :P

  1. Voiko mineraalimeikkiä levittää voidemaisen (ei nestemäisen) peitevoiteen päälle?

   Voi, kunhan annat peitevoiteen kunnolla kuivahtaa ennen mineraalipohjan levitystä. Tai jos käyttämäsi peitevoide on vahamaista eli sellaista joka ei oikein kuivu, laita sen päälle ensin ohuen ohut kerros irtopuuteria ja sitten vasta mineraalipohja, etteivät mineraalit ”kökköönny” siihen :)

   1. okei, kiitos! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *