Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ihanat oranssit

Viimeviikkoisen pinkki/oranssi-huulikokeiluni jälkeen villiinnyin ihan täysin oranssiin väriin, ja testailin tällä viikolla töissä lähes kaikki myymälästä löytyvät oranssiset ihanuudet. Jälleen uusi väri jota en olisi ennen voinut kuvitellakaan huulilleni, mutta nyt ostoslistalla on useampikin sitruksinen herkku. :) Kuvassa samainen YSL:n ”Indian Orange” joka esiintyi Pink & Orange Lips -postauksessa. Kynsillä Color Clubin Tangerine Scream.

BeYu Star Lipstick 10,50€, Catwalk Lipstick 12€.

Clinique High Impact Lipstick 23,30€, Max Factor -huulipunat 10,20€, Estee Lauder Pure Colour Gloss Stickin hinta jäi kirjoittamatta ylös.

Dior Addict Lip Colour 34€, YSL Rouge Pur 29,30€, Make Up Store -huulipuna 17€.

Huulikiilloista suosikkini on Make Up Storen Puma. Näyttää aivan upealle oranssin huulipunan päällä! Lancômen Juicy Tubessa on syötävän ihanan sävyn lisäksi myös herkullinen tuoksu. Clarinsin kiillossa on vähiten pigmenttiä, mutta miellyttävin koostumus joka ei ole yhtä tahmea kuin MUS ja Lancôme. Myös Clarins tuoksuu miedosti hedelmäiselle.

Haluaisin hankkia ainakin YSL:in Indian Orangen, MUSin Citruksen ja Max Factorin Orange Shinen.
Mitä mieltä te olette oranssista sävystä meikissä? Sehän on aika rohkea väri, jota harvemmin näkee suomalaisilla, ainakaan nuorilla.

Kommentit (12)

 1. suklaasydän

  Itse tykkään, oon itsekin just löytänyt oranssin huulipunan ihanuuden. No, ihan täysoranssi mun huulipuna ei taida olla (lauderin spiced coral) mutta selkeä oranssinen häivähdys. Näyttää hyvältä jos on yhtään punapigmenttiä hiuksissa :)

 2. jarna

  Minä käytin oranssia teininä, sittemmin todella harvoin, vaikka tuo Lancomen Juicy Tuubi oranssiana mulla on ollut ja luomareitakin löytyy oranssina. Jotenkin se ei loppupeleissä sovi monellekaan suomalaiselle kovin hyvin (itseni mukaan lukien). Mutta jos on vahvat omat värit tai muuten sopii ihon väriin, siitä vaan! Kaikki väri-ilottelu on ihanaa!

 3. Suvi

  Tykkään kovasti, itse asiassa uskoisin että mulle ihan sopiikin oranssihtava punainen ja persikan sävyt. Hiuksissani on kuulemma vähän punapigmenttiä ja siksi vaaleakin tukka vetää helpommin lämpimään keltaiseen kuin viileään vaaleaan sävyyn (harmikseni). Miellän kuitenkin persikat aika pitkälti kesäkäyttöön sopiviksi sävyiksi… miksei niitä voisi kokeilla talvellakin!

 4. milipili

  Oranssi = ihana! Viime kesänä oli kova oranssi-kuume jota viilensin Macin Off the Page-luomivärillä. Mulle oranssi on ehdottomasti kesäinen sävy.

  Pari huulipunaa taitaa löytyä hieman oranssiin taittavalla punaisella, mutta puhdasta oranssia en ole hankkinut. Tuon YSL:n voisin ostaankin, ne ovat hyviä punia muutenkin.

 5. Kajsa

  Multa löytyy oranssi luomiväri, mitä käyttelenkin suht ahkerasti. Korostaa kivasti sinisiä silmiä ;)

 6. Magritte

  Oranssi näyttää kuvissasi upealta, mutta itselleni ei huonommin sopivaa väriä voisi olla. Oranssi saa minut näyttämään aivan kamalalta. Olen itse asiassa samaa mieltä jarnan kanssa, että harvemmalle suomalaiselle oranssi sopii. Mutta kelle sopii niin wau! :)

 7. L T

  Multa löytyy yksi aivan ihana oranssi MUSin luomiväri, oisko sunrise-niminen peräti. Tykkään kyllä todella paljon, kesäisin käytän etenkin jos ollaan lähössä ulos :)

 8. Anonymous

  taidat olla kicksissä töissä kun kerta BeYu löytyy myynnistä ;)

 9. miu

  Oranssi on aivan ihastuttava väri meikissä (ja muutenkin)!

 10. Inkivääri

  LT – se MUSin Sunrise on aivan m-a-h-t-a-v-a!! Olen löytänyt sen vasta hiljattain ja se on kyllä upeimpia oransseja ever. Se on myös laadullisesti MUSin kärkeä, kaikki MUSin luomivärithän eivät ikävä kyllä ole hyväpigmenttisiä ja kauniisti levittyviä.

  Anonyymi – töissä en ole mutta harjoittelussa kylläkin. ;)

 11. Anonyymi

  Mistä tuon Lancomen Disco Melonin voisi tilata, tiedätkö?

  • Sanni

   Miksi haluat nimenomaan tilata sen? :) Sitä myydään kaupoissakin.

   Käy läpi vaikkapa Nettishoppailun ABC -postauksessa listaamiani nettikauppoja josko Disco Melon löytyisi jonkun niistä valikoimasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.