Ihanat oranssit

Viimeviikkoisen pinkki/oranssi-huulikokeiluni jälkeen villiinnyin ihan täysin oranssiin väriin, ja testailin tällä viikolla töissä lähes kaikki myymälästä löytyvät oranssiset ihanuudet. Jälleen uusi väri jota en olisi ennen voinut kuvitellakaan huulilleni, mutta nyt ostoslistalla on useampikin sitruksinen herkku. :) Kuvassa samainen YSL:n ”Indian Orange” joka esiintyi Pink & Orange Lips -postauksessa. Kynsillä Color Clubin Tangerine Scream.

BeYu Star Lipstick 10,50€, Catwalk Lipstick 12€.

Clinique High Impact Lipstick 23,30€, Max Factor -huulipunat 10,20€, Estee Lauder Pure Colour Gloss Stickin hinta jäi kirjoittamatta ylös.

Dior Addict Lip Colour 34€, YSL Rouge Pur 29,30€, Make Up Store -huulipuna 17€.

Huulikiilloista suosikkini on Make Up Storen Puma. Näyttää aivan upealle oranssin huulipunan päällä! Lancômen Juicy Tubessa on syötävän ihanan sävyn lisäksi myös herkullinen tuoksu. Clarinsin kiillossa on vähiten pigmenttiä, mutta miellyttävin koostumus joka ei ole yhtä tahmea kuin MUS ja Lancôme. Myös Clarins tuoksuu miedosti hedelmäiselle.

Haluaisin hankkia ainakin YSL:in Indian Orangen, MUSin Citruksen ja Max Factorin Orange Shinen.

 

Mitä mieltä te olette oranssista sävystä meikissä? Sehän on aika rohkea väri, jota harvemmin näkee suomalaisilla, ainakaan nuorilla.
Kommentit (12)
  1. suklaasydän
    19.12.2009, 13:51

    Itse tykkään, oon itsekin just löytänyt oranssin huulipunan ihanuuden. No, ihan täysoranssi mun huulipuna ei taida olla (lauderin spiced coral) mutta selkeä oranssinen häivähdys. Näyttää hyvältä jos on yhtään punapigmenttiä hiuksissa :)

  2. Minä käytin oranssia teininä, sittemmin todella harvoin, vaikka tuo Lancomen Juicy Tuubi oranssiana mulla on ollut ja luomareitakin löytyy oranssina. Jotenkin se ei loppupeleissä sovi monellekaan suomalaiselle kovin hyvin (itseni mukaan lukien). Mutta jos on vahvat omat värit tai muuten sopii ihon väriin, siitä vaan! Kaikki väri-ilottelu on ihanaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *